laba, mano vaikučiui reiks pakirpti lliežuvio psaitėlį, jis per trumpas, tad gali trukdyti ateityje tiksliam garsų tarimui. gal kas susidūrėte su tokia procedūra?
QUOTE(doremifasolasi @ 2010 10 02, 22:44)
laba, mano vaikučiui reiks pakirpti lliežuvio psaitėlį, jis per trumpas, tad gali trukdyti ateityje tiksliam garsų tarimui. gal kas susidūrėte su tokia procedūra?
Reikia kreiptis i vaiku odontologa-chirurga. Galima privaciai, bet galima ir poliklinikoje pagal gyvenamaja vieta (reikes tik seimos gydytojos siuntimo).
Mes lankemes Kalnieciu pol., nepaprastai suzavejo ten dirbanti gydytoja savo demesiu ir kruopstumu vaikui. Tik mes kreipemes del kitos priezasties

o mus siunte pas zandikaulio chirurga
lankemes Sanciu poliklinikoje, joje ir pakirpo be problemu.
galejome zinoma vaziuot ir i klinikas, bet kam lekti, jei ta pati gali gauti vietoje
galejome zinoma vaziuot ir i klinikas, bet kam lekti, jei ta pati gali gauti vietoje

QUOTE(Karinuks @ 2010 10 05, 00:34)
o mus siunte pas zandikaulio chirurga

aciu

o po tos proceduros kokia vaiko savijauta, ir jei nesunku, gal galite smulkiau pacia proceduros eiga aprasyti. kam nusiteikti

dekui is anksto

Mano sūnui kirpo 4 mėnesių. Tikrai nieko baisaus, nebijokit. Nežinau, kaip kitur daro, bet jam patepė šaldančiu tepaliuku ir pora kartų kirptelėjo, šiek tiek kraujo buvo, bet kaip supratau neskaudėjo, gal tik nemalonu buvo. Beveik neverkė. Maitinau iš karto po pakirpimo, jokios blogos savijautos nebuvo.
KMUK reikalauja kraujo krešėjimo tyrimo, taigi važiuojant jau reikia vežtis. Mes kirptis važiavom privačiai, jokių tyrimų nereikėjo.
KMUK reikalauja kraujo krešėjimo tyrimo, taigi važiuojant jau reikia vežtis. Mes kirptis važiavom privačiai, jokių tyrimų nereikėjo.