Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų nuotraukos, straipsniai žuranluose

Labai noreciau nusiusti i koki zurnala savo vaikiuko nuotrauku, bet nezinau ar tikrai ides, o taip siuntineti ir pinigus be reikalo leisti kazkaip gaila. Parasykit is savo patirties ar daug nuotrauku siusdavot, kol jos pateko i zurnalus. Zinau yra mamyciu, kuriu vaikai ir ant virselio yra pabuvoje. Kaip jums tai pavyko, ar dalyvavot kokiame nors konkurse, ar tiesiog siuntete nuotraukytes ir pakviete, ar koki pazistama fotografe turit?
Atsakyti
Simba siusk drasiai maziaus nuotraukele!  8)nezinau kaip sekesi kitoms, bet visos nuotraukos, kurias siuniau, puikuojasi zurnaluose. Tavo vaikas zurnaliste mus pacius susirado ir interviu eme po eilinio nuotrauku issiuntimo. O kai uzmirsau ant nuotraukos uzrasyti maziaus varda, tai Mazylio redakcija pati paskambino ir pasiteiravo. Vyksta yvairiausi konkursiukai, taigi pirmyn ir jau naujam numeryje isvysite save! :-*
Atsakyti
Mes labai smagiai pripozavom Tavo vaikui,visos trys...Merginos mano manekenem pasijuto  ;D
Atsakyti
Mes irgi kelis kartus siuntem i "Mamos" žuranalą. Vieną kartą papuolė, bet manau tik dėl to, kad jiems buvo įdomu tai, kad aš maitindama ir nėštumo metu nevalgiau mėsos (apskritai aš jos nevalgau). Po to kelis kartus siuntėm, bet taip ir neparodė mūsų žurnaluose. Taip pat galim pasigirti, kad šio mėnesio žurnale "Tavo vaikas" yra ir straipsniukas apie mus parašytas, ir nuotraukėlių įdėta, bet čia kaip sakoma per pažįstamus  ;D
Atsakyti
Mes irgi karta nusiuntem vaiku nuotraukas i Tavo vaikas. Jiems kaip tik reikejo dvieju vaiku straipsniui iliustruoti, tai isiprase pas mus i svecius. Gal as vienintele tokia, bet man ju fotosesija nepatiko. Mes patys padarom daug geresniu, kokybiskesniu, nuosirdesniu vaiku nuotrauku. Dirbo dviese, labai neprofesionaliai. Fotografas isstate kameras, sviesas, o moteris atseit kompozicijas kure. As beveik 100 proc. isitikinus, kad ji pati vaiku neturi, nes visiskai nemokejo bendrauti su vaikais. Mano mergicka kvatokle, bet ta moteris nedejo jokiu pastangu, kad mergina atsipalaiduotu, nusisypsotu. Jos zodziai buvo mazdaug tokie: nusibrauk plaukus, sypsokis, sypsokis su dantukais, pakelk ranka, ir pan.

Na, yra maniskiu nuotrauku tame zurnale, nemazai. Bet ten jie kazkokie sustinge. O albumuose turim daug grazesniu, kokybiskesniu nuotrauku. Taip kad, kas nepatekot i ta zurnala, tai labai nepergyvenkit. Nieko ypatingo.
Atsakyti
Mes turim buti zurnale Tavo vaikas rugpjucio numeryje. Dar pati to zurnalo nenusipirkau. Ten yra rubrika gydytojo priimamasis. Tai musu Ernestas atstovavo 11 men. Prasom paskaityti, jei idomu. Mums fotosesija visai patiko, nes pirma gyvenime, tai nera su kuo sulygint. O kokias nuotraukas ten idejo  nemaciau, tai nieko pakomentuot negaliu. Kai nusipirksiu zurnala, tada parasysiu.
Atsakyti
Na, siųsti nuotraukų patys tai dar nebandėm. Kažkaip pritingiu. Bet maniškis puikavosi Mažylio žurnale(kovo mėn,), straipsnyje apie alergiją. Nuotraukos nebuvo itin kokybiškos, bet fotografė tikrai nuostabi. Dabar  siųsim savo asmeniškas. Žiūrėsiu ar įdės ar ne.
Atsakyti
O man patiko tavo vaiko fotografai. Labai malonus zmones, ir labai fainu nuotraukyciu padare. mes buvom tavo vaike pries pora menesiu, iliustravom straipsni apie dinamine manksta. Ir kas svarbiausia visas nuotraukas mums i kompakta irase (prasiau kad irasytu), dabar galiu ir i foruma idet ;D, ir kitiems issiust. O nuotraukos tikrai kokybiskos, ir grazios, tokiu momentu as su savo fotiku tikrai nebucaiu pagavus.
Be to siunciau viena nuotrauka mazules su laisku tiesiog, o ja pripaise i mamos zurnala i juokingiausios nuotraukos konkursa. ;D Gaila kad nieko nelaimejom tik, bet nieko :smile.gif mums dar ilgai augt, ir ilgai dar zurnalus atakuosim.
Atsakyti
Ingute, vaiku nuotrauka siunciau tik viena karta i Tavo vaikas, jokio laiskelio nepridejau. Ant kitos nuotraukos puses priklijavau anketele is modeliuko konkurso (pavadinimas nekoks, bet tiek to). Manu, jime ta nuotrauka uzkliuvo, nes tikrai buvo vykusi - vaikai stambiu planu, per visa nuotrauka dvi grazios, atsipalaidave, nuosirdzios sypsenos. Megstu fotografuoti vaikus, ir, atrodo, nera jau taip sunku. O vat tie Tavo vaiko zurnalistai tai tikrai siaip sau dirbo. Turiu su kuo palyginti. Fotografavomes pas Vaidota Griga. Kitas reikalas. Ir nuotrauku kokybe, ir darbo stilius. Tikejausi kazko panasaus, tai ir nusivyliau.
Atsakyti
simba,tavo vaiko zurnale ziurejau ziurejau i jusu nuotraukas ir vis galvojau,kad pazistu.tokie matyti pasirodet.jauciau,kad cia kazkas is forumo.tarp kitko.ir mes norim pasigirt.yra musu nuotraukyciu ir tavo vaike(as atostogauju-Aidanas,ne dienos be pienelio-Aidanas) ir mamos zurnale(vaikas ir jura-Aidanas,sveikiname su gimtadieniu-Aidanas).musu nuotrauku daznai ten buna,bet dalyvauti fotoseijose dar neteko.
Atsakyti
As siunciau i mamos zurnala el. pastu nuotrauka. Atsakyt nieko neatsake, bet nuotrauka idejo smile.gif
Atsakyti
As siusdavau el. pastu, tai nei kas atsake, nei nuotrauka idejo. O kai nusiunciau paprasta nuotrauka, tai idejo, ir laiskeli isspausdino.
Atsakyti