Įkraunama...
Įkraunama...

Marinuotos paprikos

QUOTE(Paladė @ 2014 08 28, 10:12)
tiesiog nepavyko su recepto pasirinkimu, nes kituose aliejus tik dėl skonio. bandykit kitus, nes medus tikrai priduoda gero skonio tiek paprikoms, tiek pipirams.

Gal parasytumete savo recepta? bigsmile.gif
Atsakyti
susigunziau ir as siuo receptu, ka tik uzdariau stiklainius biggrin.gif paprikos pati nlb megstu bet po tiek komentaru teks pargaut ka sumeistravau biggrin.gif

QUOTE(Agniska @ 2008 09 02, 20:58)
Ne,medaus nereikia tirpinti,česnaką,taip pat dedi visą galvutę.Medus patikėk nuo karščio visas ištirpsta mirksiukas.gif

va sita vieta domina labiau. nepanasu kad tirptu tas medus pas man biggrin.gif nors marinata verdanti pyliau g.gif kazi maz medus netinka? naminis, tikras biggrin.gif biggrin.gif tiesa ne skystas buvo ... g.gif gal per anksti noriu "rezultato" biggrin.gif
Atsakyti
tirpsta tirpsta medutis, jau matau ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2014 08 31, 18:32)
tirpsta tirpsta medutis, jau matau  ploja.gif

Tirpsta tirpsta,jei ne is karto,tai veliau tikrai jo nesimatys,tik jausis 4u.gif
Atsakyti
Labai skanu paprika marinuota su cinamonu smile.gif,kas megsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2014 08 29, 19:18)
Gal parasytumete savo recepta? bigsmile.gif


visas paprikas marinuoju pagal jį:
Geriausia imti nestambius vaisius vedančių veislių pipirus ir paprikas – Pepperoncini, Hamik, Orange mini bell, Carliston mild ir pan. Pipirus nuplaunam ir nepjaustytus su koteliais dedam į švarius stiklainius. Į kiekvieną 0,5 l talpos stiklainį įdedam:
1/2 skiltelės išilgai pjaustyto česnako
1 lauro lapelį
2-3 gvazdikėlius
2-3 kvapiųjų pipirų žirnelius
2-3 kvapiųjų pipirų žirnelius
10 garstyčių grūdelių
1 arbatinį šaukštelį aliejaus
1 arbatinį šaukštelį medaus

Marinatas:
1 l vandens
1 v.š. druskos
8 v.š. be kaupo cukraus
100 ml balto vyno acto 6%


Marinatą paverdam 2 minutes ir karštu užpilam pipirus ir prieskonius stiklainiuose. Pasterizuojam puode su vandeniu puslitrinius stiklainius 10 min., 0,7 l – 15 min., 1 l – 20 min., 1,5 l – 30 min.


Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2014 09 01, 07:11)
Tirpsta tirpsta,jei ne is karto,tai veliau tikrai jo nesimatys,tik jausis 4u.gif

atejau pagiedot ditirambu Agniskos receptui, super, nunese sveciai stiklainiuka taip greit kad net as pati nespejau paragaut, bet kas valge labai gyre 4u.gif
ACIUUU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2014 09 15, 19:56)
atejau pagiedot ditirambu Agniskos receptui, super, nunese sveciai stiklainiuka taip greit kad net as pati nespejau paragaut, bet kas valge labai gyre  4u.gif
ACIUUU  4u.gif

Ačiūū wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2014 09 22, 14:20)
Ačiūū  wub.gif  4u.gif


kur kur kur, kuriam puslapy ieškot? dėžę paprikų parsiboginau iš sodybos, o jau su medum esu prisivakavus visą lentyną, mums labai skanu, tai dabar gal ir kitaip pabandysiu
Atsakyti
QUOTE(Modeen @ 2014 09 22, 14:28)
kur kur kur, kuriam puslapy ieškot? dėžę paprikų parsiboginau iš sodybos, o jau su medum esu prisivakavus visą lentyną, mums labai skanu, tai dabar gal ir kitaip pabandysiu

Čia aie tas pačias su medumi kalbame 4u.gif
Atsakyti
Turiu klausimuką, ar galima pagal tą populiarųjį receptą su medum marinuoti žalias neprinokusias paprikas, šiandien išskyniau paskutines iš daržo, nemaža dėžė gavosi, gal turit dar kokių receptų joms, nes bijau, kad suvys nespėjusios paraudonuoti.
Atsakyti
QUOTE(Brighton @ 2018 10 25, 21:24)
Turiu klausimuką, ar galima pagal tą populiarųjį receptą su medum marinuoti žalias neprinokusias paprikas, šiandien išskyniau paskutines iš daržo, nemaža dėžė gavosi, gal turit dar kokių receptų joms, nes bijau, kad suvys nespėjusios paraudonuoti.

Manau drąsiai. Kaip žalius pomidorus mariuoja
Atsakyti