Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimai kirpejai

Ankstesnė tema

Sprendžiam problemas toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mite_Baja @ 2010 10 04, 17:36)
Sveikutes!
noreciau patarimuko.
pries tai papasakosiu savo paukuciu istorija.
daziau kirpykloje cheminiais dazais tamsiais, kiek imanoma nekenkianciais plaukams (be amoniako berods) na tikrai daziukai geri, nesiskundziu plauku suprastejimu jau 6metai (daziau ir sviesiai ir tamsiai, esu megeja kaitaliotis). Pradejo man ataugineti saknys sad.gif negrazu, o pinigeliu nera smile.gif emiau ir pasidaziau su chna ir basma, plaukuciai zvilga, visi stebisi del to zvilgejimo. Bet vat prie veiduko spalvos niekaip nelimpa tas raudonumas, net menkiausias, na netinka ir viskas.
dabar jau kaip menesiuka nedaziau nu niekuo, kyso 1cm mano naturalios lietuviskos sviesiai pilkos spalvos saknys.
Ir ka dabar, uzsimaniau savo naturalios spalvos, su truputi sviesiom sruogelem, kad nebereiketu dazaliot. skaiciau, kad "nepims" dazai, juolab kokie nors beamoniakiai, po chna. Bet taip pat skaiciau, kad kitoms nieko. Tiesa kazkada irgi chna'vinaus ir po 8men uzsimaniau sviesi but ir tapau smile.gif tik dabar laiko tarpas tumpesnis...
tai vat ir noriu klaustelt, ar gausis man kasnors?

Na cia labai individualu.Reiktu bandyt ir ziuret kas gausis.Gautis gali gerai,bet gali ir labai nekaip.Pvz sruogelės žalios... ax.gif

QUOTE(Arbūzi* @ 2010 10 04, 18:13)
Sveikos ax.gif  Radau šią temukę, atėjau išsiverkti biggrin.gif Ir labai noriu patarimo smile.gif

Papasakosiu viską ir aš.. doh.gif

Žodžiu, turiu vidutinio ilgio, storus, tvirkus plaukus. Jų daug, pučiasi, mane nervuoja, man negražu, nežinau ką daryti. Visos tos priemonės, kur "tipo" glotnina plaukus man netinka. Visada norėjau tiesių plaukų. To noro vedama pradėjau tiesinti. Galvą plaunu kas dvi dienas, todėl kas dvi dienas ir tiesinau. Pagalvokit, koks tai plaukų alinimas. Bet vistiek, tiesinau. Žodžiu, kai atėjau pas kirpėją, ji išsigando, sako ką tu darei plaukams, sakau vat vat tiesinu, žodžiu nukirpo gal 3-4cm plaukų ir aš pasižazėjau atsiauginti juos ir nebetiesinti. Nukirpo, pasidarė vos ne per pusę trumpesni plaukai, buvo baisu!! doh.gif  verysad.gif Tai va, o dabar atsiauginau plaukus, visad vaikščiojau susirišus, todėl, kad netiesinti jie negražūs smile.gif Ir vieną dieną sėdėdama namuose aš pagalvojau, kaip galima juos suploninti?? ar yra kažkoks ploninimas?  g.gif Tiesa, dar buvau kažkada išsikarpius... Tai siaubas. Net nenoriu prisiminti. Galvojau sumažės plaukų, o jie išsipūtė dvigubai. Tai kol atsiauginau praėjo apie 1,5metų. Galvojau apie ch. tiesinimą tą, bet daug kainuoja ir šiaip kažkaip atkalbėjo kirpėja kažkodėl.. Kadangi mano plaukai jau dabar ilgesni, ataugę ir kaina būtų dar aukštesnė. Dar pamiršau pridurti keistą mano plaukų bruožą: būna dienų,kaip išsiplovus galvą palaukiu kol savaime išdzius plaukai ir jų nešukavus nueinu miegot. Atsikelus vieną kartą buvo tiesūs, na glotnūs tokie, o kitą kartą tokie naturaliai banguoti, labai gražiai, tačiau palijus lietuj ar pan. jie tampa negražūs. Na, bet čia lietus visada taip. Tai va, aš visą laiką norėčiau tokių plaukų glotnių ir plonesnių, ne tokių storų, noriu jų sumažinti... Na tai tokia ta mano istorija, labai lauksiu nuoširdžių atsakymų ir patarimų smile.gif 4u.gif

Cheminis tiesinimas analogiska procedura cheminiui susukimui.Analogiska procedūra cheminiu pažeidimu.Plius pagalvokit,kas bus po poros mėn,kai pradės lysti ir pūstis šaknys.Siūlyčiau išbandyti brazilišką tiesinimą keratinu.Feno pagalbą, pūtimasis nusiima.Nebus tiesumas,kaip po cheminio (po jo plaukai atrodo,kaip po lyginimo žnyplėm), po braziliško daugiau nusiims pūtimasis,plius plaukai atsistatys,žvilgės,bus sveiki.Tik reiks būtinai naudoti priemones skirtas po keratino tiesinimo.Bet kokiu atveju ar cheminis ar braziliškas - nepigu 4u.gif
QUOTE(Arbūzi* @ 2010 10 05, 13:50)
Sveikos dar kartą. Aš čia nerimstu, prisiskaičiau visko apie karštas žnyples ir filiravimą. Jeigu išsifileruočiau plaukus karštomis žnyplėmis, m? Ar suplonėtų plaukai, sumažėtų? g.gif

Išfiliravus,pasidarysit dar blogiau.Saknys bus mase,galai trys mirksiukas.gif

QUOTE(shante @ 2010 10 05, 14:16)
laba diena mane domina kokios mazdaug ya cheminio plauku tiesinimo kainos?

Įvairios ax.gif
Maždaug nuo 200 lt priklauso nuo ilgio,storio...Trumpiem gali būti ir 150lt Iki pečių 200lt ir toliau kaina kyla.Dar priklauso ir nuo kirpyklos ar salono.
Atsakyti
Ačiū. 4u.gif Tai kaip supratau siūlot nesikirpt, nesidaryt nieko... smile.gif
Tiesą sakant su fenu nuo šiol reiks bandyt kuo tiesiau išsidžiovinti su tom apvaliom šukom, ankščiau taip irgi darydavau, dabar nustojau išvis nieko nedarau biggrin.gif O nuo to kad pasikirpsiu galiukus karštomis žnyplėmis, tai sakykit tie galiukai kaip nusikerpi plaukus paprastai būna tokia na.. tiesi linija ar kaip čia pasakyt, na tie galai lygūs tokie visi (ilgio prasme), o jei išsifiliruoji (apie galiukus dabar tik kalbu) tai jie būna tokie nusmailėjantys, gražiai krenta? Ar aš ne taip kažką supratau? wink.gif

Tai va taip gal ir turėsiu kažką geresnio, džiovindama su fenu ir bandydama patiesint kažkaip taip, ir galiukus tik galvoju pasifiliruot karštom žnyplėm, kad kristų gražiau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbūzi* @ 2010 10 06, 14:57)
Ačiū.  4u.gif Tai kaip supratau siūlot nesikirpt, nesidaryt nieko... smile.gif
Tiesą sakant su fenu nuo šiol reiks bandyt kuo tiesiau išsidžiovinti su tom apvaliom šukom, ankščiau taip irgi darydavau, dabar nustojau išvis nieko nedarau biggrin.gif O nuo to kad pasikirpsiu galiukus karštomis žnyplėmis, tai sakykit tie galiukai kaip nusikerpi plaukus paprastai būna tokia na.. tiesi linija ar kaip čia pasakyt, na tie galai lygūs tokie visi (ilgio prasme), o jei išsifiliruoji (apie galiukus dabar tik kalbu) tai jie būna tokie nusmailėjantys, gražiai krenta? Ar aš ne taip kažką supratau? wink.gif

Tai va taip gal ir turėsiu kažką geresnio, džiovindama su fenu ir bandydama patiesint kažkaip taip, ir galiukus tik galvoju pasifiliruot karštom žnyplėm, kad kristų gražiau... g.gif

Galiukus galima pafiliruot.Tai daroma del ivairiu priezasciu.Tam kad kristu,tam kad linija butu svelnesne.Ka turite omeny sakydama "pasifiliruot karštom žnyplėm" ? Filiruojama su paprastom zirklem,arba su dantytom.
Turite omeny karstas zirkles?Jos uzlydo plauko galiuka,todel plaukas maziau triusta ir sakojasi.Su putimo nuemimu,jos nieko bendra neturi.
Kiekvienas klientas labai individualus.Realiai jum patarti ir rasti optimaliausia varianta turetu jusu meistras.Gal but ne is pirmo karto.Tam kad su klientu atrasti tinkamiausia varianta,reikia geriau vienas kita pazinti ir matyti,kas realiai darosi su parinktu kirpimu,po kiek laiko.Dar reikia zinoti jusu sukavimosi ir prieziuros iprocius...vienu zodziu ilgas ir sunkus darbas.Ir kuo daugiau visko papasakosit meistrui,tuo bus geriau ir jam ir jum. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū labai wink.gif
Atsakyti
Laba diena

Anoje temoje man taip nieko ir nepatarėt, tai gal dabar patarsit biggrin.gif mano plaukai buvo labai stiprūs ir tvirti. tiesinau plaukus apie metus, bet vasaros pradžioje nustojau tiesinti. nuo to laiko prasidėjo slinkimas ir plaukų sausėjimas. Nuo slinkimo naudoju čemeryčio vandenį. plaukai sausi. Naudoju namines kaukes, bet didelio efekto nepastebiu. Duokite patarimų, daug išlaidauti nelabai galiu sau leisti.
ir dar. nežinau ar man čia plaukai patys keičia spalvą ar kas jiems atsitiko, bet į vasaros galą plaukai tiek iššviesėjo, kad iš nelabai tamsios brunetės, likau beveik blondinė! Ar gali tai būti pasekmės ricinų aliejaus? esu girdėjusi, kad šviesina plaukus. Tepliojau su kava, kad patamsėtų, gal žinot dar kokių kaukių ar kažko panašaus, kad patamsėtų? Dažyti nenoriu.

iš anksto dėkui už patarimus.
Atsakyti
QUOTE(Algimante1995 @ 2010 10 06, 16:20)
Laba diena

Anoje temoje man taip nieko ir nepatarėt, tai gal dabar patarsit biggrin.gif mano plaukai buvo labai stiprūs ir tvirti. tiesinau plaukus apie metus, bet vasaros pradžioje nustojau tiesinti. nuo to laiko prasidėjo slinkimas ir plaukų sausėjimas. Nuo slinkimo naudoju čemeryčio vandenį. plaukai sausi. Naudoju namines kaukes, bet didelio efekto nepastebiu. Duokite patarimų, daug išlaidauti nelabai galiu sau leisti.
ir dar. nežinau ar man čia plaukai patys keičia spalvą ar kas jiems atsitiko, bet į vasaros galą plaukai tiek iššviesėjo, kad iš nelabai tamsios brunetės, likau beveik blondinė! Ar gali tai būti pasekmės ricinų aliejaus? esu girdėjusi, kad šviesina plaukus. Tepliojau su kava, kad patamsėtų, gal žinot dar kokių kaukių ar kažko panašaus, kad patamsėtų? Dažyti nenoriu.

sveiki,
paklauskit saves ,ar tikrai tinkamas kaukes naudojot, kad ir namines ar jos slinkimui stabdyt ? ar reguliariai daretes? pasieskokit receptuku butent slinkimui stabdyt,tikrai namazai info yra 4u.gif
del plauku spalvos pasikeitimo nuo ricinos ... nzn neteko dar girdet, bet gaaal kazkiek itakojo. dilgeles tamsina plauka 4u.gif
Atsakyti
Daaah, dar aš čia... biggrin.gif Išsifiliravus plaukų galiukus - jie neišsipūs, nepradės labiau skilinėt? g.gif Kodėl aš rašiau, kad filiruot karštomis žirklėmis? Aš maniau jei taip darytų sulyditų tuos galiukus su karštom žirklėm ir kartu išfiliruotų biggrin.gif Bet kaip supratau čia skirtingos operos biggrin.gif
Atsakyti
bijau nusisneketi, bet ir as paklausiu smile.gif
visa laika vargstu su savo plonais plaukais, absoliuciai jokio purumo, sukrinta iskart po plovimo ir viskas smile.gif ar nera kokiu ilgalaikiu priemoniu purinimui?smile.gif ar tik cheminis?smile.gif cheminio as nenoriu, nes man garbanos prie veido formos nelabai tinka, plius dar sviesinti plaukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Algimante1995 @ 2010 10 06, 16:20)
Laba diena

Neisivaizduoju ka patart, nes liaudes priemoniu nzn,o tos priemones,kurios jums padetu - ne pigios.
Papildyta:
QUOTE(Arbūzi* @ 2010 10 06, 17:06)
Daaah, dar aš čia... biggrin.gif Išsifiliravus plaukų galiukus - jie neišsipūs, nepradės labiau skilinėt? g.gif  Kodėl aš rašiau, kad filiruot karštomis žirklėmis? Aš maniau jei taip darytų sulyditų tuos galiukus su karštom žirklėm ir kartu išfiliruotų biggrin.gif Bet kaip supratau čia skirtingos operos biggrin.gif

Nu skaiciau tai nemeluoju,gal astuonis kartus,kol dakepe,ko klausiat g.gif biggrin.gif
Jei stipriai isfiliruos,tada gali ir skilineti ir siaustis.Ar suprantat,kas yra filiravimas? Paprastai paaiskinsiu,teorisku pvz. Turim 10 plauku vienas salia kito.Viena karta ikerpam per tuos desimt plauku su dantytom zirklem.Nuo tos vietos kur kirpta,lieka kas antras plaukas.Taigi nuo tos vietos turim 5 plaukus. smile.gif Cia toks paprastas pvz,seip tu dantytu zirkliu yra visokiu,o ir filiravimo techniku yra daug mirksiukas.gif
Kerpant su karstom zirklem,bekerpant uzsilydo plauko galiukai ax.gif
Nzn ar susisnekam,bet as labai stengiuosi biggrin.gif 4u.gif
QUOTE(jauniute @ 2010 10 06, 17:14)
bijau nusisneketi, bet ir as paklausiu smile.gif
visa laika vargstu su savo plonais plaukais, absoliuciai jokio purumo, sukrinta iskart po plovimo ir viskas smile.gif ar nera kokiu ilgalaikiu priemoniu purinimui?smile.gif ar tik cheminis?smile.gif cheminio as nenoriu, nes man garbanos prie veido formos nelabai tinka, plius dar sviesinti plaukai 4u.gif

Naudoti reikia priemones purinancias,po to reiktu papildomai ar serumo saknim,ar saknu atkelejo,taciau jie veikia dziovinant dziovintuvu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ju dabar lyg supratau, atleiskit, kad aš čia taip neaiškiai biggrin.gif

Jap, jap žinau kas tas filiravimas, mane domino ar galiu tuos galiukus filiruotis, bijojau, kad gal išsipūs. Bet dabar supratau, kad jų pamažės. Todėl galiu filiruoti. Tik įdomu: kodėl galiukų plaukų pamažės, neišsipūs, o jei filiruosi visus plaukus pasipūs kaip jūs sakėt? biggrin.gif Nu aš čia veliu tai šakės, gal suprasit, jau klausiu gal per daug, bet norisi labai sužinot, nes ketinu į kirpyklą lėkt biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbūzi* @ 2010 10 06, 20:17)
Ju dabar lyg supratau, atleiskit, kad aš čia taip neaiškiai biggrin.gif

Jap, jap žinau kas tas filiravimas, mane domino ar galiu tuos galiukus filiruotis, bijojau, kad gal išsipūs. Bet dabar supratau, kad jų pamažės. Todėl galiu filiruoti. Tik įdomu: kodėl galiukų plaukų pamažės, neišsipūs, o jei filiruosi visus plaukus pasipūs kaip jūs sakėt? biggrin.gif Nu aš čia veliu tai šakės, gal suprasit, jau klausiu gal per daug, bet norisi labai sužinot, nes ketinu į kirpyklą lėkt biggrin.gif ax.gif

Skaitom atydziai 4u.gif
Rasiau,kad jei jum isfiliruos visus plaukus,tada bus taip,kad prie saknu bus mase plauku,nes ten nefiliruos,o galai nuplones plauku kiekiu ir bus kaip siulai.
Vnz nuejus i kirpykla pasakokit viska apie tai ko jus norit,kas jus nervuoja,kas patinka ar nepatinka ir klauskit visko.Nes variantai du.Arba meistras ivertins jusu situacija ir parinks jums tinkama vaianta,arba tiesiog paims ir padarys taip kaip jus norit,o tai gali buti labai prastas variantas 4u.gif ax.gif
Atsakyti