Įkraunama...
Įkraunama...

Myliu jį. Jis tai žino, bet nieko nedaro

Sveikos,

Esu labai pasimetusi. Noriu permainu, bet labai bijau likti viena.
O istorija tokia..
Turiu drauga... kuris dar yra ir mano vaiko tetis. Mes negyvename kartu. Niekada nebuvom susituoke. Niekada nebuvome labai susipyke. Jis daznai mane guosdavo, ramindavo, patardavo. Ir dabar taip daro. Matom mes ji 1-2 k. per savaite. Ne karta jam sakiau, kad esu neabejinga. Ir kad myliu....sakiau ne karta. Jis niekada man to nera sakes.... Esam artimi. Jis nesako, kad esu jam vienintele. Net leidzia suprasti, kad yra ir kitu moteru jo gyvenime. Sako, kad esu jam svarbi, nes jo vaiko mama. Ir siuo metu nemyli jokios moters...
Jau ketvirti metai, kai mes pazistami. As ji labai myliu. Bet pavargau buti viena. Noriu, kad jis butu su manimi. Ir noriu buti jam vienintele. Zinau, kad galiu buti kategoriska ir liepti apsispresti, bet juk taip tik ji atstumsiu ir liksiu visai viena.
Galeciau sakyti "kad daugiau nesimatykim, nes myliu ir noriu taves, o tu nesi su manim", bet juk vis tiek teks su juo matytis del vaiko. Ir prasyti mane kur nos isleisti ir t.t. Vis tiek ji matysiu.....
Pavargau taip gyventi. Tik nezinau, kaip ka nors pakeisti:(
?
kaip atrodo is salies vis tai???
Atsakyti
QUOTE(Lotosas @ 2006 01 21, 12:17)
Sveikos,

kaip atrodo is salies vis tai???


tragiskai blink.gif vaiko tetis, bet negyvena kartu..tai kas per tetis..o jau apie jausmus tau isvis niekas nesisviecia schmoll.gif
sakyciau..pradek nauja gyvenima..bent jau stenkis g.gif
Atsakyti
Aš tai tavo vietoj nestatyčiau ultimatumų - bendrauk su juo dėl vaiko, bet jo laukti kad jis tave kada pasirinks kaip vienintelę tikrai neverta. Jei jis turi kitų moterų, nesako kad myli, tai ir nemyli tavęs vadinasi. Todėl nesusikoncentruok ties juo, o pradėk dairytis kitų vaikinų, ieškok tokio, su kuriuo sietų abipusė meilė.
Atsakyti
Turbut bijo isipareigoti,jam patogu taip gyventi.O gal jis turi oficialia seima??? g.gif
Atsakyti
Manau, kad tu jam ne pirma ir ne paskutinė. Tokių jis gali turėti ant kiekvieno kampo, gal jis ir vedęs. Kam tau tokio?Esi daug daugiau verta mirksiukas.gif Labai daug moterų turėdamos vaikų nenori pasilikti vienos, nes galvoja, kad nesusitvarkys. Bet tu ir esi viena. Jūs matotės 1-2 kartus per savaitę. Kodėl?Esu tikra, kad dėl to, jog jis taip nori, ane?Tu jam esi tik trumpalaikis žaisliukas, auginantis jo vaiką ir tiek. Jis, ko gero, iš tų žmonių, kurie nežino, ką reiškia mylėti ir ką reiškia atsakomybė. Deja, bet tą pastebėjai per vėlai, tačiau viską dar gali pakeisti - palik jį. Net ir ultimatumai nepagelbės, nes nedaugelis žmonių taip kapitaliai sugebėtų pasikeisti.

Sėkmės ir stiprybės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erborista: 21 sausio 2006 - 13:45
idomu, kiek jam metu, jei dar jaunas (iki25), tai dar tikrai gali susitupeti ir suprasti, kad jus jo seima ir .t.t. bet jei jam daugiau meteliu, tai jokiu variantu buti kartu.
Atsakyti
Palikti ir tiek yra baisiai sunku. Siūlau, jei įmanoma, nuoširdžiai su juo pasišnekėti. Išsiaiškinti, paklausti, ką jis mano apie jūsų santykius. Bet tai turi būti ramus, nuoširdus pokalbis. Be jokių puolimų, kaltinimų, ašarų ar ultimatumų. Jei jis tau atsakys nuoširdžiai (greičiausiai tai bus atsakymas, kurio tu dabar nenori girdėti), bus lengviau susivokti situacijoje. Patikėti, kad jis to nenori. Be galo sunku tai padaryti, bet reikia. Svarbiausia, įtikinti save, kad tu nuostabi, savarankiška ir gali gyventi be vyro. Kai tuo patiki ir gyvenimas pasidaro šviesesnis, iš už kampo išlenda vyriškis, kuris ir suteikia tikrąją laimę. Bet pirmiausia, reikia susiimti ir išmokti pasirūpinti savimi.
Atsakyti
O ką tu nori, kad jis darytų?
Jei jis niekada nesakė, kad myli, tai ko tikiesi?
Na, gal žiauriai nuskambės, bet nepriversi jo būti su tavim jei tavęs nemyli ir nenori, iš nieko šeimos nesukursi schmoll.gif Šaunu, kad jis neatsisako savo vaikelio ir nors kažkuo padeda (juk būna ir tokių vyrų, kurie ne tik, kad vaikeliu nesirūpina, bet dar ir tėvyste suabejoja gerai žinodami, kad jie vieninteliai).
Sakyčiau čia labiau tavo problema nei jo, nes tu tikiesi, galvoji (aišku jis duoda šiek tiek pagrindo tam), bet sprendimas-tavo. Taip kalbu, nes pati esu tokioj situacijoj-aš myliu, jis žino, bendraujam ir t.t. Tik jis man nuolat kartoja, kad susirasiu geresnį, kuris mane mylės, kurį aš mylėsiu... Bėda ta, kad vyrai retai pasako, kad nieko nebus-pamiršk, o jei ir pasako-jų elgesys sako ką kitą... Gal jie irgi bijo likti vieni g.gif
Bet kokiu atveju spręsti tenka mums-moterims.

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
labai tave uzjauciu 4u.gif net susigraudinau beskaitydama cray.gif
suprantu tave. o situacija man pazistama nes irgi yra teke beprotiskai myleti viena zmogu kuris su manimi elgesi lygiai taip pat kaip jis su tavimi.. labai labai sunku.. deja, tavo situacija komplikuoja vaikutis.. vis delto nemanau kad tas zmogus ateis i prota ir liks su tavimi.. juk jau butu tai padares.. bet kokiu atveju linkiau tau stiprybes.. pasistenk atsipalauduoti ir pradeti zvalgytis zmogaus kuris butu taves vertas. zinau nelengva bet.. tikiu kad viskas bus gerai. 4u.gif
Atsakyti
p.s. o mano istorija su tuo zmogumi baigesi tuo jog jis prisimazino sutikes mergina ir tai vystosi i draugyse.. man tai buvo tokia trauma.. vaziavau namo is universiteto (kurio kompiuterinej perskaiciau jo meila) autobusu ir verkiau verkiau visa kelia.. nezinau ka zmones apie mane tada pagalvojo.. man viskas buvo visvien.. zinojau kad taip viskas ir baigsis bet buvo labai skaudu.. reikalas tas kad mudu gyvenome skirtingose salyse bet matydavomes reguliariai ir as zinojau kad tai baigesi.. praverkiau beveik savaite.. bet tvirtai apsisprendziau kad nieko daugiau apie ji ar is jo nenoriu girdeti.. nebeatsakinejau i jo meilus.. stengiausi istrinti viska kas buvo.. pavyko tik todel kad tuo metu sutikau dabartini savo vaikina wub.gif neseniai su 'anuoju' persimetem keliais laiskais.. pasigyriau kad esu isimyjusi iki ausu ir palinkejau jam to paties.. jis issiskyre su ta mergina.. sake sorry kad buvau taves nevertas.. man dzin.. nemeluosiu kartais apie ji pagalvoju bet manau kad jis yra tox kox yra ir nesikeis..
nepykit mergaites kad as cia taip issipliurpiau bet kad taip panorejau issikalbet.. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 21 sausio 2006 - 15:12
QUOTE(Lotosas @ 2006 01 21, 12:17)

Ir prasyti mane kur nos isleisti ir t.t.




Sakyciau labai puiki tavo pacios mintis, prasyti, kuri vakara kad tave isleistu,
tu psipuosus iseini paselti i kluba, o jis sedi namie su vaiku thumbup.gif

Gal susimastys g.gif
Atsakyti
aš irgi apie tą, su kuriuo sunkiai skyriausi (panaši sutuacija) vis dar pagalvoju, nors jau esu laimingai ištekėjusi už kito. įsirėžia jie, bjaurybės, į gyvenimą ir nieko čia nepadarysi.
Atsakyti