Pastebėjau, kad nemažai forumiečių esate savo vyrams antrosios žmonos. Norėjau paklausti-ar vyrai savo pirmąsias paliko dėl jūsų. t.y. ar jūs buvote skyrybų priežastim?
QUOTE(Dipse @ 2006 01 26, 09:49)
Pastebėjau, kad nemažai forumiečių esate savo vyrams antrosios žmonos. Norėjau paklausti-ar vyrai savo pirmąsias paliko dėl jūsų. t.y. ar jūs buvote skyrybų priežastim?
Nebuvau. Skyrybų priežastis buvo kitas vyras

Sutikau savo vyrą po jo skyrybų praėjus 4 metams.
mano vyras irgi jau buvo issiskyres, man pasiseke
bet nebuciau pagailejusi jo zmonos jei dar butu , nes juodai isimylejau i ji

bet nebuciau pagailejusi jo zmonos jei dar butu , nes juodai isimylejau i ji

Taip

ne, ne del manes, seimos jau nebuvo ilga laika. bet vargu, ar buciau su juo, jei jis tuomet dar butu buves vedes vyras...
neaaa

Taip.........
Is dalies taip. Zinau, kad ne tik del manes issiskyre su savo ex, bet ir del saves...
ne nebuvau ir tuo labai dziaugiuosi. bet man labai sunku mayti, kaip jo dukros noretu, kad tevai gyventu kartu ir as joms visada esu kliuvinys.
jauciu butu labai sunku jei buciau priezastis... kazkaip nesinori nieko skriausti
jauciu butu labai sunku jei buciau priezastis... kazkaip nesinori nieko skriausti
QUOTE(omega @ 2006 02 24, 11:20)
ne nebuvau ir tuo labai dziaugiuosi. bet man labai sunku mayti, kaip jo dukros noretu, kad tevai gyventu kartu ir as joms visada esu kliuvinys.
o kike jom smetu, ir ar daug laiko praejo nuo skyrybu?