QUOTE(a79 @ 2010 10 13, 20:33)
QUOTE(zieminuke @ 2010 10 15, 10:23)
Neaisku ir man siek tiek su tais sniego batais. Apskritai kodel jie sniegbaciais vadinami jei skirti labiau po pliurzes braigzioti?

O jei rimtai tai vat mastau ar mano 1,7 men. panai jie bs reikalingi sia ziema ar ne

Visu pirma kyla klausimas ar jie ne per sunkus tokiam vaikui? Na ir kitas dalykas jei jau bus pliurzos iki keliu tai gal neisim murkdytis. Gal jie labiau reikalingi vyresniems vaikams, kurie vieni i lauka eina. Zodziu kas turit patirties naudojant tokius batukus maziems vaikams, pasidalinkit ja
1,7 m. vaikui bent jau mano parodyti sniegbačiai tikrai nelabai reikalingi, nes pakankamai sunkūs. Nors....jei jau eina į darželį, gal ir nėra prastas pasirinkimas.
Apačia ten ne guma, o tokia įdomi medžiaga lyg plastmasė ir viduj "veilokas". Tad tikrai ne šalta.
O sniegbačiai gal dėl to, kad aukšti ir viršus sandariai "užsidaro", tad sniego nė per kur neprilys

. O kai mūsų žiemos tokios neaiškios, tai sniegas, tai pliurza, išleisdama į daržą su tokiais sniegbačiai, esu tikra, kad kojai bus ir šilta, ir sausa.
O kodėl jie sniegbačiai, kas juos žino, mūsų sąlygom tiksliau būtų "pliurzbačiai"
Būtų įdomu, kodėl aukščiau pavaizduotus batus mūsiškiai sniegbačiais vadint pradėjo

Gal reklama....

Nes pvz per paiešką užmetus "snowboots" nieko panašuas neišmeta, kaip kad mūsuose pardavinėjami batai, užvadinti "sniegbačiais".
Būtų įdomu išgirst ir kitokią nei mano nuomonę
Papildyta:
QUOTE(Agniska @ 2010 10 15, 13:37)
Mes ir turim sniegbacius,vieni is Jusu parodytu foto,bet sakot,kad nesiskiria nuo paprastu zieminiu batu,man tai dar ir kaip skiriasi
Papasakokit kuom skiriasi, gal ir mano nuomonė pasikeis