Įkraunama...
Įkraunama...

Šio skyrelio taisyklės

Šioje temoje rasit skyrelio taisykles ir naujienas.

SuperMama jau ne vienerius metus skatina tas moteris ir vaikus auginančias mamas, kurioms kūryba, rankdarbiai yra tik papildoma laisvalaikio veikla namuose, padedanti šiek tiek užsidirbti, tačiau tai nėra jų verslas (verslininkams turi kitokių pasiūlymų), suteikdama šioms supermamoms galimybę nemokamai atsidaryti temą, kurioje jos gali pademonstruoti savo kūrybą ir pasiūlyti forumo dalyviams įsigyti savo kurtų rankdarbių, nemokėdamos už tai jokio mėnesinio mokesčio.

Šį skyrelį prižiūrime mes: Niktė ir Naktibalda. Jeigu kyla klausimų ar iškilo problema, galite klausti mūsų asmenine žinute. Jeigu atsitiko taip, kad až perpildyta galite klausimus palikti ir šioje temoje. Galbūt klausimas yra asmeninis ar norite pasidalinti informacija ir likti nežinoma, o až yra pilna, tuomet šiame skyrelyje skelbkite naują temą. Ją peržiūrėjusios matysime situaciją ir su Jumis susisieksime.

1. Supermama.lt administracija neatsako už siūlomų prekių kokybę, kainų nustatymą, galimą tiesioginę ir netiesioginę žalą, kurią gali patirti lankytojas, susidūręs su nesąžiningais skelbimų autoriais. Visa atsakomybė už skelbimo informacijos turinį, tikslumą bei patikimumą tenka skelbimo autoriui.

2. Forumo administracija turi teisę neleisti publikuoti tam tikrų prekių skelbimų. Atsisakymo priežasčių administracija komentuoti neprivalo.

3. Skelbimų administratorius pasilieka teisę be autoriaus sutikimo ištrinti skelbimą, pažeidžiantį bent vieną šio skyrelio taisyklę.

4. Šiame skyrelyje veikia temų premoderacija, tai reiškia kad pirmiausią bandomą paskelbti temą peržiūri moderatorius. Temos tvirtinamos arba netvirtinamos per 5 dienas (vasaros laikotarpiu 10 dienų). Temas tvirtinsiu arba atmesiu aš, Niktė.
Jeigu negavote laiškučio kodėl tema nepatvirtinta, vadinasi aš jos dar neperžiūrėjau.

5. Vienas forumo dalyvis gali turėti vieną temą visiems savo rankų darbams. Ir turi pasirinkti: arba skelbti vieną temą tik skyrelyje "Rankdarbiai", arba tik skyrelyje "Paslaugos". Jeigu jau turite temą "Paslaugose", vadinasi "Rankdarbiuose" tema nebebus tvirtinama.

6. Skelbimus šiame skyrelyje turi teisę talpinti tik forumo dalyviai, parašę forume 100 komentarų. Jeigu neturi parašę 100 žinučių, sistema neleis Jums skelbti temos. Jokios išimtys nedaromos10.

7. Galima siūlyti tik savo rankų darbo prekes. Mielai skatiname tas mamas, kurioms rankdarbiai yra papildoma veikla namuose. Temos tvirtinamos kurių pirmoje žinutėje yra:
miestas,
šriftas LT raidėmis,
nuotraukų albumas,
bent keleto darbų nuotraukos

8. Šiame skyrelyje naują savo rankdarbių temą galėsite paskelbti kartą per 6 mėn.
Gali būti padaryta išimtis, jeigu jau uždarytoje temoje yra darbai, klienčių norai, atsiliepimai ir pan. Pagyrimams yra Pagyrų puodas Nr.28

9. Neigiamos, kritiškos pastabos apie Jūsų parduodamą prekę/ teikiamą paslaugą nebus trinamos iš skelbimo temos. Jūs galite prašyti moderatoriaus ištrinti tik forumo taisykles pažeidžiančius komentarus.

10. Visos temos, kuriose prirašyta po 50 psl., po savaitės iš skelbimų lentos ištrinamos ir tema, kuria dalyvė nesinaudoja 3 mėnesius yra ištrinama.

11. Griežtai draudžiama savo skelbimus, parduodamus daiktus "nešioti" po forumą pardavimo tikslais. Tam yra skirtas šis skyrelis. Radus kad narė nesilaiko šios taisyklės gali būti skiriamas asmeninis įspėjimas/ draudimas rašyti/ draudimas prisijungti arba temos uždarymas.

12. Parašas neturi būti būti komercinės paskirties. Vadinasi, jokių kainų, kontaktų, rengiamų akcijų, nuorodos į rankdarbių temą, medžiagų pavyzdžių, pristatymo apibūdinimo ir pan. Radus netvarkingą parašą jis trinamas be atskiro perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas asmeninis įspėjimas/ draudimas rašyti/ prisijungti forume/ ar visiškas parašo uždraudimas.

Šventinės dienos yra skirti tik mums ir mūsų šeimoms.


Gyvenkime draugiškai, kad visada čia norėtųsi sugrįžti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niktė: 05 birželio 2013 - 07:46

 i 
Visos forumo taisyklės yra čia. Iš taisyklių
II.8. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše, tiek siunčiami dalyviams asmeninėmis žinutėmis).
Komerciniai skelbimai/parašas bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba turėti parašą.
II.12. Asmeninis parašas. Dalyvio parašas – vieta trumpam, neužimančiam daug vietos asmeniniam devizui, šūkiui, mėgiamai citatai; mažai, padoriai, estetiškai nuotraukai/paveiksliukui (maksimalus nuotraukos aukštis - 120 taškų/pikselių); arba 1-2 skaitliukams/liniuotėms, kurie padeda skaičiuoti laiką iki svarbaus jūsų gyvenime įvykio ir pan.
- draudžiama asmeniniame paraše patalpinti bet kokio pobūdžio skelbimą, reklamą ar komercinio pobūdžio nuorodą. Skelbimams skirtas atskiras skyrelis forume - "Skelbimų lenta";

II.14. Nekomercinė galerijos paskirtis:
Galerijoje supermama.lt forumo nariai talpina savo asmenines, šeimos švenčių, kelionių, mažylio /-ių nuotraukas nuotraukas bei supermamų susitikimų ir renginių fotografijas. Nuotraukos, patalpintos galerijoje, yra skirtos peržiūrai, pasigrožėjimui, pakomentavimui, susipažinimui su savo virtualiais draugais, o ne komerciniams tikslams.
Todėl narių albumai, kuriuose bus publikuojamos įvairių parduodamų daiktų/drabužių/avalynės/baldų/kosmetikos priemonių ir pan. nuotraukos, bus trinami be įspėjimo.

Ką tai reiškia nekomercinės paskirties galerija? Jokių kainų, e-mail, telefonų, adresų, medžiagų pavyzdžių, siūlų pavyzdžių, pristatymo apibūdinimo ir t.t. ir pan.



 ! 
Pastebėjau kad vėl į parašus dedama tai ką norite Jūs nepaisant to, kad tai prieštarauja taisyklėms. Tvarkykitės parašus, kad paskui nereikėtų verkti kokios moderatorės negeros, kad sugadino artėjančias šventes.
Atsakyti

 ! 
Artimiausiu metu bus patikrinti visų narių paraši. Iš peržiūrėtų 94 narių, pas 22 aptinkti neleistini. Primenu kad radus neleistiną parašą gali būti atimta teisė naudotis parašo funkcija.
Kieno nespėjau sužiūrėti susitvarkykit parašus.

Jeigu už parašą yra skiriamas pirmas asmeninis įspėjimas, tai tema uždaroma 7 dienoms.
Jeigu tai jau antras įspėjimas, tema uždaroma 21 dienai
Atsakyti

 i 
Noriu priminti kad rankdarbių tema skirta Jūsų rankų darbams parduoti, realizuoti ir pan. O ne pasisėdėjimams ir pasilabinimams. Narės, kurios nuėjusios į kitą temą spamins taip pat gaus asmeninius įspėjimus
Atsakyti

 ! 
Noriu priminti kad forume netoleruojamas dvigubų vartotojo vardų (nick'ų) turėjimas (ypač siekiant sudaryti palaikymą savo kitam vartotojui, arba norint sukelti ginčą/intrigą), išskyrus tam tikrus atvejus ( pvz., nepatogu savo tikru vardu užduoti klausimą konsultantui ar rašyti "Kertelėje sielai" ir t.t.). Pastebėta, kad nariai kuriasi savo klonus tam, kad sudarytų palaikymą sau, savo rankdarbių temoje.
Forume tas yra griežtai draudžiama ir tuo pačiu rizikuojate kad bus ištrinta tema, be teisės atsidaryti kitą temą

Atsakyti

 i 
Pastebėjau, kad  yra įsigudrinusių narių prie temos pavadinimo rašyti negrįstus skaičiukus.
Kaip pavyzdį galiu pateikti "Papuošalai - 2" Nors peržiūrėjus narės temas, randu jog yra ištrinta viena tema kurioje prirašyti vos 5 lapai.
Tad tokių temų, kurių pavadinimuose gudraujami skaičiukai nepraleisiu ir redaguosiu pavadinimus. Taip yra klaidinamos klientės, jos galvoja kad jau yra nebepirma tema, o iš tiesų tai ne kas kita kaip apgavystė
Atsakyti

 i 
Primenu, kad nuotraukos turi būti ne didesnės kaip 640*480, antraip jos ištampo forumo puslapį. Radus nuotraukas didesnes, be atskiro įspėjimo ištrinsime žinutes
Atsakyti


 i 
Forume leidžiama tik namuose gamintų muilų pardavimas. Jokia kita namudinė kosmetika negali būti parduodama.

Atsakyti


 i 
Noriu priminti kad šiame skyrelyje ant nuotraukų galite rašyti kokią tik norit iknformaciją: el.pašto adresą, internetines svetaines, tel. numerius ir t.t. Bet tokios nuotraukos už šio skyrelio ribų neturėtų iškeliauti.
Jeigu norite pažymėti kaip nors savo nuotraukas galite rinktis neutralų užrašą, savo vardą, savo niką ar pan.

Atsakyti

 i 
Noriu priminti, kad jeigu mano až perpildyta, visada galite savo klausimą užduoti  email nikte.sm@gmail.com Į klausimo temą įrašykite savo niką.
Atsakyti