Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. Abraitis

Sveikos, mergaites, gal kuri zinote gyd.Abraičio telefoną, ar jis priima konsultacijoms, gal kur privačiai dirba? siuncia mane konsultuotis, o vietu nera,,,Laukiu.
Atsakyti
Jo bendravimas savotiškas, bet kaip specialistas man patiko smile.gif Viską išdėsto aiškiai ir konkrečiai. Po komplikuoto nėštumo jo dėka dabar turiu nuostabų sūnelį.
Atsakyti
Gal zinote kokio dydzio padeka pagimdzius siuo metu yra pas sy daktarely? smile.gif
Atsakyti
čia kiekvienam pagal savo galimybes.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2012 11 26, 21:09)
Su viskuo sutinku, na jo bendravimą reikia perprasti  cool.gif  man teko girdėti, kad kai kurios nesupranta jo jumoro ir t.t


Tas tiesa, bendravimas jo - gan keistas. Po pirmo vizito norėjau jį siųst kuo toliau, antras vizitas buvo gerokai linksmesnis, bežiūrint echo net teko juoko ašarą nubraukt. Žodžiu, ar veidas mano pasikeitė ar jo nuotaika geresnė buvo. Visgi, gimdžiau ne pas jį, o pas kolegą Biržietį. Beje, pastarasis, kol dar dvejojo ar mano gimdymo terminą bus LT, žadėjo su Abraičiu pakalbėt. Būčiau ir pas jį gimdžius... asmeniškai man vyrai - ginekologai labiau patikimesni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaterlo: 15 gegužės 2013 - 08:14
Merginos, turiu rezervavus per sergu.lt laiką 28 d. pas Abraitį. Maniau, kad man reiks, bet viską, dėl ko galvojau kreiptis, atliko mano ginekologas. Gal kažkam labai reikia talono? Parašytumėt man PM, ir sutartume, kad aš atšaukiu taloną, o kuriai reikia - iškart griebia.
Atsakyti
QUOTE(Bramune @ 2012 11 26, 16:41)
Labai stebiuosi, kai matau zmoniu, kuriems jis patinka... As i ji negaliu ziureti... Mano sesuo po konsultacijos is kabineto isejo verkdama. Dabar jau visos emocijos prigeso, o tuo metu buvau pasiruosusi rasyti skunda. Mes taip pat pas ji ejom kaip pas savo srities specialista (del antifosfolipidinio sindromo itarimo). Nuo to karto sesuo daugiau nebande pastoti.
Gal priezastis buvo ta, kad tai buvo "valdiska" konsultacija, o ne privati?
Negaleciau rekomenduoti niekam is savu zmoniu...

Lankiausi pas šį gydytoją dėl antifosfolipinio sindromo įtarimo taip pat...taip jis kitoks, bet man jo bendravimas, pajuokavimai buvo pats tas thumbup.gif Taip kad, manau, čia kaip ir su visais žmonėmis, vieniems patinka labiau vienoks bendravimas, kitiems kitoks...man šis gydytojas kaip tik įpūtė daugiau optimizmo, kad viskas tikrai bus gerai, patarė į kokius simptomus reaguoti iš karto ir rimtai...žodžiu likau 100% patenkinta smile.gif
Atsakyti
Nei gimdziau, nei lankiausi pas ji, Jis tiesiog buvo vienas is keliu gyd. kuris apziurejo mano nestuma, kai jis stipriai pablogeo. Nezinau, kiek jis geras specialistas, bet aju bendravimas tai baisus. Musu atveju jis leido issakyti savo bjaurias mintis tiesiai sviesiai, nekreipdamas demesio, kad mus be proto iskaudins ir ivarys I nevilti. Kuris gyd. turi teise man I akis sakyti "nieko gero is jusu vaiko nebus, greiciau gimdykite, laidokite ir pamirse, planuokite nauja! Bus dar tu vaiku, jauni juk". Korektiskumo nulis!!!
Jam tai cia tik dar vienas nestandartinis nelaimingas atvejis, o man tai skaudziausia patirtis ir sunelio kapas tokiuose metuose doh.gif
Siurpas krecia atsiminus, ne uz ka pas ji nebenoreciau patekti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *DonAngel*: 24 rugpjūčio 2013 - 21:41
Antra karta teko gimdyti su siuo puikiu, profesionaliu gydytoju
Esu jam labai dekinga uz sveika dukryte ir saugota mano sveikata
Gimdymas buvo labai komplikuotas, sunkus,bet aciu dievui ir siam gydytojui uz jo profesionaluma.Viskas man su vyru buvo issaiskinta, tariamasi, patariama taip kad butu tik geriau.Turbut tik deka to kad visiskai pasitikejau siuo gyd.likom abi sveikos ir pagimdyti sekesi naturaliai.Tikrai rekomenduoju si ginekologa,o ir siaip man jis kaip zmogus tai thumbup.gif visa laika ras koki bajeri ar anekdota,duok zmogui pasneketi daug maz.Visas dienas aplanke po gimdymo, patare i ka atkreipti demesi,aptareme kontracepcija.
Atsakyti
Gimdžiau KMUK šiam gydytojui budint - tikrai nieko blogo negaliu pasakyti. Bendravimas, sakyčiau, taip - savotiškas, bet profesionalumas akivaizdus, drąsiau žymiai, kai specialistas šalia tokio lygio mirksiukas.gif Beje, su juo nesitarėm ir nemokėjom nieko thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, skubiai, gal kas žino gydytojo Abraičio telefono numerį? Laukiu į PM. Skubu!!!
Atsakyti
Sveikos, mamytės,

gal kuri žinote, kada gyd. Abraitis planuoja atostogas? Būčiau dėkinga už info 4u.gif
Atsakyti