QUOTE(Mite_Baja @ 2010 10 04, 17:36)
Sveikutes!
noreciau patarimuko.
pries tai papasakosiu savo paukuciu istorija.
daziau kirpykloje cheminiais dazais tamsiais, kiek imanoma nekenkianciais plaukams (be amoniako berods) na tikrai daziukai geri, nesiskundziu plauku suprastejimu jau 6metai (daziau ir sviesiai ir tamsiai, esu megeja kaitaliotis). Pradejo man ataugineti saknys sad.gif negrazu, o pinigeliu nera smile.gif emiau ir pasidaziau su chna ir basma, plaukuciai zvilga, visi stebisi del to zvilgejimo. Bet vat prie veiduko spalvos niekaip nelimpa tas raudonumas, net menkiausias, na netinka ir viskas.
dabar jau kaip menesiuka nedaziau nu niekuo, kyso 1cm mano naturalios lietuviskos sviesiai pilkos spalvos saknys.
Ir ka dabar, uzsimaniau savo naturalios spalvos, su truputi sviesiom sruogelem, kad nebereiketu dazaliot. skaiciau, kad "nepims" dazai, juolab kokie nors beamoniakiai, po chna. Bet taip pat skaiciau, kad kitoms nieko. Tiesa kazkada irgi chna'vinaus ir po 8men uzsimaniau sviesi but ir tapau smile.gif tik dabar laiko tarpas tumpesnis...
tai vat ir noriu klaustelt, ar gausis man kasnors?
Na cia labai individualu.Reiktu bandyt ir ziuret kas gausis.Gautis gali gerai,bet gali ir labai nekaip.Pvz sruogelės žalios...
QUOTE(Arbūzi* @ 2010 10 04, 18:13)
Sveikos

Radau šią temukę, atėjau išsiverkti

Ir labai noriu patarimo
Papasakosiu viską ir aš..
Žodžiu, turiu vidutinio ilgio, storus, tvirkus plaukus. Jų daug, pučiasi, mane nervuoja, man negražu, nežinau ką daryti. Visos tos priemonės, kur "tipo" glotnina plaukus man netinka. Visada norėjau tiesių plaukų. To noro vedama pradėjau tiesinti. Galvą plaunu kas dvi dienas, todėl kas dvi dienas ir tiesinau. Pagalvokit, koks tai plaukų alinimas. Bet vistiek, tiesinau. Žodžiu, kai atėjau pas kirpėją, ji išsigando, sako ką tu darei plaukams, sakau vat vat tiesinu, žodžiu nukirpo gal 3-4cm plaukų ir aš pasižazėjau atsiauginti juos ir nebetiesinti. Nukirpo, pasidarė vos ne per pusę trumpesni plaukai, buvo baisu!!

Tai va, o dabar atsiauginau plaukus, visad vaikščiojau susirišus, todėl, kad netiesinti jie negražūs

Ir vieną dieną sėdėdama namuose aš pagalvojau, kaip galima juos suploninti?? ar yra kažkoks ploninimas?

Tiesa, dar buvau kažkada išsikarpius... Tai siaubas. Net nenoriu prisiminti. Galvojau sumažės plaukų, o jie išsipūtė dvigubai. Tai kol atsiauginau praėjo apie 1,5metų. Galvojau apie ch. tiesinimą tą, bet daug kainuoja ir šiaip kažkaip atkalbėjo kirpėja kažkodėl.. Kadangi mano plaukai jau dabar ilgesni, ataugę ir kaina būtų dar aukštesnė. Dar pamiršau pridurti keistą mano plaukų bruožą: būna dienų,kaip išsiplovus galvą palaukiu kol savaime išdzius plaukai ir jų nešukavus nueinu miegot. Atsikelus vieną kartą buvo tiesūs, na glotnūs tokie, o kitą kartą tokie naturaliai banguoti, labai gražiai, tačiau palijus lietuj ar pan. jie tampa negražūs. Na, bet čia lietus visada taip. Tai va, aš visą laiką norėčiau tokių plaukų glotnių ir plonesnių, ne tokių storų, noriu jų sumažinti... Na tai tokia ta mano istorija, labai lauksiu nuoširdžių atsakymų ir patarimų
Cheminis tiesinimas analogiska procedura cheminiui susukimui.Analogiska procedūra cheminiu pažeidimu.Plius pagalvokit,kas bus po poros mėn,kai pradės lysti ir pūstis šaknys.Siūlyčiau išbandyti brazilišką tiesinimą keratinu.Feno pagalbą, pūtimasis nusiima.Nebus tiesumas,kaip po cheminio (po jo plaukai atrodo,kaip po lyginimo žnyplėm), po braziliško daugiau nusiims pūtimasis,plius plaukai atsistatys,žvilgės,bus sveiki.Tik reiks būtinai naudoti priemones skirtas po keratino tiesinimo.Bet kokiu atveju ar cheminis ar braziliškas - nepigu
QUOTE(Arbūzi* @ 2010 10 05, 13:50)
Sveikos dar kartą. Aš čia nerimstu, prisiskaičiau visko apie karštas žnyples ir filiravimą. Jeigu išsifileruočiau plaukus karštomis žnyplėmis, m? Ar suplonėtų plaukai, sumažėtų?
Išfiliravus,pasidarysit dar blogiau.Saknys bus mase,galai trys
QUOTE(shante @ 2010 10 05, 14:16)
laba diena mane domina kokios mazdaug ya cheminio plauku tiesinimo kainos?
Įvairios
Maždaug nuo 200 lt priklauso nuo ilgio,storio...Trumpiem gali būti ir 150lt Iki pečių 200lt ir toliau kaina kyla.Dar priklauso ir nuo kirpyklos ar salono.