Įkraunama...
Įkraunama...

Aš neištikima ir pasimetus...

Aš jauna 23 metų mergina, turiu 8 metais vyresnį vaikiną, kuris išsiskyręs ir turi dukrelę. Kartu gyvenam jau beveik 3 metus. Negaliu sakyt, kad viskas tobula, bet ir negaliu skųstis gyvenimu. Jis tikrai geras žmogus ir žinau, kad mane labai myli.

Labai sunku viską nupasakot rišliai nepamirštant jokių smulkmenų. Trumpiau tariant, abu norėjom mokytis užsienį, bet įstojau tik aš ir išvažiavau. Ne per toliausiai nuo namų, todėl manėm, kad viskas bus gerai, jis atvažiuos dažnai pas mane, aš grįšiu į Lietuvą, žodžiu viskas bus gerai.

Viskas ir buvo gerai, kol...kol vieną kartą vienam klube pamačiau naujai atvažiavusį grupioką...O dievuleliau, tai turbūt tobuliausias ir sexualiausias vyras kokį tik esu mačius gyvenime! Tą pati vakarą šiek tiek pabendravom ir viskas. Paskui susitikom antrą kartą, trečią jau buvom tik dviese...ketvirtą, penktą...Nesupratau, kodėl pati kuo toliau tuo labiau imu flirtuot..ir kas svarbiausia, JOKIO sąžinės graužimo! Kol vieną kartą likau pas jį nakvot, tada ir susimąsčiau...

Nebežinau, kokio gyvenimo aš noriu. Iki išvažiuojant viskas buvo gerai, atrodė jau noriu ir susitupėt, noriu vaikų, galvojau, kad esu laiminga...Bet išvažiavus, pasijaučiau dar laimingesnė, nauji draugai, linksmybės, nepriklausomybė. Supratau, kad aš dar jauna, noriu dar tiek daug visko patirt, noriu keliaut, dar nenoriu apsistot vienoj vietoj...Esu pasimetus, nebežinau ką daryt, nežinau kokį gyvenimą pasirinkt: ar sėslų, saugų ir aprūpintą? ar nežinomybę, kuri taip žavi?

Negaliu sakyt, kad įsimylėjau, bet kažkas taip traukia prie to naujo žmogaus, dar niekad taip nesijaučiau...Nors suvokiu, kad turbūt nieko rimto čia ir nebus, nes po metų jis išvažiuoja, bet žinau tikrai: sumaištį mano gyevnime jis tikrai paliks...

Nežinau, ar sugebėjau paaiškint savo situaciją, bet gal kas nors supras. net jei ir smerkiat, parašykit! šiuo metu man tikrai reikia patarimų iš patyrusių žmonių!
Atsakyti
QUOTE(smurfiukste @ 2010 09 19, 20:01)
Aš jauna 23 metų mergina,

Dziaukites,kad tokios permainos neaplanke,jei butumet istekejusi keliu vaiku mama.O dabar...taigi naturalu viskas,esate jauna ir dziaukites gyvenimu.Laikas viska sudelios i vietas.Gal po menesio suprasit,kad vaikinas Lietuvoje butent tas,kuris jums reikalingas.
Atsakyti
Labas vakaras nemiegančioms.Mano nuomonė-kad gyvenimas viską sustato į savo vietas.Kolkas esi netekėjusi, neturi vaikų-manau geriau dabar patikrinti savo jausmus tam vyrui ir ...jeigu įsimylėsi pasakyt jam sudie..negu kai jau turėsit šeimą, vaikus..pasikliauk savo širdimi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2010 09 19, 22:11)
Dziaukites,kad tokios permainos neaplanke,jei butumet istekejusi keliu vaiku mama.O dabar...taigi naturalu viskas,esate jauna ir dziaukites gyvenimu.Laikas viska sudelios i vietas.Gal po menesio suprasit,kad vaikinas Lietuvoje butent tas,kuris jums reikalingas.



Dabar gyvenimu dziaugiuosi taip kaip niekad..tas labiausiai ir vercia susimastyt. Vaikinas Lietuvoj per geras, kad su juo taip elgciaus ir apgaudineciau, del to ir noriu apsiprest, kuriuo toliau keliu pasukt.

Planavom bendra ateiti, atrode kitaip ir but negali, ir sia tau kad nori...visiskai netiketas posukis.
Atsakyti
O naujam vaikinui ką jaučiat? Kokie santykiai su Lietuvoje likusiu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Abandon @ 2010 09 19, 22:32)
O naujam vaikinui ką jaučiat? Kokie santykiai su Lietuvoje likusiu? unsure.gif


Ka naujam jauciu, dar nezinau...didele trauka, kaip minejau, dar niekada taip nesijauciau. Man patinka su juo but, sneket, patinka tas nauju santykiu jausmas...O su vaikinu likusiu lietuvoj santykiai geri kaip ir anksciau, po savaites zada atvaziuot. Gal kai vel ji pamatysiu bus geriau..nors nuosirdziai tuo abejoju.
Atsakyti
QUOTE(smurfiukste @ 2010 09 19, 22:47)
Gal kai vel ji pamatysiu bus geriau..nors nuosirdziai tuo abejoju.

Kai ji pamatysi viskas ir bus aisku,jausmai rekte reks kas ir kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Pamatysi senąjį draugą, galvosi- kaip aš jo pasiilgau, noriu būti su juo, tik su juo!

Ir porą dienų po jo išvažiavimo taip galvosi, kol vėl sutiksi tą naująjį ir galvosi- bet kaip gera su šituo... Manau, noriu būti su juo.

biggrin.gif
Atsakyti
smurfiukste, o ką čia perdaug galvoti? Pasimėgauk ten savo jaunyste, laisve, o kai grįši - toliau gyvenk savo gyvenimą su draugu jei manai, kad nori su juo būti.





Atsakyti
Esi gana jauna, todel patarciau niekur neskubeti... o tai po keliu metu visvien noresis tos nezinomybes, to adrenalino ir pan. Megaukis gyvenimu ir laiku, skirtu tik tau!
Atsakyti
Viskas tavo gyvenime vyksta taip, kaip ir turi būti. Tu tikrai dar labai jauna, todėl neskubėk įsipareigoti, nes niekam nieko nesi skolinga - nebent pati sau.
Atsakyti
Tik su savo sąžine reikia susitvarkyti ax.gif
Atsakyti