Beje ar kas zinot kaip del to pyrago vaisinio - ar tikrai nepelis jei popieriu apsukau maistine plevele? Nieks nesusiduret su tokaisi reikalais?
Groziai Ziu Ziu
Beje ar kas zinot kaip del to pyrago vaisinio - ar tikrai nepelis jei popieriu apsukau maistine plevele? Nieks nesusiduret su tokaisi reikalais?
Beje ar kas zinot kaip del to pyrago vaisinio - ar tikrai nepelis jei popieriu apsukau maistine plevele? Nieks nesusiduret su tokaisi reikalais?
QUOTE(emiliukas5 @ 2010 11 26, 23:43)
Beje ar kas zinot kaip del to pyrago vaisinio - ar tikrai nepelis jei popieriu apsukau maistine plevele? Nieks nesusiduret su tokaisi reikalais? 
Aš niekada į jokias maistines plėveles nesuku,ir į maišus nededu
QUOTE(emiliukas5 @ 2010 11 26, 23:43)
Groziai Ziu Ziu
Beje ar kas zinot kaip del to pyrago vaisinio - ar tikrai nepelis jei popieriu apsukau maistine plevele? Nieks nesusiduret su tokaisi reikalais?
Beje ar kas zinot kaip del to pyrago vaisinio - ar tikrai nepelis jei popieriu apsukau maistine plevele? Nieks nesusiduret su tokaisi reikalais?
Jeigu bus gerai atvesintas, tikrai neturetu supelyti.
Va mano pernykščiai meduoliai
Aš glaistą tepiau plonu teptuku, prieš tai nudažius šokoladu. Receptas maždaug toks
2 tryniai
1 kiaušinis
100 g cukraus
100 g grietinės
100 g sviesto
80 g medaus
500 g miltų
0,5 šaukštelio prieskonių mišinio
Tik aš dedu daugiau medaus, kepimo miltelių visai nededu, nes man patinka kieti meduoliai.


2 tryniai
1 kiaušinis
100 g cukraus
100 g grietinės
100 g sviesto
80 g medaus
500 g miltų
0,5 šaukštelio prieskonių mišinio
Tik aš dedu daugiau medaus, kepimo miltelių visai nededu, nes man patinka kieti meduoliai.


labas rytas, kokie nuostabus meduoliai
gal galit pasakyti glaisto receptuka, ir sakykit ar tepliojat jau poto kai sausainiai atvesta,
QUOTE(jitute @ 2010 11 27, 10:36)
labas rytas, kokie nuostabus meduoliai
gal galit pasakyti glaisto receptuka, ir sakykit ar tepliojat jau poto kai sausainiai atvesta, 
Labas rytas
QUOTE(powerpuff @ 2010 11 27, 09:47)
Labas rytas
Ačiū už pagyras
Šokoladą tepu kai dar meduoliai truputį šilti-lygiau užsitepa, bet jei bus per karšti, tai šokoladas gersis į meduolius ir nubėginės-reikia labai atitaikyt, o baltą glaistą tepu ant jau atšąlusių. Glaistas baltasis paprastas-kiaušinio baltymas, cukraus pudra ir citrinos sultys-viską išsuku ir tiek 
aciu labai kad taip greitai, nes meduoliukai jau pasauti
Ziu Ziu,nuostabus tavo meduoliai, negaliu pateti, kaip tai kiti nsugeba 
Papildyta:
powerpuff,jus nuostabios...
Papildyta:
powerpuff,jus nuostabios...
QUOTE(jitute @ 2010 11 27, 10:50)
aciu labai kad taip greitai, nes meduoliukai jau pasauti
sakykit o kokios proporcijos to balto glaisto( man pirmas kartas) 
Nėr už ką
Rastika ačiū
Kartais butu gerai, kad ir tema paskaitytumet... kalbeta kas kelis puslapius apie glaistus...
QUOTE(Ziu Ziu @ 2010 11 27, 00:09)
QUOTE(powerpuff @ 2010 11 27, 10:17)
Kokie groziai
Ir as bandysiu keptis
QUOTE(powerpuff @ 2010 11 27, 10:20)
Nėr už ką
Na aš imu maždaug stiklinę cukraus pudros, vieno kiaušinio baltymą ir kokiu du didelius šaukštus citrinos sulčių. Viską išsuku ir jei per skysta dar dadedu pudros o jei per tiršta-daspaudžiu sulčių. Sėkmės su meduoliais 
Rastika ačiū
Rastika ačiū
aciu labai
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 27, 10:28)
Kartais butu gerai, kad ir tema paskaitytumet... kalbeta kas kelis puslapius apie glaistus...
nemanau kad tai jums sukele kazkokiu problemu








