Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviškos internetinės apsipirkinėjimo svetainės

Užmačiau www.kojine.lt kojinių prenumeratą. Gal kas prenumeravote šioje ar kitoje svetainėje ir galite pasidalinti patirtimi?
Atsakyti
QUOTE(iruncia @ 2014 04 02, 11:37)
Gal kas turi informacijos apie laimingapabaiga.lt parduotuve?
Esu linkusi pasirinkti apmokejima pristatymo metu, taciau cia tokios galimybes nera (nors toks apmokejimo budas aprasytas), ir kainos daug mazesnes uz kt,kontaktai neaiskus tad ir kyla itarimas g.gif

Vis del to uzsisakiau biggrin.gif ir jokiu problemu nebuvo, prekes atkeliavo greitai ir saugiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuxs @ 2014 02 17, 15:44)
Susiduriau ir as su www.prekesvaikams.com (UAB "Delekto") is labai nemalonios puses. Uzsakiau vaikui maitinimo kedute. Per zadeta laikotarpi jos nepristate. Pradejus rasyti laiskus, skambinti, vis meluodavo, sakydami, kad preke issiusta, bus ryt ar tai poryt. Kai baigesi kantrybe, pareikalavau grazinti pinigus. Deja, ju vis dar nesulaukiu, praejo jau trys savaites. I laiskus neatsako. Kai pavyksta prisiskambinti, dievagojasi, kad jau padarys pavedima, bet pinigu vis neperveda  mad.gif . Kreipiausi jau ir i vartotoju teises. Taip kad geriau nieko nepirkite is sios parduotuves!!!


Apie šią parduotuvę ir aš girdėjau labai nekokių atsiliepimų. Situacija buvo ta pati, tik tiek, kad per kančias pavyko pinigus atgauti.
Atsakyti
QUOTE(Gebe @ 2014 06 08, 21:24)
Apie šią parduotuvę ir aš girdėjau labai nekokių atsiliepimų. Situacija buvo ta pati, tik tiek, kad per kančias pavyko pinigus atgauti.

Atgavau ir as pinigus per pykcius ir grasinimus. Daug nervu kainavo, kol issimusau savo pinigus. Gerai, kad viskas sekmingai galu gale baigesi, buvau sulaukusi skambucio is policijos, tai sake, kad kitiems ne taip pasiseke...
Atsakyti
Noriu perspėti apie parduotuvę lazeriukai.lt, kuriai atstovauja Adomas Paliulis iš Kėdainių. Sūnui prireikė lazerio, jį išsirinko šitoje parduotuvėje. Iškart internetu apmokėjau už prekę, kurios vertė 359 lt. Pagal jų pačių nustatytas taisykles, prekė turėjo pasiekt mane per 3 darbo dienas, dar ir už greitesnį ir , aišku, brangesnį pristatymą sumokėjau. Ir ką jūs galvojat? Praėjus 2 savaitėm prekės dar nebuvo. Parašiau į el. paštą, po kiek laiko atsiuntė visai ne tą pasiteisinę, kad užsakytos jau nėra sandėlyje ( nors pačių nustatytose taisyklėse parašyta, kad sistema neleidžia užsakyt, jei prekės nėra),tas netinkamas prekes grąžinau atgal pati sumokėdama už registruotą siuntimą, tada žadėjo dar per 2 savaites grąžint pinigus. Besibaigiant nustatytam laikui paaiškėjo, kad prekė vis dėlto yra. Pasakė, kad išsiuntė užsakytą prekę ir žadėjo registracijos kodą iki tos dienos vakaro, bet jį atsiuntė dar po kelių dienų, aišku, jo pareikalavus. Pagal kodą paaiškėjo, kad prekė išsiųsta žymiai vėliau, nei pardavėjas teigė. Jau buvau pagrasinus kreiptis į policiją, nes žala tikrai nemaža, tai matytumėt, kaip "mandagiai" tada pas pardavėjas bendravo, išvadino aferistais ir pan., nors jo paties elgesys ptikrai jau pradėjo man panašėt į aferą. Pagaliau birželio 14 d gavau prekę, kurią turėjau gaut gegužės 7-8d ir tai man kainavo tikrai nemažai nervų. Pasiūlymas jums-nepirkit iš Adomo Paliulio ir jo lazeriukai. lt, jei nenorit paskui gaišti laiką ir gadinti nervus, kol su juo išsiaiškinsit, juk jų puslapyje nei vieno atsiliepimo nėra, nors dedasi ilgamečiais ir geriausiais lazerių pardavėjais Lietuvoje.
Atsakyti
Ar teko kam nors pastaruoju metu pirkti iš parduotuvės b-a.lt ? pažiūrėjau - visokie ten ekonominiai vertinimai prasti, o mokama suma būtų didelė...
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2014 07 21, 22:38)
Ar teko kam nors pastaruoju metu pirkti iš parduotuvės b-a.lt ? pažiūrėjau - visokie ten ekonominiai vertinimai prasti, o mokama suma būtų didelė...


Pirkom, buvo viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Gal turite atsiliepimu apie preka.lt ? g.gif
Atsakyti
Gal kas pirko save24.lt kvepaliukus? ar originalus smile.gif?
Atsakyti
Gal kas susidurete su sia nauja internetine parduotuve?
Idomu patikima jinai?
http://www.virtuvesi...e/apie-mus.html
Atsakyti
Gal kam teko susidurt su http://rubai123.lt/ ?

Prisiskambinti neįmanoma. Signalas geras, lygiagrečiai garsi muzika įjungta, o paskui išsijungia doh.gif

Elektroniniu paštu atsakymo ir nesulaukiu.
Įtariu, bus pamoka: nei labai pigi, nei labai brangi g.gif bet geriau jau būčiau paaukojus tuos pinigus rimtesniems tikslams.
Atsakyti
Dedu dideli pliusa Fresh Market e-prekybai. thumbup.gif Dirba lygiai taip pat gerai kaip Barbora, tik kainos zymiai geresnes.
Atsakyti