Įkraunama...
Įkraunama...

Popamokiniai būreliai - kaip sukatės?

Pasidalinkit patirtimi - kaip sekasi suspėti išvežioti vaikus po būrelius, kas juos vežioja - ar pačios, ar močiutės padeda, samdot aukles, o gal sudarot sutartis su taksi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 17 rugsėjo 2010 - 10:22
QUOTE(flight @ 2010 09 17, 12:20)
Pasidalinkit patirtimi - kaip sekasi suspėti išvežioti vaikus po būrelius, kas juos vežioja - ar pačios, ar močiutės padeda, samdot aukles, o gal sudarot sutartis su taksi?


Kai grieztai susiplanuoji kiekviena minute ir nenukrypsi nuo grafiko,tai visur ir suspeji smile.gifsmile.gif Mano vyresnele siemet jau pati visur vazineja,su autobusu (8,5 m). Pernai dar budavo,kad man reikdavo parvezt ar nuvezt, bet tik kartais. O pirmoj klasej (6 m buvo),tai tekdavo visur vezioti paciai. Patikekit,dirbt nebuvo kada blink.gif gerai,kad darbdave turejau supratinga,tai kazkaip sukausi. Nes lakstydavau kasdien vidury dienos kazkur,poto grizus i darba padirbdavau ilgiau,bet reziume-nieko gero is tokio blaskymosi doh.gif nenoriu net prisimint tu metu,nes tikrai buvau kaip tikras "taksi" ir dar niekur nespejantis... bigsmile.gif Mociuciu ir seneliu sitam mieste mes neturim,nei dedziu ar tetu:) Aukle samdytis brangoka,ypac turint galvoj,kad ir bureliai nepigiai atsieina,dar kai ne vienas vaikas,tai isvis...tik spek moketi visur...
Atsakyti
Aš savo antrokėlio vieno leisti bijau, dabar gatvėse vaikams nesaugu, ir dėl lakstančių vairuotojų, ir dėl apiplėšimų. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2010 09 17, 13:07)
Aš savo antrokėlio vieno leisti bijau, dabar gatvėse vaikams nesaugu, ir dėl lakstančių vairuotojų, ir dėl apiplėšimų.  unsure.gif

saugu nebus niekada bigsmile.gif vistiek kazkada paleist reiks. Ir nuo vaiko priklauso,keliu metu gali vienas pats,nuo jo savarankiskumo ir atsargumo gatvej ir pan.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2010 09 17, 11:20)
Pasidalinkit patirtimi - kaip sekasi suspėti išvežioti vaikus po būrelius, kas juos vežioja - ar pačios, ar močiutės padeda, samdot aukles, o gal sudarot sutartis su taksi?


butent del sios priezasties rinkomes mokykloje esancius burelius. nes nei mociuciu, nei tetu ir dedziu siame mieste neturime, na ir dirbame ne tame paciame mieste.
o kai jau pauges ir susidraugas su laikrodziu, bei bus savarankiskesne, tuomet galima bus ir mieste pasizvalgyti.
maloniai buvau nustebinta kokia gausa bureliu yra mokykloje ir visi nemokami (apart priemoniu). smile.gif arba mokestis minimalus.
Atsakyti
Na taip mūsų mokykloje irgi yra daug nemokamų būrelių, bet maniškis lanko Dvariono muz,.mokyklą ir pramoginius šokius, taigi, tenka vežioti..
Atsakyti
:
QUOTE(janna @ 2010 09 18, 11:09)
maloniai buvau nustebinta kokia gausa bureliu yra mokykloje ir visi nemokami (apart priemoniu). smile.gif arba mokestis minimalus.



Jums labai pasiseke...net butu idomu,kokioj cia mokykloj? pas mus irgi bureliu tikrai daug,ir geru. Tik visu ju kaina 50lt/men. Tai nemanau,kad mazai...Zodziu,vienintelis pliusas,kad vietoj,bet kaina tai kaip visur..
mes lankom muzikos mokykla,kaip alternatyva bureliui-kaina panasi,o nors issilavinima igys... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2010 09 18, 11:49)
, bet maniškis lanko Dvariono muz,.mokyklą ir pramoginius šokius,



Jeigu jums tikrai neiseina niekaip pacio vaiko ismokint nuvaziuot (as tiesiog savo dar tada 7-metei parodziau,kurioj stotelej ilipt,kurioj islipt ir tiek),tai zinau,kad prie muzikos mokyklu buna net skelbimai,kad uz tam tikra mokesti yra atvezamas ir parvezamas namo vaikas....Cia kaip taksi,ar kazkas tokio. O gal "pikeruokites" su kitom mamom,gal jus tokia ne viena,gal kazkas pakeliui veza...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zivvilte: 18 rugsėjo 2010 - 09:55
Nespėju visur doh.gif
Gal kas žino, kiek kainuoja samdyti žmogų, kad nuvežtų į būrėlį ir parvežtų... o iš kitos pusės ir bijau samdyti. Ar saugu? Juk žmogus bus nepažįstamas, net nežinosiu, kaip jis vairuoja. Gal jau tada geriau pratinti prie miesto transporto g.gif
Žodžiu visai pasimetusi, gal kas galėtų pasidalinti savo sėkminga patirtimi šiuo klausimu 4u.gif
Atsakyti
pirmokei būreliai mokykloj ten pat, kitais metais reikės kažką galvoti, norisi į baseiną kokį leisti ar pan. mokysiu gal su viešuoju, nes nuvest nelabai yra kam. o gal pačiai reikės kaip nors suktis, darbas dėkingas.
Atsakyti
Mes būrelius renkamės iš dalies ir pagal patogumą nuvažiuoti ir grįžti patiems autobusu. Tarp kitko yra ir šeštadieninių būrelių smile.gif
Atsakyti
Atradau seną savo temą smile.gif

Pasidalinsiu, kaip sekėsi man. Žmogaus jokio nesamdžiau, vienų nepaleidau. Kiek galėjo, padėjo vaiko seneliai, ir dirbau vairuotoja pati. Faktiškai, gyvenau mašinoje, nes tuo metu turėjome tik vieną automobilį ir visas krūvis teko man, kaip laisvesniu grafiku dirbančiai. Abu vaikai lankė skirtingas ugydmo įstaigas ir skirtingus būrelius skirtingose vietose, tai man, kaip išvežiotojai - žiauru, nes vieną priduodi, leki kito, paskui atgal pasiimti pirmo, ir t.t.

Mano išvada būtų tokia - jei mama turi daug laiko ir pasiruošusi gyventi mašinoje (čia jei vaikų ne vienas ir abu kažką nori lankyti) - pirmyn. Nemaloniausia yra žiemą, kai lauke šalta, žvarbu, o reikia palaukti, kol vaikui baigsis užsiėmimas - nevažinėsi gi pirmyn-atgal namo, neverta ir dėl laiko, ir dėl degalų. Jei tik yra galimybė būrelius susirasti mokykloje ar šalia namų - pasinaudoite ja, nes kitaip vargsite. Jei vis tik vežiosite - žiūrėkite, ar yra patogi vieta mašinos parkavimui (žinoma, kalbu tik iš savo vilnietės patirties), kitaip prisidės papildomas stresas kas kartą- kur čia įkišti mašiną, ar neužstatys, ar nenubaus, ar paskui išvažiuoti pavyks, ar nereikės pėdint dar kilometro iki vietos.

Šįmet pas mus su būreliais baigta, pirmą kartą po ilgo laiko. Dukra lanko mokyklą, kur būrelių negali būti, o sūnui pusės metų pauzė, nes nieko nebespėju, su trim vaikais dirbančiai mamai dar po pamokų išvežioti būtų misija neįmanoma doh.gif Po pusmečio, jei norės - jau pats ir važinės.
Atsakyti
Vaikų būreliai - rimtas logistikos egzaminas smile.gif. Po būrelį - šokių, anglų kalbos - lanko mokykloje. Didysis mažąjį nuveda į muzikos mokyklą - kulniuoja patys savo noru bet kokiu oru smile.gif (pakeliui maxima su galimybe išleisti kartais ir pataupytus šiam žygiui dienpinigius). Po pamokėlių dičkis važiuoja į sporto mokyklą, mažylis paiimamas ir vežamas namo (tėčio), dičkis atvažiuoja viešuoju transportu pas mane į darbą ir tada abu namo. Pagaliau viskas sustojo į vietas. Ramiau šiam sezonui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunute: 25 rugsėjo 2014 - 08:52