Įkraunama...
Įkraunama...

Baltupiai: Gintarėlis, Didlaukio g. 35

sveikos, gal yra norinciu apsikeisti darzeliais, mes lankysime zirniuka lietuviu k. amzius 3-4 m., noretume i gintareli, gal ka sudomins pasiulymas?
Atsakyti
Sveikos, mamytės!
Ar yra pakliuvusių į Viščiukų grupę? smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos biggrin.gif
O gal atsiras vaikuciu kurie lankys 'Saules zuikuciu' grupe 4u.gif
Atsakyti
Ar buvot mamos mokykloj, apžiūrėjot patalpas, kur iškelia priešmokyklinukus? Man tai ten visai gražiai įrengta.
Atsakyti
Laba,
Ar yra mamyčių, kurių vaikai lanko 10 grupę? Šiandien eidama pasiimt savo vaiko iš kitos grupės girdėjau kaip šios grupės auklėtoja rėkė ant berniuko jį rengdama ar nurengdama sportinę aprangą. Panašu, kad nelabai su nervais jai tvarkoj. Aiškino jam kad kodėl ji čia turi jį rengti, kad čia ne jos darbas jį rengti ir pan. Be to, ne pirmą kartą girdžiu ją tikrai nemaloniai kalbant su vaikais, kai viena mergaite iš grupės išėjo nepersimovus batukų, o tik su tapkutėm. Tipo kur man kitus vaikus reiks dėt per tave, ka vėl i viršų visiems lipt reikės. Manau, kad vaikams tikrai turėtų būt nelabai gera, jei auklėtoja šitaip nesivaldo. O vaikai mano manymu kokie 4-5 metukų.
Atsakyti
Sveikos lankančių šį darželi mažutėlių mamos,


Gal šių metų naujokai kopšelinukai galėtų pažerti šviežių atsiliepimų?
Atsakyti
Mes ne naujokės, lankom trečius metus ir tikimės, kad sesė lankys nuo rudens. Esam labai patenkinti
Atsakyti
QUOTE(Skia @ 2014 03 06, 12:53)
NAMS (Nacionalinis aktyvių mamų sambūris) imasi priemonių Vilniaus m. sav. tarybos sprendimui dėl priešmokyklinių grupių iškledinimo stabdyti .

Skubiai reikia surinkti kuo daugiau tėvų, kad išreikštų savo palaikymą. 

Paspauskite "Like" Facebook'e prie NAMS žinutės, užsiregistruokite ir pasidalinkite nuoroda su savo draugais, paprašykite, kad ir jie užsiregistruotų ir paplatintų.

https://www.facebook.com/samburis.lt#!/samburis.lt

Neleiskime eksperimentuoti su savo vaikais. Po mūsų tas pats gali nutikti ir kitiems darželiams.

Atsakyti
Mūsų darželio vaikai jau priešmokyklinėse grupėse yra mokykloje, turi miegamąjį atskirą ir labai gražiai sutvarkytas patalpas
Atsakyti
Tuomet prasau ignoruoti mano zinute 4u.gif Pamaciau jusu darzelio pavadinima savivaldybes tarybos sprendime, tad pagalvojau, kad jus nori iskeldinti siais metais. Is musu darzelio nori iskelti priesmokyklinukus i visai neparuosta mokykla, neaisku, i kokias salygas. Smagu, kad pas jus viskas sutvarkyta 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklausti ką reiktų daryti norint pereiti į priešmokyklinę grupę iš darželio į mokyklą , kur reiktu rašyti prašymą, ar daržely, armokykloj, ar ten ir ten?
Atsakyti
QUOTE(Silvaja @ 2014 03 20, 09:53)
Sveikos, norėjau paklausti ką reiktų daryti norint pereiti į priešmokyklinę grupę iš darželio į mokyklą , kur reiktu rašyti prašymą, ar daržely, armokykloj, ar ten ir ten?

Aš rašiau darželį,auklėtoja davė prašymą užpildyti,o po kiek laiko pati mokykla paskambino ir liepė atnešti vaiko gimimo liudijimo kopiją ir kas be ko patenkam į priešmokyklinę grupę,nes kelia tiesiai iš darželio smile.gif
Atsakyti