Įkraunama...
Įkraunama...

Žiemos pramogos!

Dar noriu pakartoti informaciją laimėtojams:


 i 
Dėmesio! Dėl prizų atsiėmimo: Parašykite SuperMamai AŽ arba laiškus adresu info@supermama.lt . Juose nurodykite savo vardą pavardę, adresą, el.pašto adresą, tel. nr. Nurodykite kelintą vietą užėmėte konkurse "Žiemos pramogos" . Ačiū.
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Gaila, kad tik dabar suradau sias temas, kur aptariami konkursai. Nuosirdziausiai sveikinu laimetojus sio konkurso!!! thumbup.gif Mes dalyvavom konkurse "mes nulipdem sniego seni" ir laimejom antra vieta. Paveluotai, bet labai dekoju uz tai, kad uz mus balsavot. Ir noriu pasidziaugt, kad kiek ziurejau konkursu, man be galo patiko nuotraukytes, kurios veliau buvo paskelbtos nugaletojomis! Galiu nuraminti tas mamytes, kurios galvoja, kad laimi tos nuotraukytes, kuriu mamytes daugiausiai forumieciu pazista. Na, jei taip nutinka, vadinas tos nuotraukytes vertos laimejimo. O as esu naujoke, net balsuoti negaliu fotokonkursuose sad.gif. Esu prisiregistravus jau gal 3 metai, bet mazai rasau, daugiau tik paskaitineju, todel vis dar naujoke... O mamyciu asmeniskai visai nepazistu. Taigi, dalyvavom pirma karta ir mus ivertino tikrai ne del pazinciu skaiciaus! smile.gif Aciu dar karteli!
Atsakyti
nu man pirma nuotrauka grazi, bet tiktu konkursui "Ziemos grozybes", na bet cia jau moderatoriu klaidos...Nemanau kad tam vaikeliui labai didele pramoga ten sedet kai salta...buvo zymiai vertesniu nuotrauku laimeti.
Atsakyti
Sveikos smile.gif , nors pati nuotraukų nesiunčiu, bet balsuoju už labiausiai man patikusias. Kadangi turiu šokią tokią patirtį meninėje fotografijoje, kartais net pati negaliu patikėti, jog daugelio nuomonė sutampa su manąja - juk ne visos mamytės, kurios balsuoja - profesionalės. Tikiu, jog prabalsuojama už pažįstamų nuotraukas drinks_cheers.gif , tačiau galiu visas patikinti, jog nepažįstu Jūsų , gerbiamosios, nė vienos schmoll.gif . Paprasčiausiai, balsuoju už tą, kuri mano požiūriu - puikiausia, puiki ir labai gera thumbup.gif , tačiau tai tik mano nuomonė, kurios niekam neperšu ir kuri gali būti klaidinga smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti