Įkraunama...
Įkraunama...

Graco vežimėliai Symbio, Moon


del sito vezimelio atsiradimo ir as buvau kuri laika labai laiminga,-va, galvoju, puikus, bent vienas, bet apziurejus parduotuveje krito i akis keli dalykai: pirmiausia stabdis, rankinis, o ji nuspaudus jau parduotuveje kyla itarimas, kad vezimas slystu vistiek, sitas stabdis nera patikimas, be to, neigudus galima ji ir sulauzyti (atfiksuojant stipriau paspausi ne i ta puse ir viskas) paskui - rankena kleba, net uzfiksuota stabiliai, permesta ir su "klik" garsu, ja pajudini ir pradeda klibeti, tokie kokybes defektai neturetu jau ekspoziciniame vezime kristi i akis. Lopsys didelis ir erdvus, nors pardaveja sake , kad sunkokas, paklinojau, ok, kaip automobiline kedute, kokie 4kg gaunasi. su vaiku 8-9, bet juk netampai pastoviai.

labai nepatiko sedimos dalies nesireguliuojanti padetis, tik keliais laipsniais nusileidzia iki "miegojimo" pozicijos, bet vaikui reikia pilnos lygios gulimosios padeties, todel atsisakiau sito vezimo, nes cia vaikiuko kojytes visa laika sulenktos per kelius.

aisku yra visokiu pliusus, bet supratau, kad sis vezimas ne man,. puse lupu pardaveja pasake, kad pirkejai nebuvo patenkinti siuo vezimu, nes jis kietas ir prastai amortizuoja. nezinau ar tai tiesa, ar norejo, kad geriau domeciausi Teutonia vezimeliu biggrin.gif
stai tokia mano nuomone apie si GRACO technikos laimejima.
Atsakyti
QUOTE(easy @ 2010 10 26, 16:54)
del sito vezimelio atsiradimo ir as buvau kuri laika labai laiminga,-va, galvoju, puikus, bent vienas, bet apziurejus parduotuveje krito i akis keli dalykai: pirmiausia stabdis, rankinis, o ji nuspaudus jau parduotuveje kyla itarimas, kad vezimas slystu vistiek, sitas stabdis nera patikimas, be to, neigudus galima ji ir sulauzyti (atfiksuojant stipriau paspausi ne i ta puse ir viskas) paskui - rankena kleba, net uzfiksuota stabiliai, permesta ir su "klik" garsu, ja pajudini ir pradeda klibeti, tokie kokybes defektai neturetu jau ekspoziciniame vezime kristi i akis.

Vat cia tai klystate. Stabdis labai puikiai laiko ir vezimas tikrai neslista, net visiskai nejuda ir ikalneje, net per jega nepastumsi. O kaip butu galima sulauzyti stabdi tai net neisivaizduoju, jis nesilenkia i kita puse. O rankena tai manau, kad ir neturi stabiliai uzsifiksuoti.
Atsakyti
Tikrai taip, net ir paciuose brangiausiuose ir geriausiuose vezimuose permetamos rankenos turi sioki toki laisvuma ir klibejima, nieko cia blogo. O stabdi toki pat isbandziau ant bugaboo, tai tikrai normaliai laike.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2010 10 28, 09:56)
Vat cia tai klystate. Stabdis labai puikiai laiko ir vezimas tikrai neslista, net visiskai nejuda ir ikalneje, net per jega nepastumsi. O kaip butu galima sulauzyti stabdi tai net neisivaizduoju, jis nesilenkia i kita puse. O rankena tai manau, kad ir neturi stabiliai uzsifiksuoti.

pritariu ir as del stabdziu tikrai susidaret klaidinga nuomone labai gerai uzsifiksuoja, nebent aisku per jega lauzit tai bet ka gali sulauzyti, o del stabilumo tai visi tos pacios konstrukcijos vezimai tokie pat nestabilus , bet kiekvienas turime savo nuomone, kiek esu apziurejus vezimu vieninteliai emaljungai stabilus , nes jie visai kt konstrukcijos ,bet velniskai sunkus ir dideli, ir dizainas man asmeniskai nepatiko ir kaina auksta. rolleyes.gif
Atsakyti
Labas, apžiūrėjau šiandien Graco Symbio modeliuką, tai lopšiukas gan erdvus, pati važiuoklė manevringa, permetama rankena thumbup.gif , tik nepatiko sportinė-sėdimoji dalis labai jau siaura pasirodė, tai atkrenta iš kart.
Atsakyti
Del sportines tai super, negalime atsidziaugt, vaikas viska mato, nugara tiesi, kaip kituose vezimose pastebejau tai buna nugarele nestabili, o tai didelis -, mums dbr 2 metukai nesam smulkus bet telpam puikiai, ir vaikas gerai jauciasi. Mes nesigailim savo pirkinuku.
Atsakyti
Mes sportines dalies dar neisbandem, tai negaliu pasakyti. Kol kas vezimu patenkinti. Abejojau ar ziema pavyks pavazineti, bet uzfiksavus priekinius ratus, per sniega vaziavo kaip tankas thumbup.gif Ir patinka, kad autokedute turi labai dideli stogeli, ypac pravercia kai vejuota, uztrauki vos ne per visa ilgi ir nebaisu, kad perpus vaika.
Atsakyti
mane taip pat sudomino sis vezimas. tik idomu kaip su sportine dalimi,sako kad nera gulimos padeties,ar tiesa?
Atsakyti
Gulima padetis yra, tik ji neralygi kaiplova,o hamako tipo, kaip bugaboo ar quinny bz vezimuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Na mes jau beveik 3 savaites vazinejames su sportine dalimi. Kol kas patenkinta. Gulimos padeties nepasigendu, uzmiega maze ir toje gulsciausioje, netgi namie.
Pasigedau tik kokios nors kiseneles, nes artejant vasarai mazeja drabuziu, kurie butu su kisenem, tad isideti telefona ar raktus nera kur. Reiks kazka sugalvoti.
Atsakyti
o mums labai gerą kainą pasiūlė Kauno urmo bazėj ir Jurbarko g. 2A Graco atstovai, net pigiau nei siunčiantis internetu iš užsienio thumbup.gif
Atsakyti
kokia kaina jums pasioule ir kokia komplektacija?
Atsakyti