Įkraunama...
Įkraunama...

Anyta veda vyrą iš kelio

QUOTE(matrigna @ 2010 11 05, 10:31)
Tikiuosiu, kad su marcia mano santykiai bus pagarbus ir pilnaverciai. Tarkim, sekmadieniniai pietus, Kaledos, Velykos, vaiku atostogos pas senelius. To pakaks. Ir nemokama aukle nebusiu. Bet jei marti nores karo- ji ir gaus.

Neduok D marti sugalvos sekmadieniais pas savo tėvus važiuoti ar šiai tingės sekmadienį pas jus pietų. Taigi prisigalvosit visokių dalykų ir tada "gaus karą". Arba atvažiuos pas jus antrą Kalėdų ar Velykų dieną? Arba vaikų per kokias atostogas nepaliks, o norės, kad kokį vakarą pasėdėtumėt (čia tai jau turės bijoti, kad sąskaitos nepateiktumėt). Nu tikrai nenorėčiau tokios anytos kaip jūs, nes panašu, kad esate labai valdingas žmogus.
Atsakyti
Nu nepykit, bet man cia galai nesusieina. Vyras ir anyta suprask nedirbantys, kad kas diena ir net po kelis kart per diena eina i kazino. Tai uz kokius pinigus. Bedarbio pasalpa butu prapilta per diena, pensija taip pat. Santaupos kokios jos turi buti, kad tiek laiko uztektu.
Kazkur cia siulas nutruksta. Neneigiu kad jis losia, bet ar tikrai kas diena ir ar tikrai su anyta. Ir man ir kazkas is fantastikos srities, kad mama pati savo vaika pripratino prie losimo ir ta skatina.
Atsakyti
Matyt koki karta motina su sunum gal ir palose, bet zinot kai anytos nekenti, tai ir pripiesi jai visus butus ir nebutus dalykus, Neisivaizduoju, kaip jau ten sunui, smagu but su motina lost, nemanau, schmoll.gif
Atsakyti
geriausiai, kai anytos gyvena už 1000 km, aš savosios irgi nemėgstu, veda mano vyra iš kelio biggrin.gif , sėdi dar vis po jos sijonu
Atsakyti