Įkraunama...
Įkraunama...

Graco vežimėliai Symbio, Moon

Sveikos mamytes,
turejome si vezimeli 4men,tik tiek ir tenaudojom,neiskenciau ,pardaveme.Pats vezimelis pritaikytas mano manymu maziems vaikuciams,musu gime gan nemazas,ir labai greit viska issaugome,sportine dalis labai siaura.Vezimelis toks kietokas sakyciau,reikedavo ieskoti labai lygaus kelio kad nesijaustu kratymas,nusipirkome Maxi Cosi vezimaiti,tai thumbup.gif Uz tokia kaina,manau galima tikrai isigyti daug geresni vezimeli ax.gif O apsaugos nuo uodu kiek pamenu nebuvo pas mus komplekte,buvo tik lietaus apsauga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginciucha: 11 rugsėjo 2012 - 09:48
Gal zinote kokioje parduotuveje Vilniuje galima apziureti Graco Quattro Tour Deluxe g.gif ( arba kas turejo, parasykite prasom atsiliepimus aciuks.gif )
Jau laikas apsispresti, o as vis renku tarp Milli Way ir Graco blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žaislų Karalienė: 30 gruodžio 2012 - 09:20
QUOTE(ginciucha @ 2012 09 11, 10:48)
Sveikos mamytes,
turejome si vezimeli 4men,tik tiek ir tenaudojom,neiskenciau ,pardaveme.Pats vezimelis pritaikytas mano manymu maziems vaikuciams,musu gime gan nemazas,ir labai greit viska issaugome,sportine dalis labai siaura.Vezimelis toks kietokas sakyciau,reikedavo ieskoti labai lygaus kelio kad nesijaustu kratymas,nusipirkome Maxi Cosi vezimaiti,tai  thumbup.gif Uz tokia kaina,manau galima tikrai isigyti daug geresni vezimeli ax.gif O apsaugos nuo uodu kiek pamenu nebuvo pas mus komplekte,buvo tik lietaus apsauga.



Sveikos mamytes,
Turime si vezimeli, todel pritariu, kad jis skirtas ypac maziems vaikams. Musu lelius gime 55cm, spalio men. Jau nuo 3 menesiu kojytes lopsy buvo sulenktos, vos istempem iki 5 men, tada kelemes i sportinuka. Is pradziu buvo nieko, bet vos tik atejo siltesni orai, vaikas negalejo nei 5 min isbuti nesuprakaitaves, nes sportinukas labai siauras, medziaga - visiska sintetika, jokio oro laidumo. Vasarai pirkom nauja sportinuka. Rudeni dar grizom prie graco, bet tik uzvilkus ziemini kombinezona nebetilpom, nes dirzai pasidare per trumpi, nors tuo metu mums buvo vos 1,1 m.
Ta pati situacija ir su autokedute...
Pirkiniu krepsys labai mazas. Ratai tikrai tarska, pripratom zinoma, bet pradzioj labai nervindavo, nes jausmas buvo lyg vaziuotum su naudotu vezimeliu. Vaziuoja kietai.
Komplektacijoje nera jokiu priedu, tik apsauga nuo vejo ir lietaus sportinukui, visa kita reikia pirkti. O kainos tikrai kandziojasi... Pvz.: pirkau kuprine uz 100 Lt (cia buvo akcija). Siaubingai maza, viska tekdavo tiesiog trombuoti.
Pliusai tokie, kad tikrai labai manevringas ir permetama rankena tikrai superinis dalykas.
Zodziu, man nepatiko.
Atsakyti
sveikos, o kurioj parduotuvej Vilniuje galima apziureti Graco vezimelius, mane domina ypac Symbio modelis
Atsakyti
Noreciau suzinoti apie Graco Mirage+, kokie minusai, pliusai. Neapsisprendziu ar si varianta ar ABC desing Moving Lihgt smile.gif Labai lauksiu patarimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiggg @ 2013 02 05, 09:52)
sveikos, o kurioj parduotuvej Vilniuje galima apziureti Graco vezimelius, mane domina ypac Symbio modelis


VILNIUJE, Mindaugo g. 16 parduotuve "perku vaikui". Paziurejau ten, bet pirkau internetu is "tavovaikams.lt".
Beje, atsiliepima rasiau butent apie graco symbio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimė: 16 vasario 2013 - 13:55
QUOTE(Aimė @ 2013 02 16, 15:52)
VILNIUJE, Mindaugo g. 16 parduotuve "perku vaikui". Paziurejau ten, bet pirkau internetu is "tavovaikams.lt".
Beje, atsiliepima rasiau butent apie graco symbio.



As sioje parduotuveje gyvai tik Teutonia vezimelius maciau... g.gif
Atsakyti
Noriu ir as palikti atsliepima ape Symbo vezimeli. Atsinaudojom metus laiko ir as dedu visumoj riebu pliusa biggrin.gif Taip ilgai abejojau, taip ilgai rinkausi ir nesigaliu pasirinkus. Bandysiu apzvelgt trumpai pliusus r minusus ax.gif Kadangi turiu nuo dukros likusi Maxio Mura, kuris man asocijavosi su nezmonisku vargu doh.gif (namuose jis tanko dydzo, po cezario pjuvio dar ilgai negalejau jo lankstyt ir kelti i masina (del patogumo vaikui as nesigincinu)) ir nors vezimas kaip naujas, bet pries vyro valia ieskojaus kito blush-anim-cl.gif2:Turejau tris favoritus stokky, bugabo ir si. Pliusu pliusas permetama rankena, lengvumas, manieringumas ir dizainas. Tarskejimas g.gif as tikrai jo negirdejau. Sakot per trumpas lopsys? Jis identiskas visiems tokio stiliaus vezimams, tas pats ir su sedimos dalies plociu.As tik turejau ebejoniu del sportines dalies gulima padetim, bet velgi tas pats tiek stokku, tek bugabu.Visai patogiai jautesi vaikiukas. Man minusas mazas pirkniu krepsys ir vis noredavosi, kad dar kompaktiskiau susilankstytu. Man keista, kad mamos zvalgosi i toki vezimeli, o norai tiesiog nesamoningi doh.gif Juk tada yra emaljungos, mura ar brio vezimeliai, kurie labaiii dideli ir patogus vaikuciui,bet turi savo minusu. Man dideli vezimai tik vazioti parke ar gatve, nes parduotuveje ne visur praeidavau, nekalbu, kad i lengvos masinos bagazine nekaip netelpa sudeti ir remo ir lopsio doh.gif
Na bet tikrai nepersu, kekviena mama susidelioja savo preoritetus ir issirenka savo geriausia vezmeli, nes pasiula begaline 4u.gif
Sorry uz klaidas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ana - Lissa: 17 vasario 2013 - 17:26
Sveikos mamos jei pataikiau ne i ta tema 4u.gif tiesiog neradau kitos. Domina atsiliepimai apie Graco Evo vezimeli, gal kuri turit?
Atsakyti
QUOTE(robertiki @ 2013 04 27, 01:39)
Sveikos mamos jei pataikiau ne i ta tema  4u.gif tiesiog neradau kitos. Domina atsiliepimai apie Graco Evo vezimeli, gal kuri turit?



Labas visiems 4u.gif ,

As dar tik busima mama, bet kaip tik savaitgali su vyru sturmavom parduotuves apsiziuret vezimaicio. Musu moliugelis turetu atkeliaut i pasauli lapkricio pradzioj.
Uzsirezervavom Graco Evo Lime spalvos. Neturiu jokios patiries su vezimeliais, bet zinojau ko noriu, todel isvardinsiu graco Evo privalumus mano akiai.
Man svarbiausia buvo konstrukcijos lengvumas, nes teks paciai nesiotis aukstyn zemyn i buta kur nera lifto, isikelti i masina jei noresiu kur pavaziuot viena. Taip pat svarbu, kad sulankstytas nebutu griozdas, nes kol kas musu butukas mazas, tai vieta - vertybe.
Pagal tai parduotuvese mums siule (gyvenam Londone) graco evo, oyster (neatsimenu tik modelio), boogaboo (ziurejom camelion ir dar kazkuri modeli, su tokiais riestesniais sonais)
Graco Evo pliusai mano akim:

- Ypac lengvas remas ( 6.5 viso labo). Nusiima tik priekiniai ratukai, taciau jei del svorio ar vietos - dar susitaupo.

- Ypac lengvai susilanksto remas - imanoma padaryt viena ranka. Kaip pavyzdi, labai patiko Silver Cross Surf vezimelis, bet nors parduotuvej ir parode 2 kartus kaip ji sulankstyt - nieko nesupratau ir net nebebandziau iki galo, tikra gluse pasijauciau blink.gif nors konsultantas dar pries rodydamas ispejo, kad su savais bajeriais cia bus smile.gif

- labai kompaktiskai susilankstantis remas (pvz boogaboo nu fainas vezimaitis, bet remas susilanksto ir lieka tai ten tai sen kokia tai dalis islindus. Oyster irgi kazkaip ir lankstesi idomiai ir susilanktes toks didelis, nors jo privalumas kad su sedima dalim galima sulanktys).

- ypac didelis krepsys apacioj

- mane domino ir lopsio lengvumas, tai jis palyginus su boogaboo lengvas, panasus i oyster, nera labai platus. Jeigu kudikis didesnis - gali uztekti tik trumpam.

-vezimelis tinka nuo gimimo iki kaip jie raso 15kg (boogaboo camelion iki 18 kg) , pakankamai tiesi gulima padetis, tai manau privalumas kleckui ugtelejus ir uzmigus nusnaust patogiai.

- geras stogas, turiu galvoj ilgi- apsaugo ir nuo saules ir vejo, lengvai lankstosi, taciau atrodo tvirtas. (is pradziu online seile varvinau i mutsy, bet man ju stogeliai nekele simpatijos)

- ypac lengvai pasikeiciancios dalys ( mes norim visu 3 daliu), paspaudi pora mygtuku ir lengviausiai viskas nusiima ir uzsideda. Bet kuri mociute su tuo susidorotu smile.gif labai lengvai uzsideda auto kedute ant remo.

- rankena nera permetama, taciau galima keisti tvirtinant paciu daliu puses - nuo saves ar i save.

- reguliuojasi vaiko kojyciu padetis

- kiek istyrinejau parduotuvej, daug daliu nusisega ir galima praskalbt/ pavalyt

- irgi kiek parduotuvej istyrinejaum neradau jokiu tarpu, kad pustu vejas ar kokiu siaip pavojingu issikisimu. Dirzai irgi atrodo patogus ir lengvai reguliuojami.

-mano akiai - pakankamai tvirta kosntrukcija - konsultanas sake, jog tikrai atlaikys ilgam. Jis taip pat sake jog jo paties megstamiausias boogaboo camelion, bet kol jo nebuvo tai pirmoj vietoj buvo graco evo. Taciau boogaboo tokio lengvumo pasiulyt negali.

- manevringas - viena ranka apsukau ji aplink savo asi. lengvai stumiasi taip pat su viena ranka. Turetumet tilpt ir tarp parduotuviu lentynu.


Dabar minusai:

- Man asmeniskai vienintelis sio vezimelio minusas pasirode tik ratai - tokie atrodo plastmasiukai, nors nera labai skirtingu dydziu ( kaip buna 2 labai dideli ir 2 labai mazi pvz) . nusiima tik priekiniai ratukai, jie su amortizatoriasi beje. Konsultantas sake sudevesit per metus kazkur ratus taip normaliai vazinejant, bet galima uzsakyt ir pakeist. Ratai man kol kas minusas, bet ketinu vazinet parko takeliais. Miske ar papludimy netgi per didesni sniega su tokiais ratais manau ragas.

- skaiciau is kitu uk mamu, kad del tu ratu nelygiais pavirsiais siek tiek barskaliukas nelygesniais takais, taciau joms viska nusveria lengvumas ir manevringumas.

- nesireguliuoja rankena - mes su vyru panasaus ugio, tai mums ne beda, rodos jos aukstis apie 102cm, mano ugis 172cm vyras 10 cm aukstesnis tai mums kol kas atrodo patogu.

-kitiems nepatinka ant rankenos tokia uzdetas kaip plonas porolonas, toks jausmas, net nezinau kaip apibudint, man nemaise.

- didesniam kudikiui mano lopys gali greit but netinkamas.

- pats vezimas nera aukstas, turiu galvoj jei vaikas gulimoj padeti tai prie jo man teks siek tiek lenktis.

Tokios mano izvalgos kol kas. Dar aktyviai ieskau ir lyginu. Jeigu rasiu toki kaip graco evo tik su geresnes kokybes ratais, tai manau butu man tiesiog tobula. Kol kas atrodo teks aukot visiskai lygu riedejima vardan visapusisko lengvumo ax.gif labai butu idomu ir kitu mamu nuomones ir patarimai!
Atsakyti
Merginos patarkite prasau, nusipirkau naudota graco symbio sportine dali , ir noriu nusipirkti kupryne uzkabinti, bet nerandu jokiu kabliuku uz ko kabint
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif pasidalinsiu ir as savo patirtimi: pirmam vaikuciui nusipirkome Graco symbio vezimeli. siam vezimeliui dedu dideli dideli pliusa. parduotuvese lengvai pravaziuodavom, o perverciama rankena- superinis dalykas. nezinau, kodel kitos mamytes sako, kad lopsys mazokas, nes mums jis puikiai atitarnavo iki tol kol jau tvirtai sedejome, o tada perejom prie sportines dalies. isaugta vezimeli labai lengvai pardaveme. na o dabar jau kitas leliukas pakeliui, tai norisi naujo vezimelio. lyg esu nusiziurejusi Graco Evo. pardaveja sake, kad tai labai panasus modelis i Symbio, bet turi daugiau pliusu. Ar yra cia mamyciu, kurios jau naudojo Evo vezimeli? gal turite kokiu atsiliepimu?
Atsakyti