Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išsirinkti patikimą veislyną?

Sena tema

LKD priklausančių klubų sąrašas

LKD veislynų prisistatymas ( kas pateikė info)

LKD puslapyje reklamuojamos vados
Atsakyti
Kad mano suo issidrasintu...tai gerai butu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Aurelija_ @ 2010 10 06, 17:16)
Kad mano suo issidrasintu...tai gerai butu. 4u.gif

Aurelija, tema apie veislyno pasirinkimą. Gal geriau grįžkim prie temos mirksiukas.gif
Atsakyti
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Aurelija_ @ 2010 10 06, 16:18)

tai papasakokite, ar gavote konsultacijas, ar dabar kontaktuojate su veisėju? ar jis žino Jūsų bėdas?
Atsakyti
Taip,bet jis sake ka praeioje temoje as minejau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_Aurelija_ @ 2010 10 06, 16:20)
Taip,bet jis sake ka praeioje temoje as minejau rolleyes.gif

tai kiek supratau tas buvo atsiimant šuniuką.. o dabar? ar skambinote ar pasakojote, kad turite sunkumų?
Atsakyti
QUOTE(ekutis @ 2010 10 06, 17:22)
tai kiek supratau tas buvo atsiimant šuniuką.. o dabar? ar skambinote ar pasakojote, kad turite sunkumų?

Kazkur pries savaite skambinau,toks atsakymas buvo. mirksiukas.gif Tai buvo po suniuko pasiemimo namo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Aurelija_: 06 spalio 2010 - 16:29
QUOTE(_Aurelija_ @ 2010 10 06, 16:28)
Kazkur pries savaite skambinau,toks atsakymas buvo. mirksiukas.gif Tai buvo po suniuko pasiemimo namo mirksiukas.gif

na tiesą sakant mano akimis per mažai info parašėte, kad susidaryti normalų vaizdą.. ar gavote info pasiimant šuniuką, ar buvote informuota kaip jį dresuoti ir tt.
Atsakyti
QUOTE(ekutis @ 2010 10 06, 17:43)
na tiesą sakant mano akimis per mažai info parašėte, kad susidaryti normalų vaizdą.. ar gavote info pasiimant šuniuką, ar buvote informuota kaip jį dresuoti ir tt.

Taip,na sake kad jis nesocializuotas ir tiek...Na sake kad jis nera bailus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ekutis)
jei tos veislės šuniukams išties reikia spec paruošimo, tai šioje situacijoje itin svarbu buvo įsitikint, kad žmogus tam pasiruošęs. ar ne taip? Nebent tai buvo padaryta ir išties pirkėja tą viską užmiršo..

Paskaicius daugiau Aurelijos postu, susidaro nuomone, kad ne visai ji rinkosi ir pirko suniuka, o jos tevai.
Be to, kad ir kiek veisejas idetu darbo rinkdamasis potencialius seimininkus, garantiju neturi ne vienas - yra ir melagiu, yra ir pagrazinanciu tiesa, yra pazaduku ir t.t., ir pan.
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2010 10 06, 16:54)
QUOTE(ekutis)
jei tos veislės šuniukams išties reikia spec paruošimo, tai šioje situacijoje itin svarbu buvo įsitikint, kad žmogus tam pasiruošęs. ar ne taip? Nebent tai buvo padaryta ir išties pirkėja tą viską užmiršo..

Paskaicius daugiau Aurelijos postu, susidaro nuomone, kad ne visai ji rinkosi ir pirko suniuka, o jos tevai.
Be to, kad ir kiek veisejas idetu darbo rinkdamasis potencialius seimininkus, garantiju neturi ne vienas - yra ir melagiu, yra ir pagrazinanciu tiesa, yra pazaduku ir t.t., ir pan.

tai kas be ko.. tik susidarau tokį įspūdį, kad apart to, kad šuniukas nebailus, ir kad nesvarbu, kokiu maistu maitins, jokios info veisėjas nedavė.. Klausimas ar išties taip buvo. Ar veisėjas visgi nepadarė savo darbo iki galo, ar šeimininkas pats nežino ko nori..
Atsakyti