Visur ir visada tik kartu
QUOTE(SESIA @ 2010 11 12, 01:15)
Visur ir visada tik kartu

Veduosi
Bet kai buna jau virusu ir visokiu ligu didelis pagausejimas,tada tupi namuciuos,einu as viena.

Man atrodo visur reikia vadovautis sveiku protu, jei vesies 2 dienu kudiki, koks ten imunitetas, bet nemanau, kad metinukas neturi turet supratimo kaip reikia apsipirkt ir kur tai daroma. Daug didesne tikimybe uzsikrest, kad ir poliklinikoj per kasmenesini patikrinima, o tokios panikuojancios mamos paprastai labai laikosi to vedimo kas menesi grafiko ir ligu tada nebijo..
Sveikas protas ir saikas
Sveikas protas ir saikas

juk nelaikysit vaiko steriliuose namuose, ir net namuose visur pilna visokiu bakteriju kad ir kaip atrodo isciustinot viska
o kur dar darzelis poliklinika ir tt

Mes stengiames nevaikscioti po prekybos centrus kartu su vaiku. Jei nueinam,tai viena karta i 2men. Man paciai ten nera ka veikti,tai kam ten vaika tystis.I parduotuve maisto vyras nueina, o kartais as,jis pabuna su vaiku namie. I poliklinika mes pvz stengiames uzsirasyneti tik is pacio ryto, nors ir taip niekad netenka laukti (privati polikl),bacilu dar tiek nebuna. I darzeli dar neinam,tai neesam sirge, na o kai eis,tada ir ziuresim kaip elgtis

Su vaiku dazniausiai visur einu kartu. Jei vykstame trise, tai kartais vyras masinoje lieka su sunumi. Bet dazniausiai tenka vykti dviese apsipirkineti tai ir einame kartu. Juk nepaliksi vieno vaiko namuose. Is prekybos centro dar nei karto ligos neparsineseme, o va is sveciu taip. Nes kai vykome nepasake, kad mazylei virusas, tai ir manasis pasigavo, tik jis lengviau sirgo, greit pasveiko. Karta susirgome po eilinio patikrinimo poliklinikoje. Niekada nezinai kur gali ka pasigauti. Nuo visu virusu neapsaugosi. O jei koks ir prikibs tai ka padarysi. Jei imunitetas stiprus labai nesusirgs. Jei vaikutis silpnas, tai tada gal geriau ir pasisaugoti
ribojam, su saiku einam, geriau lake pasivaiksciojam. Lauke daug sveikiau..
QUOTE(linluka @ 2010 10 17, 17:30)
Sveikos mamytės
Buvau labai kategoriškai nusiteikus prieš tėvus, kurie vedasi savo mažiukus į prekybcentrius. Dabar maniškei mergytei beveik metukai, retkarčiais vis dėlto tenka pabūti ir tuose prekybos centruose.... Turiu pridurti, kad esu iš tų panikuojančių mamų, nuolat nerimaujančių dėl savo vaikų. Kad ir šiandien - vyras labai norėjo nusivesti mažiukei vaikų kambarį Akropoly parodyt, o aš "spardžiausi", bet visgi nuėjom. Mažoji buvo be galo laiminga, jai labai patiko... O aš tik girdėjau kosinčius aplink... Žinau, kad tai perdėta reakcija. Gal atsiras mamyčių, kurios pasakys, kad vedasi vaikus visur - ir nieko, sveiki 

Nereikia perdėtai saugoti vaikučių

Kadangi MB dažnai užsienyje, tai viskuo tenka rūpintis vienai. Tai visada tvarkydavomės reikalus kartu : ir į prekybcentrį maisto nusipirkti, į paštą mokesčius sumokėti, visur su vaiku ant rankų

Žinoma, bereikalo neiname į prekybos centrus, einame tada kai reikia.
Nereikia ir net negalima vaiko auginti po kiautu tarsi kiaušinį. Vieną dieną jam teks lankyti ir darželį, o tada ir prasidės ligos...
Dukrytė niekad nėra sirgusi rimtesne liga kaip sloga (tfu tfu tfu). Bet ir grūdinu ją nuo kūdikystės. Neleidžiu sukaisti, betkokiu oru einame pasivaikščioti ir t.t. Bet čia tema ne apie tai

QUOTE(linluka @ 2010 10 17, 18:03)
Vengiu aš tų prekybcentrių, bet kai pagalvoji... kodėl vaikai pradeda nuolat sirgti, kai pradeda lopšelius-darželius lankyt? Todėl, kad sutinka daugybę vaikų, ko prieš tai nebūna matę, pripratę... tai gal tas begalinis saugojimas irgi padaro "meškos" paslaugą?

Jei labai saugote vaikus nuo virusų, tai verčiau netampykite dėl menkiausios slogelės vaiko po poliklinikas

Veduosi visusr kur pati einu, ir nematau cia jokios bedos
O kur palikti vaikiuka, kai prireikia kad ir duonos kepaliuko.. Juk nekviesi draugiu ar dar ko del to

QUOTE(Editukass @ 2010 11 15, 20:14)
Veduosi visusr kur pati einu, ir nematau cia jokios bedos
O kur palikti vaikiuka, kai prireikia kad ir duonos kepaliuko.. Juk nekviesi draugiu ar dar ko del to 

jei nėra kito pasirinkimo taip, jei tik galiu, palieku močiutei ar tetai. Daug ramiau be bambiziukų