gal kazkuri turejot tokia problemele? Jei taip- tai kaip issprendet? Pasidalinkit patirtim...
Pas mane panasi problema buvo,bet jokia cia problema
Kai pagimdziau pirma vaika ot kankinaus pradzioje kad galieciau pamaitint vaika, kad tik jis paimtu ta speneli.Ir gimdymo namuose seseles mano kruti prikankino bandidamos priverst vaika paimt kruti (dabar siaubas ima).Del to namo isleido tik po 6 d.,nors tik sita rupesti ir teturejau. Po to pora kartu naudojau antspenius,man jie nepatiko nes nuslisdavo,suslapdavo.Tai galiausiai radau geriausia varianta-pientrauki AVENT.Nutraukdavau piena i buteliuka ir duodavau mazyliui.Nekankinau daugiau nei saves nei vaiko su tuo itraukusiu speneliu
Be to daug patogiau buvo,nutraukdavau, o maitint jau ir vyras galejo,maitinimui maziau laiko reikejo.Taip maitinau 8 men.ir pieno buvo uztektinai,ir mama patenkinta (nes galejau rupintis savim kol vyras vaika maitindavo), ir vaikas sotus
Dabar jei ir su antru bus panasiai,iskarto pradiesiu nutraukinet,o ne grust per prievarta kruti vaikui
Jau pasimokiau, ir tuo labiau neleisiu kad kazkokios seseles reguliuotu mano maitinima.Tiesiog man taip patogiau,greiciau ir maloniau maitint

Dabar jei ir su antru bus panasiai,iskarto pradiesiu nutraukinet,o ne grust per prievarta kruti vaikui

QUOTE(oksancik @ 2006 01 27, 20:42)
Kai pagimdziau pirma vaika ot kankinaus pradzioje kad galieciau pamaitint vaika, kad tik jis paimtu ta speneli.Ir gimdymo namuose seseles mano kruti prikankino bandidamos priverst vaika paimt kruti (dabar siaubas ima).Del to namo isleido tik po 6 d.,nors tik sita rupesti ir teturejau. Po to pora kartu naudojau antspenius,man jie nepatiko nes nuslisdavo,suslapdavo.Tai galiausiai radau geriausia varianta-pientrauki AVENT.Nutraukdavau piena i buteliuka ir duodavau mazyliui.Nekankinau daugiau nei saves nei vaiko su tuo itraukusiu speneliu
Be to daug patogiau buvo,nutraukdavau, o maitint jau ir vyras galejo,maitinimui maziau laiko reikejo.Taip maitinau 8 men.ir pieno buvo uztektinai,ir mama patenkinta (nes galejau rupintis savim kol vyras vaika maitindavo), ir vaikas sotus
Jau pasimokiau, ir tuo labiau neleisiu kad kazkokios seseles reguliuotu mano maitinima.Tiesiog man taip patogiau,greiciau ir maloniau maitint 

aciu uz nuomone ir padrasinima, "kad jokia cia problema"

Susidūriau ir aš su tokia situacija, bet nieko baisaus
pradžioj mano mažulė labiau "nugraužė" įtrauktą spenelį, nes buvo nepatogu jį paimti, o vėliau viskas galima sakyti susitvarkė. prieš žindydama tiesiog "suformuodavau" spenelį, na, kad jis nebūtų įtrauktas, oviskuo kitu pasirūpino pati dukrytė
Normaliai žindžiau, nereikėjo nei nutraukinėt, nei dar ką daryt. Tiesa, yra spec. antspenių, kurie koreguoja spenelių formą, bet man jų neprireikė
Ir dar, Chicco pieno surinkėjų anotacijoje parašyta, kad galima juos nešioti nėštumo metu ir tai padeda sutvarkyti įtrauktų spenelių problemą. Pabandyk 
Linkiu sekmės ir tikrai nepergyvenk

Linkiu sekmės ir tikrai nepergyvenk

Mano problema buvo panaši, t.y. tik vienas spenelis yra įtrauktas. Aš, kaip ir stebuliukė, prieš pradedant maitinti tiesiog tą spenelį suformuodavau, kad dukrytei būtų lengviau jį paimti, o po to jau viskas vykdavo gana sklandžiai. Nors buvau pastebėjusi, kad mergytė jį imdavo ne taip noriai, kaip antąjį. Bėgant laikui pastebėjau, kad tas spenelis jau lyg ir pats kažkiek susiformavo. O galiausiai visa problema "išsisprendė" taip, kad toje krūtyje iš viso dingo pienas
, na bet čia nenusigąsk, nes priežastys buvo visai kitos.
O tuos antspenius buvau nusipirkusi, bet kažkodėl taip ir neišbandžiau, stovi nepanaudoti. Jei ir su antru neprireiks, tiesiog kam nors padovanosiu

O tuos antspenius buvau nusipirkusi, bet kažkodėl taip ir neišbandžiau, stovi nepanaudoti. Jei ir su antru neprireiks, tiesiog kam nors padovanosiu

QUOTE(oksancik @ 2006 01 27, 20:42)

Man tokia problema buvo su abejomis krūtimis. Pientraukis čia gal ir išeitis, bet ne pati geriausia. Mano nusitraukinėjimas su pientraukiu užtrukdavo 30 -40 min. plius dar 20 minučių vaiko maitinimas iš buteliuko, po to buteliuko ir pietrauko plovimas, sterilizavimas, po to iš kart vėl traukimas ir t.t., ir taip visą dieną (ir kartą per naktį)- jokio poilsio- vaikas miega, pačiai akys limpa - o čia reikia duotis su tuo pientraukiu... darykite išvadas pačios...
[quote=Anistėja,2006 01 30, 21:18]
Pas mane taip pat vienas spenelis yra įtrauktas. Aš irgi iš pradžių prieš pradedant maitinti tiesiog tą spenelį suformuodavau,kol sūnelis valgydamas išmoko pats jį ištraukti
Ir jam visai tai pasidarė lengva. O dabar tas spenelis jau beveik ir nebera sulindęs
Taip kad tikrai cia nieko baisaus
Pas mane taip pat vienas spenelis yra įtrauktas. Aš irgi iš pradžių prieš pradedant maitinti tiesiog tą spenelį suformuodavau,kol sūnelis valgydamas išmoko pats jį ištraukti

Taip kad tikrai cia nieko baisaus

sirdingai Jums dekinga uz patarimus ir patirti

pas mane irgi vienas buvo įtrauktas. Gydytojas prieš gimdymą ramino, kad kūdikis ištrauks jį ir jokių problemų nebus. Nu aišku problemos gal ir nebuvo, tik biški sunkiau, nes tos krūties kūdikis visiškai neėmė, ir gimdymo namuose man rekomendavo anspenius, kurie ir panaikino šį sunkumą

o man gydytojas rekomendavo masazuoti krutis pasitepus su Baby Jonson aliejuku taip vis bandant juos isspausti. Nezinau kaip bus, nes dar tik nestumo pradzia.
man tokia problema yra su abiem krūtimis. dėl to savo pirmojo vaiko normaliai žindyt negalėjau ir pienas dingo.
laukdamasi antro nusprendžiau, kad jau nėštumo metu reikia pasiruošt krūtinę. masažavau ir aš su aliejais, bet nelabai ką tepadėjo. labiausiai padėjo AVENT Niplette spenelių koreguoklis. ir dabar sėkmingai valgo mažiukas, spenelis jau susiformavo. šiaip nepigus tas koreguoklis (berods 89 lt. mokėjau). galiu parduoti jei kam reikia už pusę kainos, atrodo kaip naujas, neiko jam neatsitiko.
laukdamasi antro nusprendžiau, kad jau nėštumo metu reikia pasiruošt krūtinę. masažavau ir aš su aliejais, bet nelabai ką tepadėjo. labiausiai padėjo AVENT Niplette spenelių koreguoklis. ir dabar sėkmingai valgo mažiukas, spenelis jau susiformavo. šiaip nepigus tas koreguoklis (berods 89 lt. mokėjau). galiu parduoti jei kam reikia už pusę kainos, atrodo kaip naujas, neiko jam neatsitiko.