Įkraunama...
Įkraunama...

Paskirti antibiotikai gydyti spuogus

Sveiki,
Mazdaug 4-5 men. mane kamuoja spuogai. Daugiausia ju yra kaklo srityje, ant smakro. Spuogai dideli, skausmingi, kai kurie dydziu primena votis. Tokiu spuogu atsirado ir bikini srityje. Spuogui pranykus lieka randas. Isbandziau Citrocep lasiukus, alaus mieliu tabletes, bet efekto nebuvo. Anksciau pries sia beda alaus mieliu tabletes man visuomet padedavo, bet dabar jokio efekto. Spuogeliai kyla kasdien, o ypac daug atsiranda pries ir esant menstruacijoms.
Vakar apsilankiau pas dermotologa. Sis patare vartoti antibiotikus 3-4 men. bei tepti veida Differin tepalu. Antibiotikams analogo Lietuvoje nera, todel ju galima isigyti tik Vokieciu vaistineje pateikus deklaracija. Pavadinimo nelabai galiu iskaityti, bet skamba panasiai i Miroublinas blush2.gif Gydytoja perspejau, kad vasara noreciau pastoti, todel bijau del tokio ilgo antibiotiku vartojimo, taciau buvau nuraminta, kad jokios zalos organizmui nebus ir galesiu pastoti baigusi gerti vaistus. Noreciau isgirsti jusu nuomone ar verta gerti antibiotikus 3-4 men. o po to pastoti, ar tikrai nebus nualintas organizmas, ar tai nepakenks pastojus vaisiui?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Ar verta pradėti gydymo kursą, spręsti Jums pačiai. Pagal Jūsų apibūdinimą tai turėtų būti antibiotikas Minociklinas. Medicininėje literatūroje rekomenduojamas gydymo kursas gali būti tęsiamas kelis mėnesius. Teoriškai, nutraukus jo vartojimą prieš pastojimą, šis vaistas neturėtų padaryti vaisiui žalingos įtakos, kadangi jis gali pakenkti vaisiui tik vartojant jį nėštumo metu. Kaip reaguos Jūsų organizmas į antibiotiką, negaliu pasakyti, kadangi kiekvieno organizmo reakcija į vaistus yra individuali. Pvz., kai kurioms moterims po ilgalaikio antibiotikų vartojimo išsivysto makšties grybelis. Tačiau gali būti, kad Jūsų atsakas į gydymą bus labai geras ir Jums net neprireiks tokio ilgo gydymo kurso.
Atsakyti