Įkraunama...
Įkraunama...

Rastinėnų ir jų apylinkių pokalbiai - 5tema

QUOTE(vilijandrija @ 2013 04 29, 08:54)
Aciu uz pasisakyma.O kiek iki artimiausio ezero,sakykim nuo mokyklos,ir aplamai,kaip su gamta aplink?grybaut,uogaut...pirkti norime poilsiui g.gif

jei nuo mokyklos, bijau sumeluot, max 5 km. del pacios gamtos, tai grybaut, uogaut mes toliau ir nevaziuojam, savuos miskuos visko prisirenkam, grybaut, tai pirmoj vietoj, melyniaut teko, avieciaut, brukniu pati nerikau, bet atrodo yra, esu macius, saltinelis teka, vaziuojant link ezero, ten labai daznai zmones vandens prisipila. Karmazinu taka turim 4km, idomu prasieit, bet ir nuo erkiu reikia kietai saugotis.Zodziu, idomu, jei jums tik pasiilsejimui, o dar plius, kai mes prie tokiu vaizdu priprate, atrodo kasdienybe, tai ir sunku ka patart, pavazinekit po apylinkes, apsidairysit, o po to tik jums sprest smile.gif
Atsakyti
Pasiskaitinejimui 4u.gif

www.rastinenai.lt
Atsakyti
Sveiki. ****DĖL BŪSIMŲ PIRMOKŲ*****.
Sudervės Lietuviškame darželyje-mokykloje, 2015m rugsėjui formuojama pirmokų klasė.
Klasė bus atskira, jei ją lankys 10 vaikų. (šiuo metu jau užsirašę 8)
---
Jiems bus atskira klasė, labai gera mokytoja Vilija, prailginta grupė iki 18 val, pavežimas į ir iš mokyklos. Pavežimas priklauso, jei gyvenate toliau nei 3km nuo ugdymo įstaigos ir jei nevažiuoja jūsų kryptimi visuomeninis transportas. (Iš Sudervės į Rastinėnus nevažiuoja)
----
Užrašyti vaikučius galima parašant prašymą Sudervės darželyje (Maišiagalos g. 3) pas vedėją arba bet kurią darželio auklėtoją.
Tel pasiteiravimui: +370 673 29606 (Bendras darželio)
---
Informacija šviežia ir tiksli.
---
Jei jums ar jusų kaimynams, pažįstamiems, artimiesiems tai aktualu - pasidalinkite informacija. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, rastinenuose-bubose metu 6ojoj gatveje dingo juodas katiniukas vardu Mokas. Visas juodas ir baltos demeles ant snukucio balta papilve ir letenytes. Pabego vakar. Siuo metu gana storas, nupenetas jei pamatysite praneskite prasau numeriu 867909080. Aciu!
Atsakyti