Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vedatės vaikus į prekybos centrus?

Einam dažnai, 1,3 m. amžiaus. Infekciją gali bet kur pasigaut, nesam paranojikai. Neisim tik epidemijų metu.
Atsakyti
Taip. Bacila galima ir is lauko parsinesti.
Atsakyti
Jei mažius būtų ramus, vesčiausi dažniau, dabar gi kiek įmanoma palieku, nes vargas su judriu vaiku, lakstyk, gaudyk, o jei kas nepatinka -žviegia kaip skerdžiamas doh.gif , ai, geriau ne. O kai neįmanoma palikti, tįsiamės kartu.
Atsakyti
Aš pati (nežinau kodėl taip), bet kai gimė Augustėlis, labai dėl jo pergyvenau ir saugojau jį nuo visko. Nors pati supratau, kad nelabai gerai darau, bet tiesiog natūrali baimė buvo. Tad mes prekybcentrių vengdavome apskritai pirmuosius gyvenimo metus. Eidavome tik į parduotuvę maisto prekių šalia namų ir tiek. Dbar jam jau metai 11menesiu, tai einame visur. "isaugau" is tu baimiu ir suprantu, kad vaikas kaiptik turi gauti imuniteta ir "susitikti" su bacilom, bet nesusirgti...
Atsakyti
Mes taip pat einam ir bacilų nebijom. Nereikia vaiko auginti šiltnamio sąlygomis.
Atsakyti
Ojej, tikrai visada ir visur kartu dukrytė su mumis, ir į prekybos centrą ir į svečius ir į gamtą ir į miestą... ir dėl bacilų - nemanau, kad PC jų daugiau, nei darželyje... nes ten irgi kasdien rizika, todėl kad tikrai ne visi vaikai ir ne visada jaučiasi gerai ir yra sveiki..
Aš už viską, kas su protu mirksiukas.gif
Atsakyti
dicki tikrai labai saugojom, vistik pirmas vaikas, kuri reikia auginti, o su mazaja keliaujam visur ir visada, nes gi sako, kad antras ir velesni vaikai jau patys auga lotuliukas.gif Aisku i prekybos centra einame apsipirkti, bet ne pramogauti, taip pat nesiausi maze i darzeli, dabar nesuosi i klase, na kur gi ja man ja palikti, gal masinoje viena uzrakinti sunu palydinti rolleyes.gif
Atsakyti
Patys nelabai dažnai lankomės prekybos centruose,bet kai važiuojame ,tai visi kartu. Nei pirmagimio specialiai saugojom,nei dabar antro vaiko tuo labiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deluxe: 08 lapkričio 2015 - 11:25
Nesivedam į jokius PC, ne dėl bacilų, o dėl to, jog mano nuomone tokio amžiaus vaikams ten nėra ką veikt. Visų pirma, pernelyg daug įvairiausių dirgiklių, visų antra - ten tikrai ne parkas pasivaikščiojimui. Pati nemėgstu slampinėt be tikslo po parduotuves, labiau vertinu greitą apsipirkimą to, ko reikia, todėl visai nenoriu apsikraut kažkuo papildomu.
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2015 11 08, 20:55)
Nesivedam į jokius PC, ne dėl bacilų, o dėl to, jog mano nuomone tokio amžiaus vaikams ten nėra ką veikt. Visų pirma, pernelyg daug įvairiausių dirgiklių, visų antra - ten tikrai ne parkas pasivaikščiojimui. Pati nemėgstu slampinėt be tikslo po parduotuves, labiau vertinu greitą apsipirkimą to, ko reikia, todėl visai nenoriu apsikraut kažkuo papildomu.

drinks_cheers.gif Veduosi tik tada, kai neturiu kitos išeities.
Atsakyti
Nuo pat pirmu menesiu veziausi sunu visur smile.gif Nemanau, kad gerai vaikus auginti siltnamio salygom, juk anksciau ar veliau ji teks isleist i realu gyvenima.
Atsakyti
Labai nepiknaudžiaujam tokiais pasivaiksčiojimais,:-)
Reikalui esant einame kartu. Visada pasirūpinu, kad issiplautu rankas :-)
Atsakyti