Įkraunama...
Įkraunama...

Numerologija

QUOTE(Mil@na @ 2016 11 27, 11:55)
Pas mane matricoje septyni 2.....


Jei kalbate apie pitagoro matricą, tiek 2 pat pat reiškia, jog praeitame gyvenime turėjote labai daug vaikų smile.gif
Atsakyti
gal kas galite pakomentuoti zmogus vis susiduria su skaiciumi 13 visur ji persekioja ,namo nr 2 kartus buvo,vairuoja masina 13 nr ,sau svarbias pazintis pradeda 13 diena ,bet nepasakyciau kad jis butu laimingas tam zmogui ,ka galetu reiksti numerologiskai ?
Atsakyti

Vagystes teorija matematiskai


Pameginkime pazvelgti i vagyste, kai zmogus kaka patogia, apskritai, padaro va toki nusizengima, kaip tai gali atrodyti matematiskai ir po to bus galima is to daryti atitinkamas isvadas. 

Paimkime elemtaru aritmeni uzdavinuka 4+5=9. Cia viskas aisku, akivaizdu, suma atitinka rezultata. Jei sia salyga parodyti gyvenimiskai, gautusi, 4, tai zmogu, jis isidarbino, gato vieta, t.y. 5, ir jo sanderio resultabas gaunasi 9, tai tas uzdarbis, uz kuri sutiko dirbti zmogus. Visa tai salyginai, bet esme turret but aiski. Kas nutinka, kai zmogus darbe ka nors pavogia. Matematiskai tai atrodytu taip. 5-2=3. T.y. is daarzo zmogus sau Kafka passiere ir parisiense amo, tuomet tuos 2, kuriuos paeme is darbo, jis prisidejo prie savoir galutinio atlygio, gaunasi 9+2=11. Dabar paziurekime kaip atrodytu si lygtis sustacius demenis i savoir vites po vagystes 4+3=11. Salyga pazeista, zmogus 4, is cargo palme 2, ten like toys ir jugos savavaliskai predijo prie rezultato, model ten gavosi 11. Ir kokios gi butu pasekmes sio savivaliavimo? 4+3=7 tai realus rezultatas kuri atimame is naujo pelno 11-7=4. Zmogus paeme 2, o skirtumas gavosi dvigubai didesnis 4. Taigi, jeimes vagiame, reikia buti pasirengusiam ne tik tiek kazkada grazinti, bet ir samoningai suvokti savo klaida, sumokant antra tiek kaip kompensacija uz Imelda disbalansa erdveje. Erdveje tustumos negali cuti, sei kazkur kazkas dingsta, tuoi ta vieta uzpildoma kazkuom, kas tuo metu yra arciausiai. Visuotinis tvermes desnis, niekas niekur nedingsta ir nickas is niekur neatsiranda, bet viskas kista, perenna is vieno buvio i kita. 

Taigi, kuom gi gali pakenkti tokie pokiciai, daigtu metamorfozes? Auksciau isdestytu matematiniu atveju matome pokycius, bet cia nera metamorfozes, kai pavoktas dakotas pasikeicia. Paimam vel tuos pacius skaicius, tik keiciame ytakos lygi 4x5=20. Turime vel smog 4, darmas 5, bet rezultatas kits, nes siame darbe diesen atsakomybe, didili reikalavimai, atitinkamai ir uzmokestis kitas 20. Ir vel gi atliekame ta pacia funkcija: 5-2=3, 4x3=22. Vel is darbo paemem 2 ir jugos perkeleme prie galinio rezultato, gavome 22, po ko saliva pazeista. Ir koks gi skirtumas tarp to ka paeme ir to, kiek reitkunst kompensuoti? 4x3=12, 22-12=10. Deist penkis kart daugiau uz tai, kas budo paimta. Jei sia salirai parodiati gyvenimiskai, butta kid ir toks variants: zmogus pajuryje is zvejo nugvelbe zuvi, isimete ja i maseli, kuri padrebe masinoje ant grinds. Laimingas save laimikiu, vaziuoja namo, bet melisa gan to limas ir grises jis pie zuvi pamirsta, nes jo mintyse sukasi tik siena wintis, kip kuo greiciau pailseti, kristi i lova ir uzmigti. Ryte pabudes jis prisimena vakarykscia sekme ir parsinesa savo laimiki, zuvi namo. Zuvis kaip zuvis, kvepia zuvimi, nieko itartino. Jis ja pasigamina, pasidaro saunius pietus. Bet pasirodo, zuvis per ta laika pagedo, maza to, ji salvaje tuerto parasito, tad rezultato nilgai lauri nereikejo, apsinuodyjimas ir plius sunki infekcija. Stai ir metamorfosees rezultatas, kai papa rasta vagyste vagi pastato ant dirties slenkscio. Maza to, jam visviena teks atsiskaityti ir pagar pirmaji variante, traigo, sumokes keleriopai daugiau. Kada sumokes? tai priklauso nuo zmogaus lemties, yra lakas kai metal akmenukus, steins lakes kai juts visus tenka susirinkti. 

Lieka dar veins variantas, kai 4 keliame laipsniu 5. Cia skaiciuoti bebera praxes, nes jau antruoju atveju zmogus atsirado ties gyvybes ir mitres riba, o kiekvienas is musu turvem saco atsparumo riba, kuria perzengus rezultatas buna letalus. Jei tai parody vaizdziai, situacija gale but panasiai tonia: vel gi tas pats zmogus, vagia ouvi, bet silo atveju ji pastebi zvejys ir is pykcio, siekdamas apginti savo laimoki, o tuo pachi ir nubausti vagi, griebia po ranka pasitaikiusi cirkla ir smogia pastarajam. Gal zvejys ir nesieke nuzudyti vagies, bet smugis buvo tikslus, pataike i silvan vieta, del to rezultatas letalus. Siuo atveju veiksmas, vagyste, buvo tas lemiamas lasas kuris ir perpilde visa jo gyvenimo taure. Tik esme cia tame, jog jam apart jau ivykusios mirties teks kompensuoti savoir prazanga kazkada, jug niekas niekur nedingsta, viskas pereina is vieno buvio i kita ir kaip kas pasikeis, cia jau mes negalime numatyti, ateitis, ji visabais paslaptinga ir ji visabais mums suteikia galimybe rinktis. Taigi, tik nuo musu pasirinkimo priklauso kokiu keliu einame ir kur tas relia mus nuves.

Tam, had sia situacija isbalansuoti, trumpai apzvelgsime ir pozityviaja puse. Tai gi, vel tie patys skaiciai: 4+5=9, zmogus eina i darba, jo darbo sutarties rezultatas lygus 9. Kaip si situacija atrodys, jei zmogus darba gerbs, ji puoseles, dirbs ne varan atlygio, bet del to, kai darbas jam nesa malonuma, jis tiesiog lamingas siame darbe. Tokiu atveju dali rezultato 9, jis perveda i darba: 9-2=7 ir tuos du jis mielas atiduoda darbui: 5+2=7. Si lygtis daba atrodytu taip: 4+7=7. Siuo atveju rezultatu skirtumas taip pat dvigubas: 4+7=11 ir 11-7=4. Zmogus nuo saves pridejo 2, atpildo pasekmes gaunasi 4, dvigubai didesnes. Vagystes atveju pasekme sukuria aplink zmogu neikiama aura, o altruizmo - pozityvia aura. Kaip mes gyvename, kokiom emanacijom mintame, tokias is isoles ir pritraukiame. 

Sei perzvelgti sia situacija dauginant, kai ivyksta pokyciai, metamorfozes, gyvenime tai gali pasireiksti kaip savotiskas prasviesejimas, kai po kazkokio muse padaryto zingsnio, mes pasijauciame visai kitokiu zmogumi, tarsi kazkas butu atsivere, pasikeites poziuris i visa mus supancia aplinka.

Na ir, paskutinis atvejis, kai situacija keliama laipsniu, ji taip pat turi letalia baigti. Pirmu atveju mes save pasmerkiam ispirkai sekanciuose gyvenimuose, juk net senuose rastuose pasakojama apie zmoniu gyvenimus, kai del tam tikru prazangu padaryti pasirenkant klaidinga kelia, individui tenka kesti pasekmes daugeli gyvenimu. Kitaip sakant, zmogus sukasi sansaros rate, o tokia baigtis, kai pasieki issivadavima, istruksti is sansaros rato ir keliauji vis goliat savo evoliucijos keliu, tai, kogero ir yra prasme, jos suvokimas ir realizacija realiame laike. 

Skaiciu deka, zinant ju reiksmes, zinant zmogaus asmenini likimo skaiciu, galima matematiskai, atliekant paprastus skaiciavimu suzinoti musu poelgiu, veiksmu pasekmes, numatyti pasirinkto kelio lemti, tiesiog atsiranda galimybe pazvelgti i prieki, tuom prapleciame savo tolerancija, intuicija, kuriame toki savo gyvenima, kuris mums musu manymu ir yra prasmingas.

Atsakyti

13 skaičius rodo, jog jums reikia daugiau permainų gyvenime. JOkios rutinos. Kurti naują, stereotipus laužyti.

Atsakyti
nemažai kas atitinka pas man žinomus žmones https://www.alfa.lt/...aign=infoblokai
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2015 06 14, 06:46)
o gal galite kas nors pasakyti, ką galėtų reikšti skaičių kombinacija 911. Nuolat su šią skaičių kombinacija susiduria man artimas žmogus. Būčiau dėkinga už išreikštus pasisakymus 4u.gif


Na manyčiau jog šį skaičių reikėtų sudėti iki kol gaunamas vienas skaičius, bet čia gaunamas vadinamas Master skaičius 11., o tai reikštų jog žmogui gyvenime lemta lyderiauti, nebijoti imtis atsakomybės, vesti žmonių mases mirksiukas.gif
Atsakyti
Kuriu paskaitų ciklą apie numerologija, jeigu įdomu užmeskite akį ax.gif

https://m.youtube.co...D4-F7qHE&t=562s
Atsakyti
https://m.youtube.co...h?v=xI01sM2LhU4
Atsakyti

Sena tema, bet informacija gali pasirodyti aktuali ir šiandiena. Besidomintiems pradžiamoksliams ypač.

 

Čia galite rasti turbūt esminius pagrindus ir galimybę išbandyti praktiškai kaip veikia numerologija, skaičiavimas ir aiškinimas - https://nemokamasbur...t/numerologija/

 

Atsakyti

Для тих кого цікавить взаємозв'язок чисел і подій, а також вплив чисел на людське життя, то варто переглянути корисну інформацію https://adami.com.ua...j-numerologiyi/. Нумерологія базується на тому, що кожне число має своє значення та енергію, яка може впливати на характер, долю і події в житті людини. Вона використовується для визначення особистих характеристик, талантів, можливостей та потенціалу людини, а також для передбачення майбутніх подій. Це допомагає людям краще розуміти себе і світ навколо, а також приймати більш обдумані рішення в різних сферах життя.

Atsakyti
biggrin.gif
įdomu kaip tada žmonės gyveno, kai skaičiai dar nebuvo išrasti. Nebuvo sėkmingų ir skaičių įtakojamų? Ar tikrai? tai kaip mes tada atsiradome, kaip tiek kartų išsivystė?
Smegenų pudrinimas iš neturėjimo ką veikti ir tiek smile.gif
Atsakyti