Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

QUOTE(sandrrra @ 2010 10 21, 23:38)
Zinai ir man tos paneles pagailo,parase tai parase,gal masinose nenusimano, gal vyro neturi kuris galetu patarti smile.gif  Nebutume mes LIETUVIAI biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Iskarto visos uzsipuole.

tai jau tikrai, nematau nieko blogo, kad pasiteiravo apie automobilinius akumuliatorius 4u.gif
ar taip reikia zmogu uzsipulti, kad jis turi BMW ir jam reikia akumuliatoriaus (gal tai pavydas? )
gerai, tai tema apie miltus, GRIKIUS ir mesa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida N. @ 2010 10 22, 09:22)
tai jau tikrai, nematau nieko blogo, kad pasiteiravo apie automobilinius akumuliatorius  4u.gif
ar taip reikia zmogu uzsipulti, kad jis turi BMW ir jam reikia akumuliatoriaus (gal tai pavydas? )
gerai, tai tema apie miltus, GRIKIUS ir mesa  lotuliukas.gif

klausimas ne del to, kad paklause, bet kaip paklause, taip ir gavo atsakyma, kuris deja nepatiko.
Gal neteko paciai akululiatoriaus pirkti? g.gif Jei cia pavydas, tai ir as turiu BMW, nu ir ka, pavydekit dabar ir man visi lotuliukas.gif
Atsakyti
Aisku, vel poster_offtopic.gif bet mane tai labiausiai supykde ne klausimas, bet atsakymas. Siaip visada atrodo visi gi savo reikalu ir darbu turi, ir labai smagu gauti tave dominanti atsakyma. Tikrai esu labai dekinga SM ir mamytems- daug ka nusipirkau pigiau, geriau ir t.t. su ju pagalba bigsmile.gif
Kad mamos raso viska ka zino pacios, grize po keliones seda prie kompiuterio ir skuba dalintis informacija- ir se tau doh.gif
Igriuna zmogus su savo klausimu, net neskaites ankstesniu temu, ir dar priedo iskolioja kad nesuskubo cia visi su atsakymais
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2010 10 22, 09:38)
klausimas ne del to, kad paklause, bet kaip paklause, taip ir gavo atsakyma, kuris deja nepatiko.
Gal neteko paciai akululiatoriaus pirkti? g.gif  Jei cia pavydas, tai ir as turiu BMW, nu ir ka, pavydekit dabar ir man visi  lotuliukas.gif

Koks skirtumas- BMW, Audi, Fiat ar Daewoo blink.gif Akumai taigi ne pagal mašinos markę skirstomi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piranija: 22 spalio 2010 - 09:19
QUOTE(Piranija @ 2010 10 22, 10:19)
Akumai taigi ne pagal mašinos markę skirstomi smile.gif

ir tai turi itakos, jeigu ka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2010 10 22, 10:31)
ir tai turi itakos, jeigu ka  mirksiukas.gif

Na nežinau tada kokios tai turi įtakos unsure.gif Kiek mes esam pirkę akumuliatorių, tai visda pagal galią ir dar ten kažką žiūrėjo, bet tikrai nepagal mašinos markę.. 4u.gif ne automobilistė aš blush2.gif

Bet kaip sakoma- "Tema ne apie tai " biggrin.gif

Draugė mane nugąsdino, kad Maximoje grikiai apie 9lt blink.gif kaip gerai, kad mano šeimyna jų nevalgo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Piranija @ 2010 10 22, 10:42)
Na nežinau tada kokios tai turi įtakos unsure.gif Kiek mes esam pirkę akumuliatorių, tai visda pagal galią ir dar ten kažką žiūrėjo, bet tikrai nepagal mašinos markę..  4u.gif ne automobilistė aš blush2.gif

Bet kaip sakoma- "Tema ne apie tai biggrin.gif

Draugė mane nugąsdino, kad Maximoje grikiai apie 9lt  blink.gif kaip gerai, kad mano šeimyna jų nevalgo  hihihi.gif

maxima, ji apie viska pagalvojo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ....ka, reklamos neziuri?
rusijoj, kur tu grikiu saltinis, kainos po vasaros karsciu jau eme krist, o pas mus kaip pakilo, tai ir nekrenta....cia gi stebuklu salis.. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2010 10 22, 10:31)
ir tai turi itakos, jeigu ka  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na, dar...
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2010 10 22, 12:29)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Na, dar...

padangu neieskai?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2010 10 22, 09:38)
Gal neteko paciai akululiatoriaus pirkti? g.gif  Jei cia pavydas, tai ir as turiu BMW, nu ir ka, pavydekit dabar ir man visi  lotuliukas.gif

o as turiu Mercedes ir ka? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingrida N. @ 2010 10 22, 15:00)
o as turiu Mercedes ir ka?  g.gif

nu ir nieko - puiku mirksiukas.gif . Skonio reikalas. Niekas cia nepavydi, ir dar X3 schmoll.gif , kai X6 kur kas thumbup.gif visapusiskai.
Papildyta:
QUOTE(Ingrida N. @ 2010 10 22, 15:00)
o as turiu Mercedes ir ka?  g.gif

nu ir nieko - puiku mirksiukas.gif . Skonio reikalas. Niekas cia nepavydi (kaip kad noreta parasyt), ir dar X3 schmoll.gif , kai X6 kur kas thumbup.gif visapusiskai lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Piranija @ 2010 10 22, 10:42)
Draugė mane nugąsdino, kad Maximoje grikiai apie 9lt  blink.gif kaip gerai, kad mano šeimyna jų nevalgo  hihihi.gif

9lt tai čia iš pigesnių, yra ir po 12lt - 1kg.Tik supokuoti maišeliuose, tai bendras svoris nedidelis ir atrodo pigiau, bet kai pamatai kg kainą doh.gif
Atsakyti