kokius? Papildyta: bet tai kiek žiūriu (jei teisingai randu), tai gaminant bet kokį gėrimą, tiesiog yra sudedami produktai, įpilamas reikiamas kiekis vandens ir įjungiamas TM. niekas nesicackina per tą stiklinę pilant.... todėl aš vis dar "nepaganu kampo"
kokius? Papildyta:
bet tai kiek žiūriu (jei teisingai randu), tai gaminant bet kokį gėrimą, tiesiog yra sudedami produktai, įpilamas reikiamas kiekis vandens ir įjungiamas TM. niekas nesicackina per tą stiklinę pilant.... todėl aš vis dar "nepaganu kampo"
kai kuriuose receptuose reikia pilti per MP vandenį arba aliejų. Aš kai majonezą gaminau, bijojau kad nepapilčiau didesne srove aliejaus, tai per MP pyliau
pradėkim nuo to, kas tas MP? ar tas permatomas indukas kuris dedasi ant dangčio skylės? ir aš šiaip vandens į jį buvau pripylus ir žiūrėjau pro kur bėgs. ir niekas nebėgo. kiba pas mane brokuotas?
pradėkim nuo to, kas tas MP? ar tas permatomas indukas kuris dedasi ant dangčio skylės? ir aš šiaip vandens į jį buvau pripylus ir žiūrėjau pro kur bėgs. ir niekas nebėgo. kiba pas mane brokuotas?