
na va vakar dariau lavas bet nieko man nesigavo matyt esu nekokia kulinare

QUOTE(*Kriste @ 2008 07 09, 09:16)
kas nesigavo?

Nerealiai megstu lavaša... kaip užsimaniau
aš esu darius ir su varškės sūriu ir vytintu kumpiu, man labai skanu



QUOTE(gabrieliux @ 2008 07 09, 15:26)
man tas blynas suplyso


gal labai tempei sukdama? Kai suki- nespausk jo labai, o jau susukta is virsaus pirstukais spustelk
as irgi neseniai dariau I karta- gavosi labai puikiai

as irgi neseniai dariau I karta- gavosi labai puikiai

QUOTE(brashke77 @ 2008 07 12, 10:33)
gal labai tempei sukdama? Kai suki- nespausk jo labai, o jau susukta is virsaus pirstukais spustelk
as irgi neseniai dariau I karta- gavosi labai puikiai

as irgi neseniai dariau I karta- gavosi labai puikiai

na kad lyg ir nespaudziau nu kada reiks dar pabandyt padaryti

QUOTE(lamcik @ 2008 07 12, 08:36)
Atidarius lavaso pakuote , ji is karto reikia ir naudoti , o kai pastovi jis pradeda dziuti ir plysti ! Ar negali ,kad jus ilgiau ji palaikete atidaryta, ir del to jums jis plyso!
o gal dar ir per daug, arba per storai viska sudejote?
butinai pabandykite dar karta, tik su visu patarimais. su svieziu lavasu, stipriai ne viniokite, ir dekite viska kuo ploniau, ir ne per daug, turi pavykti, jums patiks, tikrai skanu
SEKMES
butinai pabandykite dar karta, tik su visu patarimais. su svieziu lavasu, stipriai ne viniokite, ir dekite viska kuo ploniau, ir ne per daug, turi pavykti, jums patiks, tikrai skanu

SEKMES

Nusipirkau lavašą, o jis toks pailgos formos. Kuria kryptimi jį vyniojate: siaurąja ar ilgąja?
siauraja- kad storesnis butu
Mergaitės,o lavašą reikia visą vynioti ar dalinti pusiau???

o gal galit pasakyt kur rasti tu skaniuju lavasu, kur RIMI buna? Ne tu kur ka tik atsirado