esu darius lavaso suktinukus,bet man nelabai patiko
lavaso skonis kaip zalio nedakepiusio nzn
siaip butu skanu viskas
QUOTE(geisha @ 2009 01 16, 15:41)
esu darius lavaso suktinukus,bet man nelabai patiko
lavaso skonis kaip zalio nedakepiusio nzn
siaip butu skanu viskas
man tas pats
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 01 17, 14:37)
del skonio nesigincijama
labukas, nu nežinau nežinau
dariau aš vakar irgi tuos lavašus, ir ka aš galiu pasakyt???? nei gerai , nei blogai
.
O buvo taip: nusiperku maximoj aš tu armėniškų lavašų, man jie visai gražiai ir skaniai atrodo.Suruošiau įdarą.Viena driau tik su daržovėm( aptepiau lydytu sureliu ir pridėjau daržovių, ir česnakinio padažo), o kita dariau su rūkyta vištiena( aptepiau Prezident tepamu varškės sureliu su graikiškais riešutais, daržovės, vištiena, česnakinis padažas).Sukau aš juos i volelius, dar poo to i folija įkišau i šaldytuva, čia kaip buvo rašoma porai valandu.Na galvoju jau kirsim, taip skaniai atrodo, bet......nei š.. nei gegutė
gavosi.Tas lavašas suplyšo į skutus, paimt i rankas neimanoma, tai vaikai bandė ir su šakutėm valgyt, nu vien žo.....
bandžiau dali šildyt, su folija, nu irgi neblogai.Bet jau valgyt reik užsitraukus langines, kad nieks nepamatytų
nes viskas krenta, plyšta........
Kaži ka blogai darua, nesupratau, o gal koks kitas lavašas yr pirkt, sakiau reiks paieškot.Nesuprantu, kai čia kitos buvo nufotkinusios, pjaustyta riekutėm, svečius vaišint.Aš galvojau padaryt vaiko gimtadieniui, bet.......dabar nesiryšiu tikriausiai- PROVALAS b
:
O buvo taip: nusiperku maximoj aš tu armėniškų lavašų, man jie visai gražiai ir skaniai atrodo.Suruošiau įdarą.Viena driau tik su daržovėm( aptepiau lydytu sureliu ir pridėjau daržovių, ir česnakinio padažo), o kita dariau su rūkyta vištiena( aptepiau Prezident tepamu varškės sureliu su graikiškais riešutais, daržovės, vištiena, česnakinis padažas).Sukau aš juos i volelius, dar poo to i folija įkišau i šaldytuva, čia kaip buvo rašoma porai valandu.Na galvoju jau kirsim, taip skaniai atrodo, bet......nei š.. nei gegutė
Kaži ka blogai darua, nesupratau, o gal koks kitas lavašas yr pirkt, sakiau reiks paieškot.Nesuprantu, kai čia kitos buvo nufotkinusios, pjaustyta riekutėm, svečius vaišint.Aš galvojau padaryt vaiko gimtadieniui, bet.......dabar nesiryšiu tikriausiai- PROVALAS b
QUOTE(vidal @ 2009 01 21, 12:41)
Na galvoju jau kirsim, taip skaniai atrodo, bet......nei š.. nei gegutė
gavosi.
Aha, man irgi viena karta jis plyso, bet per viena vieta tik. Siandien vel nusipirkau sio lavaso maximoj, bandysiu ryt sukt. Si karta man jis pasirode labiau apkepes, tai paemiau, mat anksciau kai pirkau, tai jis kazkoks baltas buvo, tai fu.
Man atrodo kad gal reiktu Tau pabandyt kita lavasa kazkoki. As ir pameginciau, tik neuzmaciau niekur kitokio pirkt..
nezinau kas cia sugalvojo kad ji reikia saldytuve laikyti...
kai palaikai ji 2 val ar ilgiau- jeigu idaras yra gana slapias: su majonezu su pomidorais ir kt- tai aisku kad lavasas sugers padaza ir liks kaip tesla...ji sunkiau ir ppjaustyti ir valgyti
as asmeniskai darau pries pat sveciams ateinant
supjaustau ir ant stalo.... nes man saknu kai lavasas toks sausas, o kai kramtai su padazu viskas susimaiso ir liuks.
paskutini varianta kuri atradau ir siandien darbe vietoj pusrtyciu ir pietu valgiau:
paemiau tuno sumustiniams ( berods kedainiu konservu fabrikas tokias uztepeles gamina 200-300 gr stiklainiukuose)- sutepiau ta kose ant lavaso, pripjausciau pekino kupustelio ir juoduju alyvuogiu smulkiai- susukau- ir per nakti palaikiau.
toks "slapias" variantas gavosi. Bet kadangi darbe valgau- tai perpjoviau i 3 dalis ir kaip susukta lietini blyna su arbata suvalgiau.
Kas megsta tuno skoni- tai galit pameginti.
kai palaikai ji 2 val ar ilgiau- jeigu idaras yra gana slapias: su majonezu su pomidorais ir kt- tai aisku kad lavasas sugers padaza ir liks kaip tesla...ji sunkiau ir ppjaustyti ir valgyti
as asmeniskai darau pries pat sveciams ateinant
supjaustau ir ant stalo.... nes man saknu kai lavasas toks sausas, o kai kramtai su padazu viskas susimaiso ir liuks.
paskutini varianta kuri atradau ir siandien darbe vietoj pusrtyciu ir pietu valgiau:
paemiau tuno sumustiniams ( berods kedainiu konservu fabrikas tokias uztepeles gamina 200-300 gr stiklainiukuose)- sutepiau ta kose ant lavaso, pripjausciau pekino kupustelio ir juoduju alyvuogiu smulkiai- susukau- ir per nakti palaikiau.
toks "slapias" variantas gavosi. Bet kadangi darbe valgau- tai perpjoviau i 3 dalis ir kaip susukta lietini blyna su arbata suvalgiau.
Kas megsta tuno skoni- tai galit pameginti.
QUOTE(joliteee @ 2009 01 21, 16:19)
Man labai skanu saltas ir darau tik su tepamu sureliu, palaikau pora valandu saldytuve ir po to supjaustau, ragavau neatsaldyto bet man nepatiko
nu tai va!!!! sakau kad buvau užsiskaičius kad merginos palaiko pora val šaldytuve.O tai tau neištižo jis( tas pats lavašas) Pas mane tai jis nebuvo labai šlapias, jau ir pomidorus nuvarvinau ir ... nu skonis man buvo labai skanus ir priimtinas, nu bet vaizdialis valgant
Koki jūs perkat ta lavaša, gal kitoki, ne armėniška???
QUOTE(Larissa @ 2009 01 21, 16:52)
jei Vilniaus duonos pirkot šitą
tai,tikriausia,vienas blogiausių lavašų pasaulyje
plyšta kaip padla, neskanus visiškai
jis kai permirksta padažo į žalią tešlą panašus tampa..biaka vienu žodžiu
tai,tikriausia,vienas blogiausių lavašų pasaulyje
nu akurat ŠITASAI!!!!!! ARMĖNIŠKAS, blin. nu tikras padla
QUOTE(Larissa @ 2009 01 21, 16:52)
jei Vilniaus duonos pirkot šitą
tai,tikriausia,vienas blogiausių lavašų pasaulyje
plyšta kaip padla, neskanus visiškai
jis kai permirksta padažo į žalią tešlą panašus tampa..biaka vienu žodžiu
tai,tikriausia,vienas blogiausių lavašų pasaulyje
As ir sita perku





