Įkraunama...
Įkraunama...

nežinau ką daryti, mano nuotraukos internete

Sveikos, nebezinau ka daryti, mano nuotraukos atsirado internete ir dar nebetkokios verysad.gif . buvau naivi panele ir pasitikejau savo buvusiu, tik pas ji tos nuotraukos buvo, prasiau kad istrintu bet netryne . tose nuotraukose as nepilnamete, kai suejo 18 metu tos nuotraukos atsirado internete. Rsiau portalu administratoriams keliuose iseme bet dar viename liko. nezinau kaip elgtis .. apie tai nenoriu su artimaisiais kalbetis , bijau kad gali tai daeiti iki dabartinio vaikino numirciau jeigu jis suzinotu apie tai. verysad.gif
Atsakyti
O kodel taip baisu, kad dabartinis draugas suzinos? Juk fotografavotes, kai dar su juo nedraugavote. Kaip tik jis galetu padeti, su tuo buvusiuoju pasisneketi, dar prigrasinti ko nors.
Atsakyti
na baisu nes zinau, vyrams nepatinka, slykstu kad ju moteri visi mato dar ypac nuoga . na net nezinau , bet bijau jo reakcijos. su tais grasinimais irgi reikia atsargiai po to gali isplatinti dar labiau. as snekejau su tuo buvusiu, jis prisiekineja kad cia ne jis ir t.t bet aisku as juo netikiu , grasinau teismais ir t.t bet jis uzsirekdavo kad cia ne jis ir t.t tai nebematau prasmes su juo kalbetis. bet juk teisiskai draudziama platinti nepilnameciu foto internete ?
Atsakyti
As suprantu, kad vyrams nemalonu, kad ju nuogos drauges nuotraukos internete platinamos, bet juk ne pati jas ten idejote. Be to ar pagalvojote, kad jis pats gali tas nuotraukas atrasti? Arba koks jo pazistamas, kuris jam parodys? Del to as tikrai manau, kad turetumete jam pasipasakoti.

Gal tas buvusysis ir tikrai tu nuotrauku neplatina, bet tada turejo kam nors jas duoti. Dar idomi detale - paminejote, kad nuotraukos internete atsirado, kai jums suejo 18 metu. Manau, kad tik jus pazistantis zmogus galejo jas ideti, kad isvengtu atsakomybes uz nepilnametes nuotrauku idejima.
Atsakyti
QUOTE(coin @ 2010 10 10, 15:33)
na baisu nes zinau, vyrams nepatinka, slykstu  kad ju moteri visi mato dar ypac nuoga . na net nezinau , bet bijau jo reakcijos.  su tais grasinimais irgi reikia atsargiai po to gali isplatinti dar labiau. as snekejau su tuo buvusiu, jis prisiekineja kad cia ne jis ir t.t bet aisku as juo netikiu , grasinau teismais ir t.t bet jis uzsirekdavo kad cia ne jis ir t.t  tai nebematau prasmes su juo kalbetis. bet juk teisiskai draudziama platinti nepilnameciu foto internete ?

susikieti kaip tik galite su portalo administratoriais, jei yra telefonas tai dar ir paskambinkite. siaip gali bet kas ideti nuotraukas, pagalvokite gal turite kokiu priesu, bet tai gali but kad ir jusu buvusysis idejo, tik prisiekineja kad ne jis, o uz akiu juokiasi. nepasitikekite naiviai. kiek zinau galima netgi atkasti kas idejo, portalu administratoriai mato kompiuterio koda, pagal tai zino adresa.
Atsakyti
administratoriaus tik elpastas buvo. Po viso to praejo jau beveik 5 metai, sakot kad nori isvengti atsakomybes, bet juk negalima vis tiek del nepilnameciu foto tesiskai ir nesvarbu kad db esu pilnamete ar as klystu?
Atsakyti
QUOTE(coin @ 2010 10 10, 15:44)
administratoriaus tik elpastas buvo. Po viso to praejo jau beveik 5 metai, sakot kad nori isvengti atsakomybes, bet juk negalima  vis tiek del nepilnameciu foto tesiskai  ir nesvarbu kad db esu pilnamete ar as klystu?

Kreipkites i policija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(coin @ 2010 10 10, 16:44)
administratoriaus tik elpastas buvo. Po viso to praejo jau beveik 5 metai, sakot kad nori isvengti atsakomybes, bet juk negalima  vis tiek del nepilnameciu foto tesiskai  ir nesvarbu kad db esu pilnamete ar as klystu?

negalima bet kieno foto platinti ir nepilnameciu ir pilnameciu. tai pazeidzia zmoniu teises. aisku, kad bet kas gali tavo foto patalpinti, o poto teisintis, kad ne jis, nes bet kas savo kalte neigs. mano drauges foto is facebook irgi paplatino ir poto ji nededa savo foto isvis. ji irgi pas daug ka klause kas tai padare ir niekas neprisipazino.
o tai jus po 5 metu tik radote savo nuotraukas patalpintas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austeja11: 10 spalio 2010 - 17:06
bet jej kreipsiuos i policija ar nesuzinos mano seima , o as taip to nenoriu kad suzinotu.
Atsakyti
QUOTE(coin @ 2010 10 10, 17:06)
bet jej kreipsiuos i policija ar nesuzinos mano seima , o as taip to nenoriu kad suzinotu.

jei adresa uzrasysit, tai suzinos, nes gali atvykti pas jus policija, kad parodymus kokius duotumet, o manau gal reiktu atsargiau su policija, kad paskui jus kas nors nepersekiotu.
Atsakyti
QUOTE(coin @ 2010 10 10, 16:06)

Jei esate pilnamete,kodel turetu zinoti. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(austeja11 @ 2010 10 10, 16:07)
jei adresa uzrasysit, tai suzinos, nes gali atvykti pas jus policija, kad parodymus kokius duotumet, o manau gal reiktu atsargiau su policija, kad paskui jus kas nors nepersekiotu.

nesamones kazkokios,ci juk ne mafijos kronikos.Jei patalpino buves vaikinas,tai ji ji ispejo,kad kreipsis i teisesauga.Negi dabar reikia bijoti ir tyleti.
Atsakyti
QUOTE(coin @ 2010 10 10, 18:06)

Bus dar blogiau, jei pamatys internete, kas nors gali parodyti. Geriau pasisakykit, gal padės rasti išeitį.
Atsakyti