Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu

QUOTE(naktigone @ 2015 12 04, 01:48)
10 savaitę pasirodė kraujo krešuliai, toks kiekis, kad per kelnaites ir džinsus kiaurai perėjo. po valandos buvau ligoninėj, paguldė. po 1,5val dar išbėgo nedaug šviežio kraujo. ligoninėj gėriau duphastoną ir viskas. kitas 2 dienas vos vos ružava buvo. vaikiukui viskas ok, iš kur kraujuoja - nematė. toliau gėriau ultrogesntan. 11 savaitė pasirodė rudų išskyrų nedaug, 3 dienas. vaikiukui viskas ok. 12 savaitę vėl šviesiai rudos gleivingos išskyros ir tęsiasi jau 4-5 diena, po nedaug, po 1-2 kart per dieną po wc (ypač po "didelio".. toks jaumas, kad turbūt paspaudžia gimdą, ir tada atsiranda tų išskyrų). vaikiukui visas tvarkoj, echo nerodo kodėl taip vyksta, gimdoj viskas gražu.  nežinau kaip baigsis, bet tikiuosi gerai. toliau geriu ultrogestan. tiesa, progesteronas vistiek žemokas.

Kaip Jūsų situacija baigėsi, esu panašioje, labai pergyvenu...?
Atsakyti
QUOTE(Šalta kava... @ 2016 10 05, 16:21)
Kaip Jūsų situacija baigėsi, esu panašioje, labai pergyvenu...?


iki 34 sav dėjau ultragestan kapsules ir 39sav pagimdžiau bernužėlį smile.gif mums šiandien lygiai 4mėn wub.gif svarbiausia ramiai gyvent, pasidarykit progesterono tyrimą, jei nerodo echo nieko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naktigone: 06 spalio 2016 - 19:17
Mergaites padekit..

Non stop kraujuoju nuo treciadienio pietu.
Latvijoje daremes iVF.
Embrionu perkelimas buvo 10.13
Hcg 10.24 - 5,74, 10.26 - 14, 10.27 - 19,2
Dbr darysiu pirmadieni

Daktare liepe gert dycinone, magne b 6, dar papildomaivit c geriu.

Buvau ligoninej pasiule tik valyma.

Nulekiau vilniuj privaciai - daktare apziurejo , sake dar nk gimdoj nemato nes anksti...

Kraujuoju krauju ne kresiais. Is pradziu buvo ryskiai raudonas kraujas, dabar rudesnis.
Atsakyti
Abieju nestumu metu buvo pakraujavimu, abieju metu geriau duphaston iki mazdaug 12 sav. ir viskas baigesi sekmingai. Vienam 7 m., kitas greitu laiku gims smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 29 gruodžio 2016 - 10:54
Niekada negali nuspeti kaip baigsis tie kraujavimai. Su vienu buvo gresiantis, bet viskas gerai baigesi, paskui ektopinis nestumas leido apie save zinoti. O va gali ri visai nekraujuoti, nors ir nesivysto menesi laiko.
Atsakyti
Man truputį pradėjo kraujuoti, laimė, kaip tik kitą dieną turėjau taloną pas ginekologę. Gydytoja apžiūrėjusi nuramino, kad persileidimo požymių nėra, tik įplyšęs gimdos kaklelis. Kaip tik išvakarėse truputį pasitampiau, buvo pamoka, labiau save pasisaugoti. Po dienos tas kraujavimas ir sustojo.
Atsakyti
Man su antru nėštumu kraujavo 10 dienų, kai buvo jau 5 savaitės. Su pirmu vaiku nebuvo jokių kraujavimų, tai baisiai pergyvenau, panikavau. Kraujas buvo negausus, rožinis toks, sutepdavo tik po apsilankymo WC. Panašus į tokį, kai būna paskutinės mm dienos.
Gydytoja panikos dar daugiau įdėjo, sakė - turbūt neišeina jam prikibti...
Bet va, šitam kleckui jau 1,5 metų, nėštumas vėliau buvo labai lengvas - laksčiau, buvau pilna energijos. biggrin.gif
Atsakyti
Kažkada seniai ir man teko blaškytis po temas SM ir ne tik.. dabar atiduodu duoklę čia, nes gal būt kažkam iš jūsų reikia teigiamų minčių.
Laukiausi, tiksliai nepamenu dabar jau, bet buvo jau daugiau nei 9sav. Ėmiau kraujuoti stipriai šviežiu krauju. Kitą dieną echo parodė gimdos atsisluoksniavimą vienoje vietoje. Jokio duphastono man nebuvo skirta, kraujo tyrimas rodė hormonų normą, tad buvo palikta likimui. Antrą dieną kraujavau mažiau, vėliau liovėsi. Po savaitės pasikartojo vėl, nors ir nebe taip gausiai. Buvau jau nusiteikusi, kad nieko gero čia nebebus... Tačiau viskas ėjosi puikiai, auginu nuostabią dukrytę, ir pats gimdymas buvo sklandus, ir vaikučio sveikatai tas ankstyvas kraujavimas jokios îtakos nepadarė. Tad noriu palinkėti ir jums optimizmo, ne visada tas kraujavimas rodo visko pabaigą... laikykitės!
Atsakyti

Mano sios dienos istorija liudnesne, deja. Man 7 sav ir 4dienos. Nakti pradejo stipriai kraujuoti svieziu krauju, atvykau i priimamaji apziurai. Padare echo. Vaikas visiskai nesivysto, jo nesimato tik tas apvalkaliukas kuriame jis turi buti. Pagal echo isvis vos 5 sav. Isvada: vaikas apsigimes didziule tikimybe ir nera tikimybes kad issivystys net vaistu pagalba. Taigi guliu ligonineje, laukiu kol issivalys gimda....

Stengiuosi buti stipri, nes kitu atveju palusiu....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LTkojote: 23 rugpjūčio 2018 - 11:33