Įkraunama...
Įkraunama...

Bioself

QUOTE(elenalovein @ 2012 08 10, 19:51)
sveikos, na as artimiausiu metu planuojiu meginti ismokt naudotis nsp, nes kolkas naudojiu kontraceptikus po pirmojo vaiko gimimo ir artimiausiu metu gal jau pradesim planuot antra bet noriu kad kunas atsigautu po hormonu. beto visa gyvenima naudoti kontracepcija nenoriu, tai nsp man atrodo geriausias variantas. dabar ziurinejau apie pagalbinius situs prietaisus ir daugiausiai info yra apie bioself ga; kas zino kodel?nes jis patikimiausias ar del platinmo lietuvoje? nes ziurejau nspinfo.lt yra daugiau gleiviu, seiliu matavimo irenginiu  g.gif  g.gif  g.gif

Kalbant apie vaisingumo indikatorius, kurie veikia kaip termometrai ir dar naudoja kalendorinius skaičiavimus, apie Bioself informacijos daugiausiai tik dėl to, kad jis vienintelis platinamas Lietuvoje. Šiek tiek skirtingų metodų palyginimo: lietuvių kalba, anglų kalba (galima atsisiųsti visą straipsnį).

Visgi nutraukus hormoninės kontracepcijos vartojimą (tai ypatingai netipinė situacija) vaisingumo indikatoriai yra bene paskutinis dalykas, kuriuo vertėtų domėtis - pirmiausiai tvirtos konkretaus NŠP metodo žinios ir labai patartina NŠP mokytojo pagalba.
Atsakyti
pradejau naudot po pertraukos ir nieko man su juo nesigauna, durnas klausimas ar pries matuojant spaudziat ta juoda mygtuka?
Atsakyti
keli klausimeliai naudojancioms Bioself smile.gif

ar ta aparateli galima pradet naudot bet kuria ciklo diena?

kiek daugmaz dienu per menesi dega zalia spalva? g.gif
ar tikrai garsus tas pypsejimas?negalima isjungti garso? g.gif

kur LT galima nusipirkt Bioself?
Atsakyti
QUOTE(onagope @ 2014 08 20, 14:15)
kur LT galima nusipirkt Bioself?

Lietuvoje Bioself nebeplatinamas.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2014 08 20, 16:12)
Lietuvoje Bioself nebeplatinamas.
gal zinot is kur galima atsisiust? g.gif
Atsakyti

 i 
Skelbimai forume draudžiami.
Atsakyti
QUOTE(onagope @ 2014 08 20, 20:41)
gal zinot is kur galima atsisiust? g.gif

Jei oficialus platintojas, iš kurio gaudavo visi kiti perpardavinėtojai, rašo, jog savo veiklą visiems laikams baigė, tai nenaudotą vargiai kur nors ir berasite – ko gero tik per asmeninius skelbimus, jei kas dar turi užspaudęs.

Manyčiau, kad tokio tipo vaisingumo indikatorius baigia išstumti išmaniesiems telefonams skirtos santykinai pigios ar net nemokamos programėlės – vienintelis nepatogumas, kad termometro rodmenis reikia įvesti vartotojui, o kitos galimybės tokios pačios ar net didesnės ir vis tiek deja daugeliu atveju patikimam NŠP naudojimui nepakankamos. 4u.gif
Atsakyti