Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviškos internetinės apsipirkinėjimo svetainės

Rekomenduoju virtuvėsidėja.lt . Ir konsultavimas, ir kainos, ir aptarnavimas. Kiek kur ko ieškojau - radau čia. Netikėjau, prieš pirkdama skaičiau atsiliepimus, pamaniau - reklama. Tiesa geriausia reklama - geras atsiliepimas, komentaras.
Atsakyti
QUOTE(segtukas @ 2016 12 16, 10:52)
Rekomenduoju virtuvėsidėja.lt . Ir konsultavimas, ir kainos, ir aptarnavimas. Kiek kur ko ieškojau -  radau čia. Netikėjau, prieš pirkdama skaičiau atsiliepimus, pamaniau - reklama. Tiesa geriausia reklama - geras atsiliepimas, komentaras.

Pritariu jums 100proc.Pries du metus pirkau saldytyva,tau geriausia kaina pasiule irgi virtuvesideja.lt.Truputi irgi prisibijojau pirkti,nes kaip ir tokia nezinoma parduotuve buvo,bet viskas vyko sklandziai,bendravimas irgi superinis.Rekomenduoju.
Atsakyti
Labas smile.gif
Norėjau paklausti ar kas nors yra pirkęs iš vidaxl.lt internetinės parduotuvės. Akcijos gana patrauklios, bet pati parduotuvė neatrodo labai patikima. Reikia vieno daikto, bet pabijojau pirkti, nes nemaža suma.
Taip pat radau tokią pačią prekę akcijatau.lt, bet daugybė neigiamų komentarų apie šią parduotuvę. Gal ką nors patarsit? Ką daryti?
Atsakyti
QUOTE(amet @ 2017 01 19, 21:54)
ar kas nors yra pirkęs iš vidaxl.lt internetinės parduotuvės. Akcijos gana patrauklios, bet pati parduotuvė neatrodo labai patikima. Reikia vieno daikto, bet pabijojau pirkti, nes nemaža suma.


pirkom valgomojo kedes patrauklia kaina,viskas super. Nes Lietuvos paprastose baldu parduotuvese kainos kosmosas... be to buvo apmokejimas is vienos saskaitos,o vezt reikejo visai kitiems zmonems, ir jokiu problemu. Taip kad musu patirtis visai normali ir teigiama apie sia internetine parduotuve ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Saule_ @ 2017 01 21, 15:17)
pirkom valgomojo kedes patrauklia kaina,viskas super. Nes Lietuvos paprastose baldu parduotuvese kainos kosmosas... be to buvo apmokejimas is vienos saskaitos,o vezt reikejo visai kitiems zmonems, ir jokiu problemu. Taip kad musu patirtis visai normali ir teigiama apie sia internetine parduotuve  ax.gif

Pirkau didelę prekę - masažo stalą. Siuntė net iš Austrijos. Gavome per savaitę, kasdien mačiau sekimo takelį. Labai malonus aptarnavimas. Rekomenduoju.
Atsakyti
Nuolat naudojama ir labai patikusi - zzz.lt. Maisto produktai, buitinė chemija, katei maistas / kraikas ir pan. Viskas šviežia, greitai pristato, kainos geros, nemažai akcijų. Ir šiaip patogu, kad galiu net ir mamai į kaimą nusiųsti
Atsakyti
http://www.pasaulisdelne.lt turėjau neseniai reikalų. Po užsakymo, prekes gavau tik po savaites, nes tai kurjeriai neatvyko pas juos paimti siuntos, paskui įšoko nedarbo diena... Nors rašo, kad pristato per 1-2 d.dienas. Gavusi siuntą pamačiau, kad nėra vienos užsakytos prekės. Tai paaiškino, kad pamiršo įdėti. Pinigus, už neįdėtą prekę, atgavau ketvirtoje dienoje, nes vis pamiršdavo pravesti..... Gal ir nebebūtų pravedę, jei ne mano atkaklumas. Rašiau el.pastu, paskui jau man neatrašydavo, skambinau telefonu..... nu vienu žodžiu.
Atsakyti

Mano patirtis su lietuviškomis parduotuvėmis. Dažniausiai perku draugei prekes, nes ji nesinaudoja el. bankininkyste.

https://www.gerilesiai.lt- pirkau spalvotus lęšius. Lengva įsigyti, greitas pristatymas.

https://www.e-senukai.lt- smulkmenos buto remontui. Viskas pasisekė gerai.

https://sins.lt- pirkau seksualias moteriškos pėdkelnes. Šiek tiek keblus pirkimo kelias, bet patiko, kad pristatė konfidencialioje pakuotėje.

http://vape.lt- kažkada pirkau el. cigaretę, bet manau, kad dabar nedirba. 

https://www.barbora.lt- maistas į namus. Visada laiku ir gerai.

O viską kitą perku iš angliškų svetainių. 

Tikiuosi, kad padėjau.

Atsakyti
Ar turite patirties perkant buitinę techniką iš Bigbox.lt parduotuvės.
Atsakyti
Taip, pirkau ne kartą, viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(Lagūna @ 2017 07 12, 10:22)
Ar turite patirties perkant buitinę techniką iš Bigbox.lt parduotuvės.

http://www.skundailt...7128-komentarai
Atsakyti

atvirai pasakius, maziausiai problemu perkant pirkinius internetu turejau su skytech is lietuvos. su varle.lt tragedija, parasius atsiliepima apie aptarnavima jis budavo pasalintas. antras dalykas kas pastebeta-jie ta daro reguliariai. patarciau sito prekybos tinklo vengti vien del ju politikos, kitos imones dirba varle.lt vardu kas tik apsunkina garantini aptarnavima. isigijus elektronikos preke kuri nustojo veikti ta pacia diena, kad issikovoti jog nebuvo sugadinta mano buvo sugaista daugiau nei menesis. pats prasciausias aptarnavimas koki teke matyti. i teigiamus atsiliepimus niekada nesiruosiu ziureti, nes tik neigiami daznai buna neutralus.

Atsakyti