Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

laba diena.
esu 9sav nestume, perskaiciau gydytojo Heraldo Stankevičiaus žodžius
Tai, kad Jūsų nepykina ir apskritai nejaučiate nėštumo, nėra geras simptomas, kadangi juntant simptomus, sumažėja persileidimo tikimybė.
Manes jokie simptomai nepasireiske, ar teisybe jo žodiuose
pas gydytoja man tik kita savaite, ar yra ko nerimauti


Atsakyti
Dalis moterų iš tiesų nejaučia jokių simptomų ir tai tikri nėra blogai.
Atsakyti
Laba diena,

Gerb. gydytojos norejau paklausti, ar normalu, kad maždaug 6 nėštumo savaitę pradėjo labai stipriai pykinti. Pykino apie 2 sav. O dabar jaučiu, kad beveik nebepykina. Valgau regis tą patį, miegu tiek pat, regis niekas gyvenimo būde nepasikeitė, o pykinimas, kaip staiga atsirado, taip staiga praėjo. Man, žinoma, neramu, kad dingo vienas "realus" nėštumo požymis smile.gif Būčiau labai dėkinga už konsultacią, ar tai normalu ir tokių atvejų pasitaiko...

Ačiū.
Atsakyti
Tokia situacia pasitaiko gan dažnai. Tačiau tiksliai pasakyti, ar nėštumas vystosi normaliai galima tik atlikus vaginalinę echoskopiją.
Atsakyti
Laba diena,

Gydytoja prirase gerti Duphaston'a, nes praeita karta nesivyste vaisiukas, o dabar pradejo mausti pilvuka. Geriu jau III diena, siandien pasijuto toks nestiprus pykinimas, jautresni speneliai - ar gali siuos pojucius issaukti sis vaistas hormonas? Ar tai tik nestumo pozymis? (nuo pastojimo praejo 4 sav.)
Aciu
Atsakyti
Greičiausiai tai susiję su pačiu nėštumu.
Atsakyti

Laba diena,

Dar vienas klausimas - išsiskaičiau forume, kad yra tokie homeopatiniai lašeliai Nux Vomica, kuriuos galima naudoti pykinimui malšinti nėštumo metu.
Nusipirkau, išgėriau ir net akyse šviesiau pasidarė. Galiu ir gerti skysčius ko iki tol negalėjau, ir darbe pabūti, ir kalbėti.
Norėjau paklaust, ką Jūs galvojate apie šių lašų kenksmingumą?
Žiūrėjau sudėtį, tai ten yra etanolio, bet aš asmeniškai naudoju ne po dešimt, o po tris lašus po liežuviu.
Labai labai ačiū už atsakymą.
Atsakyti
Homeopatiniai vaistai yra visiškai saugūs.
Atsakyti