Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai, folio rūgštis ir kt.

bigsmile.gif
Atsakyti
Girdėjau, kad vitaminas E, taip pat Magnis B6 bei Folinė rūgštis skatina pastojimą.

Ar tai tiesa, kaip ir kurį laiką juos vartoti?

Jau kelis mėnesius geriu Materna ir folinę rūgštį, tačiau kol kas rezultatų jokių.

Atsakyti

Jeigu yra problemos dėl nevaisingumo,vitaminai tikrai nepadės.
Atsakyti

Gydymo schemos priklauso nuo to,kiek LH padidėjęs.Jei nukrypimas nuo normos tiek LH,tiek FSH/LH santykio nedidelis,skiriami kombinuoti progestinai(t,y,kontraceptikai).Dažnai, panaudojus keletą mėnesių ,hormonai normalizuojasi.Vaistai,kuriais stimuliuojama ovuliacija,veikia nepriklausomai nuo LH.Jie tuo pačiu stimuliuoja ovuliaciją ir tą ciklą sąlygoja reikalingą hormonų pusiausvyrą.
Atsakyti
Laba diena

Gavau iš kardiologo leidimą gimdyti ( turiu širdies yda), tačiau mano ginekologė atostogauja, o taip norėtūsi greičiau pasitarti, kokius vitaminus , papildus ir t.t. būtų naudinga pavartoti prieš nėštumą. Kai gimdžiau savo dukrytę, nuo 6 nėštumo savaotės beveik iki pabaigos buvo "gresiantis" -iš pradžiū gimda nenorėjo augti kartu su vaikeliu, vėliau - spazmuodavo. Gelbėjo - gulėjimas ir magnis. Mano mama irgi mus su sesute sunkiai nešiojo ( priežastis ta pati). Ar galėčiau kažkaip sustiprinti organizmą, kad būtų lengviau ?
Atsakyti

Galite pradėti vartoti preparatą Vitakur ir folinę rūgštį.
Atsakyti
as noreciau antro vaikialio, o geriau dvinuku ar imanoma pagimdit dvinius panorejus, ar tai tik gali atsitikti savaime. mano giminei promociute turejo, daugiau niekas.labai noreciau greiciau pastot, bet mano menesines vis dar sutrikusios, as nezinau kaip paskaiciuot vaisingumo dienos.sako kad geriausei gimdit kai tarp vaiku nedideli tarpai. blush2.gif mano menesines prasidejo 26.03 girdejau kad galima pastot po savaites kai menesines pasibaigia, ar taip nestuke.gif
Atsakyti
Sveiki,
Jei jūsų mėnesinės reguliarios, t.y., ateina kas 28-30 dienų, tai vaisingos dienos- 11-16 ciklo diena ( 1-a mėnesinių diena yra 1 ciklo diena),tačiau yra galimybė pastoti ir iš karto po mėnesinių, ir prieš pat jas. Ši galimybė labai nedidelė, bet visgi...
Jei mėnesinės nereguliarios, ateina rečiau, kaip kas 36 dienas, pastoti gali būti nelengva, ir, jei tai nepavyktų 12 mėnesių laikotarpyje, reikėtų kreiptis į gydytoją ginekologą.
Vien noro pagimdyti dvynius neužtenka, savaime tai nutinka nedažnai , bet , jei jūsų giminėje jau buvo dvynių, tai tikimybė yra didesnė.Dažniau pastoja ir gimdo dvynius moterys po dirbtinio apvaisinimo.
Sėkmės!
Gyd. ginekologė Reda Žiobakienė
Atsakyti
Ar reikalingaas receptas folinei rūgščiai? Esu Švedijoje ir neaišku ar eiti pas gydytoją, kad išrašytų ar tiesiai į vaistinę vairuoti.. Paprastai čia dauguma vaistų pagal receptą. Koks šios rūgšties lotyniškas arba angliškas pavadinimas? O taip pat ar prieš pastojant būtina apsilankyti pas gydytoją, jei neseniai tepinėlis darytas?
Atsakyti
Lietuvoje šis preparatas parduodamas be recepto.Gali vadintis:Acidi folici 5 mg,APO-FOLIC 5mg.
Jei neseniai atlikti tyrimai ir Jūs jokių nusiskundimų neturite,pas gydytoją eiti nebūtina.
Atsakyti
Norėjau paklausti, kokius reikia pasidaryti tyrimus prieš planuojant vaikelį?Ar reikėtų kokių vitaminų gerti ir t.t. Nes visai nesinori gydytis būnant nėščiai.
Atsakyti
Rekomenduočiau išsitirti dėl visų lytiniu keliu plintančių ligų, toksoplazmozės, citomegaloviruso,ir jei nežinote ar sirgote raudonuke,ištirti jos antikūnius.
Du mėnesius prieš pastojant reikia pradėti gerti Folio rūgšties tabletes.
Atsakyti