Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dėl Jūsų įvyko skyrybos?

Pastebėjau, kad nemažai forumiečių esate savo vyrams antrosios žmonos. Norėjau paklausti-ar vyrai savo pirmąsias paliko dėl jūsų. t.y. ar jūs buvote skyrybų priežastim?
Atsakyti
QUOTE(Dipse @ 2006 01 26, 09:49)
Pastebėjau, kad nemažai forumiečių esate savo vyrams antrosios žmonos. Norėjau paklausti-ar vyrai savo pirmąsias paliko dėl jūsų. t.y. ar jūs buvote skyrybų priežastim?

Nebuvau. Skyrybų priežastis buvo kitas vyras ax.gif
Sutikau savo vyrą po jo skyrybų praėjus 4 metams.
Atsakyti
mano vyras irgi jau buvo issiskyres, man pasiseke bigsmile.gif

bet nebuciau pagailejusi jo zmonos jei dar butu , nes juodai isimylejau i ji ax.gif
Atsakyti
Taip topsecret.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
ne, ne del manes, seimos jau nebuvo ilga laika. bet vargu, ar buciau su juo, jei jis tuomet dar butu buves vedes vyras...
Atsakyti
ne ne del manes bet as atsiradaujo gyvenime po poros dienu po skyrybu biggrin.gif
Atsakyti

neaaa schmoll.gif ir tuo labai patenkinta biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Taip.........
Atsakyti
Is dalies taip. Zinau, kad ne tik del manes issiskyre su savo ex, bet ir del saves...
Atsakyti
ne nebuvau ir tuo labai dziaugiuosi. bet man labai sunku mayti, kaip jo dukros noretu, kad tevai gyventu kartu ir as joms visada esu kliuvinys.
jauciu butu labai sunku jei buciau priezastis... kazkaip nesinori nieko skriausti
Atsakyti
QUOTE(omega @ 2006 02 24, 11:20)
ne nebuvau ir tuo labai dziaugiuosi. bet man labai sunku mayti, kaip jo dukros noretu, kad tevai gyventu kartu ir as joms visada esu kliuvinys.
jauciu butu labai sunku jei buciau priezastis... kazkaip nesinori nieko skriausti

o kike jom smetu, ir ar daug laiko praejo nuo skyrybu?
Atsakyti

blush2.gif Taip, as buvau skyrybu priezastis. Nugi nzn ar tai blogai, nes taip ar taip, jie negyveno jau senokai kaip vyras ir zmona. Tik as pagreitinau ta procesa, ir psio Juk kaip ne kaip zmones buvo isgyvene 12 metu kartu. blush2.gif
Atsakyti