Įkraunama...
Įkraunama...

Gerų renginių anonsas!


 i 
Šioje temoje rašomi pranešimai apie renginius.
Norėdami parašyti pranešimą apie renginį neįkelkite tik nuorodos (bus laikoma SPAM'u) bet ir parašykite platesnę informaciją.



 ! 
Platinti ir prekiauti bilietais šioje temoje GRIEŽTAI DRAUDŽIAMA (prašom pasinaudoti Skelbimų Lenta).
Taip pat draudžiama komercinė renginių reklama.



 i 
Mėnesio senumo pranešimai bus ištrinami.


Gerų renginių,

Moderatorė Getter
Atsakyti
Sveiki.


"piano piano" (Rotušės al. 4, Kaunas) pristato naują gyventoją - "Protų mūšius"!
Kiekvieną pirmadienio vakarą, 19 val. (nuo kovo 26d.), laukiame proto galiūnų komandų, kurioms bus mesta intelekto pirštinė.
Smagus ir turiningas vakaras garantuotas, o nugalėtojai mėgausis vakaro, mėnesio ir efektyviausios komandos prizais!

Apie žaidimą:
- žaidimą sudaro 5 turai po 10 klausimų;
- klausimai patys įvairiausi, nuo geografijos, istorijos ir sporto iki muzikos bei filmų, tad sėkminga komanda turi būti kaip margas paukštis;
- komandą turi sudaryti 2-8 žaidėjai;
- žaidimo dalyvio mokestis - 5 Lt;
- žaidimas trunka 2-2,5 val.;
- žaidimo vedėjas - Tomas Tracevskis, uždavinėjantis klausimus jau 4 metus.


http://www.facebook....04445116352738/
Komandų registracija tel. 866242453

user posted image
Atsakyti
Tik Jūsų vaikams šventė nuo 7 m.

Artėjant Gandrinių (Blovieščių) dienai,
kuomet parskridęs gandras išvaiko paskutinis žiemos ledus, o senovės lietuviai anksčiau švęsdavo Naujųjų metų pradžią,
LVJC kviečia vaikus į smagų renginį kovo 25, sekmadienį, 15.30–17.00 val.

Čia lauks paukščių kelionių žemėlapių gamyba, origami gyvunėlių lankstymas, daug smagių istorijų ir daug atskleistų paslapčių, kokių žinių gandrai parneša į mūsų šalį.

Dalyvavimo sąlygos:

Amžius: vaikai nuo 7 m. (Labai atsiprašome tėvelių, šventė tik Jūsų vaikams!)
Apranga: apsirenkite spalvotais rūbais kaip pavasaris smile.gif
Vieta: LVJC Mažoji salė, Konstitucijos pr. 25, Vilnius
Laikas: 15:30–17:00
Bilieto kaina: 12 Lt

Būtina išankstinė registracija, vietų skaičius ribotas.
Daugiau informacijos:
Švente vaikams
Atsakyti
MIUZIKLAS VAIKAMS „COLIUKĖ“ ! (premjera)

Jei jūsų namuose krykštauja vaikai, tai nepraleiskite progos parodyti savo vaikam, gražaus ir vaikiško miuziklo „Coliukė“ Šiame spalvingame miuzikle pamatysite kaip dainuoja ir vaidina vaikai nuo 1metuku. Vaiko akiai mieli personažų kostiumai, dainos ir choreografija suteiks daug gražių akimirkų ! Maloniai laukiame visų , Balandžio 1d. Kretingos kultūros centre, 14 val. Bilieto kaina 10lt. (vaikams iki 2metuku spektaklis nemokamai).



miuziklas coliuke
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumi: 28 kovo 2012 - 18:24
o aš noriu pasidalinti informacija apie Rygos cirko spektaklius. šį savaitgalį, šeštadienį, rygos cirko trupė atvažiuoja į kauną ir surengs net 4 nemokamus pasirodymus. http://einam.lt/reng...sirodymus-kaune va čia yra daugiau informacijos, dalinuosi su jumis 4u.gif .
pasirodymai vyks centrinėje Megos aikštėje, bus žonglieriai, iliuzionistai, gyvūnų dresuotojai ir aišku klounai smile.gif . žadama įspūdinga programa ir geras šou, manau verta apsilankyti, tuo labiau, jog viskas nemokamai. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kviečia šeimas šį šeštadienį švęsti Atvelykį,

Balandžio 14 d., šį šeštadienį, nuo 15:00 iki 16:30 kviečiame vaikus ir tėvelius į smagią Atvelykio šventę! Šią dieną, kuomet velykinę savaitę užbaigia Atvelykis ir buvo švenčiamos vaikų Velykos arba Velykėlės, tėveliai prisimins senas Velykų ir Atvelykio tradicijas, dainas, žaidimus, o vaikai dalyvaus smagiose kūrybiškose dirbtuvėse, kurs personažus, improvizuos pasakas ir taip visi drauge praturtins žinias apie lietuviškų švenčių tradicijas.

Atvelykio šventės programoje:
Vaikams – kūrybinės dirbtuvės „Margučių pasakos“, personažų kūrimas, smagios improvizacijos.

Tėveliams –skani, Lietuvos laukuose surinktų žolynų arbata, istorijos, kaip mūsų senoliai švęsdavo Velykas ir Atvelykį, ką simbolizavo margutis, atliekamos dainos ir žaidimai.

Užsiregistruokite el. paštu draugaukime@lvjc.lt
Parašykite keliese dalyvausite.

http://www.lvjc.lt/i...t...11&hl=lt_LT
Atsakyti

Grupių "Masters" ir "Akcent" koncertas Lietuvoje ,jau RYTOJAUS diena!!

Balandžio mėn. 20 d. "Masters" ir vėl sudrebins šokių aikštę, šį kartą Ūkio Banko Arenos! Koncerte įvyks Lenkijos telekanalo "polo.tv" vaizdo filmavimas.
Neprabėgo nei pusmetis, kaip grupės “Masters " gerbėjai šėlo anšlaginiuose koncertuose “Forum Palace" Vilniuje, kaip ir vėl gerbėjus džiugins savo dainomis .“Masters" nenustoja stebinti , kas mėnesį jie surengia 20 anšlaginių koncertų po Lenkiją, Belgijos, Vokietijos, Olandijos, Austrijos polonijai. Bet gerbėjams to mažai. Norinčių patekti į lapkričio mėnesio koncertą Vilniaus Forum Rūmuose buvo tiek daug, kad teko surengti papildomą koncerta vos pirmajam pasibaigus, ir visiems norintiems vistiek neužteko vietų. Todel “Masters " ir vėl Vilniuje su programa 2.5 valandos draivo ir pozityvo garantuota!
”Masters" - tai unikali, fenomenali grupė, turinti milžinišką populiarumą, kiekvienas koncertas tampa anšlagu. “Masters” -tai žvaigždė, kuri neužgesta, o atvirkščiai su kiekviena diena sužiba vis ryškiau ir ryškiau. Grupės lyderis Paweł Jasionowski nesustoja pasiekimuose ir kuria naujas dainas, kurie akimirksniu tampa hitais. Daina "żono moja" youtube.com tinkle šiuo metu turi 16 mln. unikalių lankytojų peržiurų, daina “Bella" karaliauja daugumoje Lenkijos top 20 viršūnėse! Energija, milžiniška charizma, netradicinis požiūris kuriant uždegančius kūrinius, nepaliks nei vieno atėjusio abejingu.

Dėmesio! Pirmą kartą Lietuvoje ,su jubilejine programa ,vakaro vinis legendinė grupė "Akcent"!
Akcent - Lenkijos šokių muzikos grupė, įkurta 1989 metais Bielske. Akcent gyvuoja beveik 20 metų. Grupę sudaro: vokalistas Zenon Martyniuk ir klavišininkas Ryszard Warot
Akcent išleido 16 albumų su begaline mase hitų:
"Moja gwiazda", "Twe czarne oczy", "Stary Cygan", "Mała figlarka", "Życie to są chwile", "Siwy koniu", "Dźwięki strun", "Królowa nocy", "Psotny wiatr", "Żegnaj mała", "Pocałunek", "Tabu tibu", "Wyspa szczęśliwych snów", "Lato jest po to by kochać", "Pszczółka Maja", "Pada deszcz", "Laura", "Dziewczyna z klubu disco", "Tylko z tobą", "Biała Mewa", "Dlaczego to tak", "Pragnienie miłości", "Chłopak z gitarą", "Rodzinny Dom", "Wspomnienie" ,"Nie żal tej miłości".


Bilietu kaina nuo 29 litu ,studentams ,senjorms ,moksleiviams net iki 25% nuolaidos!
bilietus galima isigit cia
http://www.bilietai.lt/lt/event/11778
Atsakyti
Ei, visi, kurie mėgsta šokti, žaisti ir linksmintis lyg pašėlę, balandžio 21d. 13val. kviečiame Jus į Šiaulių vaikų pramogų centrą EUROOPA!

Krėsime pokštus su linksmąja Pepe Ilgakojine ir išmoksime naujų šokio judesių su „Lietuvos talentai“ finalininkais – šokių grupe EXTREME. Taip pat Jūsų laukia daug prizų ir siurprizų, padovanosime net 100 čiulpinukų.
O ar norėtumėte pašokti tikroje šokių studijoje? Taip? Tada susitinkame Šiaulių EUROOPOJE, nes čia išsipildys visos svajonės!


user posted image
Atsakyti
Premjera pagal V.V.Landsbergio pasaką „Zita - pelytė“
Muzikinė veiksmo komedija vaikams pagal Vytauto V.Landsbergio pasaką
Gegužės 13 d. 14val, Menų spustuvėje, Vilniuje


Spektaklis „Zita – pelytė“ sukurtas pagal V.V.Landsbergio pasaką „Kaip pelytė Zita žmogumi pavirto“ – tai žaismingas pasakojimas apie niekaip neužmiegančios mergaitės Zitos kelionę į pramanytą pasaulį, kuriame tikras brolis tampa ragana, sesuo virsta pelytės mama, o nelauktai apsilankęs draugas – įsimylėjusiu tarakonu…

Vytautas V.Landsbergis: „Tai pasaka apie mažą pelytę, kuri tupi po lova ir visko bijo. Ir kas keisčiausia – tai, ko ji bijo, dažniausiai ir atsitinka. Belieka nustoti bijoti, tik tada šis magnetas nustos traukti nelaimes. O baimę geriausia išgydo draugystė arba meilė – kartais atsitinkanti net ir tokiam keistam virtuvės padarui kaip tarakonas Aloyzas Dzioba.

Spektaklyje skamba gyvai atliekamos akustinės gitaros melodijos, dainuoja ir pasakos personažus kuria įsidūkę vaikai.

Daugiau info: http://www.tiketa.lt...a__pelyte_34008

www.degam.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eau: 21 balandžio 2012 - 14:06
Mažieji mano draugai!!!
Su didžiausiu liūdesiu pranešu, kad šį pavasarį jau paskutinį kartą rengiu susitikimą su Jumis! Labai Jūsų visų laukiu ir būsiu didžiai laimingas, jei ateisite į mano spektaklį (muzikinę pasaką) balandžio 28 dieną (šeštadienį) 15 val. Dominoteatre. Pasirašo Briedis Eugenijus 4u.gif
P.S. Mama, Tėti, labai laukiu ir Jūsų smile.gif Pažadu gerą nuotaiką, gražias dainas ir didžiulę juoko dozę 4u.gif

Daugiau info: www.dominoteatras.lt
Grupėms virš 10 asmenų bilieto kaina - 10,0 Lt ax.gif
Atsakyti

Ivan Komarenko " Jej czarne oczy"

http://www.bilietai.lt/lt/event/12496
http://www.bilietai....ent-video/12496

Radio stotis “Znad Wilii” pristato solinį, gyvo garso įspūdingą Ivano Komarenko koncertinę programą “Jej czarne oczy ".
Vienintelis koncertas Lietuvoje įvyks Vilniuje, Kongresų rūmuose, birželio 15 dieną, Radio stoties “Znad Wilii” 20-ojo jubiliejaus išvakarėse!

Ivan Komarenko - tai charizmos, energijos vulkanas, moterų numylėtinis, turintis begalę gerbėjų visame pasaulyje. Jo nuotraukos puošia mados, stiliaus žurnalų viršelius. Jis lyg chameleonas pereina nuo ramių, melodingų prie dinamiškų ,energingų kūrinių.

Keletas įdomių faktų apie atlikėją:
Dainininkas ne tik pasižymi įspūdingu balsu, bet turi ir aktorinių sugebėjimų, yra suvaidinęs populiariausiame Lenkijos seriale "M jak Milosc ", bei daugybėje televizijos programų, projektuose . 2007 metais Ivan Lenkijoje sudalyvavo projekte „Šok su žvaigžde“, kur pateko į finalą ir iškovojo antrąją vietą.
2009 metais kaip garbės svečias buvo pakviestas į tarptautinį muzikinį festivalį Opole Super Duetuose. 2010 metais dalyvavo Polsat projekte ''Tylko nas Dwoje", kurį kartu su Paulina Sykut laimėjo, įveikią tokias žvaigždes kaip: Kasia Cerekwicka, Piotr Kupicha, Malgorzata Ostrowska, Stachurski, Zagrobelny, Frackowiak.
Nuo 2010 metų visuose koncertuose skamba gyvas garsas, jokios fonogramos. Grupė į savo gretas turi pasikvietę geriausią Lenkijos perkusistą - Przemka Knopik.

Grupės sudėtis: Ivan, perkusistas, gitaristas, šokėjos, šokėjas.
Atsakyti
Balandžio 28 d. Kauno prekybos centre "Mega" startuoja naujas užsiėmimų ciklas vaikams – „MEGA vėjo malūnėlio teatras“. Kiekvieno mėnesio paskutinį savaitgalį mažieji lankytojai kviečiami žiūrėti vis naują gerai Lietuvoje žinomų teatrų spektaklį. Po spektaklio centrinėje aikštėje šalia akvariumo atsidarys teatro dirbtuvėlės, kuriose mažieji gamins spektaklio dekoracijas ir suvenyrus. Spektakliai ir užsiėmimai vaikams - nemokami.

"MEGA vėjo malūnėlio teatro" spektaklių grafikas:

04 28 - Batuotas katinas (Raganiukės teatras)
05 27 - Venecijos pasaka (Mažasis Kauno teatras)
06 24 - Laumės išdaigos (Raganiukės teatras)
07 29 - Ėduoniukas ir bakteriukas (teatras Avilys)
Atsakyti