QUOTE(Paulyte @ 2013 02 06, 10:33)
Sugalvojau iškepti tėvams kavos tortą iš žurnaliuko, buvo man 10 metų. Parašyta- kepant biskvitą- neatidarinėti orkaitės. Kepu tą biskvitą- matau, kad dega, bet neatidarinėju iki nurodyto laiko
. Kremas taip pat nesigavo- sutirštinti reikėjo su krakmolu, netirštėjo jis man nors tu ką. Labai verkiau dėl tokios nesėkmės
Kremą mama išgelbėjo, tai turėjome pilnas vazas kavos kremo... Šią istoriją prisiminiau, perskaičius Beatos kepinių knygoje tą patį sakinį ''kepant biskvitą neatidarinėti orkaitės durelių''...
Kitas mano ''šedevras'' gaminau bananų sriubą- receptas iš žurnalo, kažkokia ambasadoriaus žmona gyrėsi, kad visiems svečiams tą sriubą ruošia. Nu ka gi galvoju- galiu ir aš- ten jautienos sultinyje verdi bananus ir po to juos sublenderiuoji. Skonis gavosi tai...
Vyras ją vis prisimena ir žvengia, praejo kokie 8metai po šio ''šedevro''


Kitas mano ''šedevras'' gaminau bananų sriubą- receptas iš žurnalo, kažkokia ambasadoriaus žmona gyrėsi, kad visiems svečiams tą sriubą ruošia. Nu ka gi galvoju- galiu ir aš- ten jautienos sultinyje verdi bananus ir po to juos sublenderiuoji. Skonis gavosi tai...

jau vien nuo to kaip skamba bananų ir jautienos derinys juokinga

O 10 metų pasryžti tokiam konditeriniam gaminiui kaip tortas tai jau čia nieko sau kokie pagirtini norai
