QUOTE(gelyter @ 2006 01 22, 12:53)
Labai mane sudomino tie svareliai!!!

kaip reikia pasidaryti ta lentele ar dar kazka kad duotu atsakyma taip ar ne
Lenteles nereikia jokios. uzteks jei turesi siula ir savo nesiojama ziedeli. jeigu nori gali nusipirkti tikra svareli, tik as nezinau kur lietuvoj juos galetum isigyti. galbut kitos mamos tau patars siuo klausimu.
Padek alkune ant stalo ir pradek judinti svareli nuo saves pirmyn ir atgal ir pasakyk sau, kad tai bus tavo zenklas i atsakyma" taip".
paskui pradek judinti is kaires i desine ir sakyk sau, kad tai bus zenklas i atsakymas "ne".
taip pat yra atsakymas "galbut". ji gali suzinoti ir pati. paimk svareli ir laikydama ji paprasyk, kad parodytu atsakyma "galbut".
dabar ,kai zinai atsakymus, treniruokis juos, kad jie butu vis tikslesni. pradek nuo paciu paprasciausiu klausimu, kaip" ar stalas pries mane yra juodos spalvos" "ar mano vardas toks ir toks". ir kai svarelis vis geriau prades rodyti tavo nustatytom kryptim, tada galesi klausti rimtesniu klausimu.
jeigu nori gali nusipaisyti ant popieriaus is kaires i desine skaicius nuo 1 iki 9 ir klausti klausimus susijusius su datom, valandom, sumom ir t.t.
pries pradedant dirbti su svareliu paprasykit angelo sargo apsaugos nuo svetimu energiju ir pagalbos gaunant informacija..