Tikiu, kad buvo daug kartu sneketa ir senbuvem tikrai atsibodes klausimas, bet... Nu niekaip negaliu rast, o visas temas perskaityt - sudetinga
Gal kas pasidalinsit dar karta info...
Gavau dovanu duonkepe. Bomann 593. Suprantu, kad nieko ypatingo, bet noretusi ir su tokia sugebet issikept duoneles...

taigi... kepiau pagal duonkepes instrukcijos recepta paprasta balta duona su saulegrazom. Pluta gavosi kieta, duona laaabai sausa ir vos tik atsalus, tokia kaip pastovejus kokias 3 dienas butu... Nu tokia lyg nesviezia...
Ar as cia kazka blogai padariau? Ar recepta koreguot reikia? Kaip padaryt, kad pluta nebutu tokia stora ir kieta, bet duonele apskrudinta nors siek tiek? Osausumas, cia nuo recepto, o gal tiesiog per daug ar per mazai miltu?
gal galit rekomenduot koki nesudetinga receptuka pradedanciajai

Su mielem, pradziai, nes raugo kol kas neturiu... Domintu kvietine duonele, duona skrudinimui ir pan... Duonele noreciau, kad iseitu ne tokia laaabai sausa, o siek tiek dregnesne
Suprantu, kad pilna receptu temos pradzioj, bet galva susisuko ir nezinau nuo ko pradet