trumpai apie situacija..vyras susirado meiluze 23metu,jam 28..ji siulo palikti seima ir vaikus..kam jai to reikia?negi mano kad bus laimonga,kitu nelaimes saskaita?nu labai lauksiu drasiu pasisakymu
gal atsiras kokia meiluze,kuri mums kvailoms moterims paaiskins,kokia vyru psichologija ir kodel jos prasideda su vedusiais vyrais?
trumpai apie situacija..vyras susirado meiluze 23metu,jam 28..ji siulo palikti seima ir vaikus..kam jai to reikia?negi mano kad bus laimonga,kitu nelaimes saskaita?nu labai lauksiu drasiu pasisakymu
As,kaip vedusio vyro meiluze ,atsakysi:man visiskai nerupi zmona ,man rupi jos vyras
Tai vyro meiluzes paklaust reikia ko jai reikia is jusu vyro?? kas cia zinos 
Papildyta:
vos nepaspringau
Papildyta:
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 13:53)
As,kaip vedusio vyro meiluze ,atsakysi:man visiskai nerupi zmona ,man rupi jos vyras 
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 30, 14:55)
Tai vyro meiluzes paklaust reikia ko jai reikia is jusu vyro?? kas cia zinos 
Papildyta:
vos nepaspringau 
Papildyta:
QUOTE(gyvenanti @ 2010 09 30, 13:48)
kitu nelaimes saskaita
Kokią čia dar nelaimę turit omeny? Išsiskirti su neištikimu vyru?
QUOTE(fdf @ 2010 09 30, 14:58)
Kokią čia dar nelaimę turit omeny? Išsiskirti su neištikimu vyru?
Mane tai veza tai ,jog jis priklauso kaip ir kitai ,bet is tikro priklauso man .
gerai cia pavaret
aisku zinau kad jums dzin zmona,bet va kam vedes reikalingas?juk pilna puikiu vyru ir laisvu..kuo jie kitokie?o gal adrenalinas veikia?
Papildyta:
tai tik zaidimas?o jei sutiksit ta vieninteli?o jis isipareigojes ir seimos palikt nenori?
Papildyta:
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 13:59)
tai tik zaidimas?o jei sutiksit ta vieninteli?o jis isipareigojes ir seimos palikt nenori?
QUOTE(gyvenanti @ 2010 09 30, 14:00)
bet va kam vedes reikalingas?
nu su amziumi visi mes tampam vede/istekeje ir panasiai.. taigi cia jau joks skirtumas.. laisvas vyras dazniau jau sukelia klausima: kas su juo negerai?
QUOTE(gyvenanti @ 2010 09 30, 15:01)
Priversim
QUOTE(gyvenanti @ 2010 09 30, 13:48)
gal atsiras kokia meiluze,kuri mums kvailoms moterims paaiskins,kokia vyru psichologija ir kodel jos prasideda su vedusiais vyrais?
dar patikslinsiu jis seimos palikti nenori,nesuprantu irgi kodel..nors kelias atviras,jei nori tegul keliauja
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 14:02)
o jums kaip meteriai neuzgauna savimeiles kad gryzes jis su savo zmona meile uzsiimineja?