Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotoju sekta, kaip niekad norim II

QUOTE(wiki25 @ 2010 10 14, 15:30)
na buvau pas gine pasikonsultuoti ir pas onontologa, tai teko gauti nuskausminamuju doze ir traukti dantuka, tai dabar labai bijau kad nebuciau pakenkus savo stebukleliui  verysad.gif

Maziau jaudinkis-viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
na buvau pas gine pasikonsultuoti ir pas onontologa, tai teko gauti nuskausminamuju doze ir traukti dantuka, tai dabar labai bijau kad nebuciau pakenkus savo stebukleliui  verysad.gif

stresuodama labiau pakenksi mirksiukas.gif as zinau mergina kuri ir pilna narkoze turejo ir antibiotikus stiprius gere ir viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neirida: 14 spalio 2010 - 14:46
aciu uz palaikyma, nuraminot 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

Nesinervink taip, dantis toli nuo gimdos, ten nuskausmina vietiškai, gerai kad laiku suskubot ištraukti, dabar tikrai bus geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 10 14, 15:59)
Nesinervink taip, dantis toli nuo gimdos, ten nuskausmina vietiškai, gerai kad laiku suskubot ištraukti, dabar tikrai bus geriau mirksiukas.gif

dabar tikrai ramiau jauciuos mirksiukas.gif dar karta aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 10 14, 12:07)
Ankara, skaitau tavo posta, kad patinka mano lygumas ir mano augintinis tuo momentu sudauze lekste  doh.gif
Nu jei pakiltu bent truputi mano BT ir man patiktu ax.gif

Šukės laimę neša mirksiukas.gif kad per mane sukūlė tai pusę šukelių sau prigriebsiu biggrin.gif
Atsakyti
Bijojau siandien daryti, kad be reikalo negadinciau NT biggrin.gif gal net nebutu vaiduokliaves blush2.gif na ryt ryte, jei BT nenukris, pagadinsiu, pazadu mirksiukas.gif
Atsakyti
labai lauksiu geru rezultatu, lekitra 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2010 10 14, 16:49)
Šukės laimę neša  mirksiukas.gif kad per mane sukūlė tai pusę šukelių sau prigriebsiu  biggrin.gif

oi duodu tau tu sukeliu, nes pilna virtuve ju buvo. Net keista kauip is lekstes buvo nuklotos visos grindys sukemis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu ziuresim ka atnes jos mirksiukas.gif
QUOTE(lekitra @ 2010 10 14, 17:36)
Bijojau siandien daryti,  kad be reikalo negadinciau NT biggrin.gif  gal net nebutu vaiduokliaves blush2.gif  na ryt ryte, jei BT nenukris, pagadinsiu, pazadu mirksiukas.gif

oi lauksim lauksim ziniu ir laikysim kumstukus, jau matau kaip sveikinsim ir sakyim "o tu taip delsei" lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu nezinau nezinau... dabar vat jausmas pilve kaip pries mmm, tai nezinau, ko cia laukti. O siaip siandien baisiausiai alkana as, bet kai pradedu valgyti, sunkiai "lenda", nuo varskes apkepo supykino, pilva ir strenas tampo vis... oj, tai laukiam rytojaus bet kokiu atveju smile.gif
Atsakyti
lekitra linkiu isvysti NT II mirksiukas.gif
Atsakyti
lauksim labai geru naujienu... bigsmile.gif
Atsakyti