Įkraunama...
Įkraunama...

Airijos mamytės ir jų leliukai gimę 2010 ir ne tik

QUOTE(juozuke @ 2010 10 28, 13:42)
mokesciai visai nepriklauso nuo vaiku skaiciaus seimoje. gali net 10 tureti, bet mokesciai vis tiek bus vienodi.
nebent tu sugalvotum i darbeli nebegrizti, tai vyras galetu gauti home careers credits is revenue, jei tu visai pajamu tais metais neturi ir sedi namuose augindama vaiku. tokiu atveji, gali savo visus tax credits vyrui pervesti, jis maziau mokesciu moketu. bet eikia buti susituokus.

Aciu, Juozuke, aciuks.gif Viska supratau.
Atsakyti
Labas,
radau tinkama tema ir man smile.gif.
Man irgi reikejo apsiprasti su mamos 'statusu', o dabar irgi sunku patiketi, kad jau du dziaugsmai namuose. Atrode visuomet, kad turint 2 vaikus jau turi buti suaugusi, protinga, viska zinanti biggrin.gif, pati tikrai nesijauciu tokia.
Su antru vaiku tikrai viskas paprasciau, jokio nerimo, smagu tiesiog rolleyes.gif. Kai pamenu, kiek streso buvo po pirmojo gimdymo doh.gif, visokie rupesteliai, perdetas rupinimasis ir tt. Bet kazin ar imanoma sito isvengti? Ir tikrai daug akimirku, kai, atrodo, nebezinai kaip ta didziule meile isreiksti, tiek jos daug..
QUOTE(CarpeDiem @ 2010 10 20, 18:34)
Dar vis norisi isgirsti nuomoniu i pirma klausima  bigsmile.gif
O dar idomu butu suzinoti kada jusu leliukai gavo BCG vakcina?  g.gif Mes jau laukiam 7savaites, ir dar jokiu laisku nuo ju negavom, o jau greitai 2menesiu skiepukai.  unsure.gif Kiek jus laukete? O gal ligonineje gavot?

Gavau laiska po 8sav, deja kaip tik paskirta diena skridau i Lt, teko atsaukti. Dabar vel laukimas, be to, Lietuva laikoma pavojinga salimi, kaip supratau, kadangi sake, jog is pradziu reikes atlikti skin test g.gif.
QUOTE(CarpeDiem @ 2010 10 25, 09:02)
Sveikutes!  4u.gif
Jau 3diena mano mazoji miega po 5-7val nakti smile.gif Kas labai dziugina  bigsmile.gif Kiek jusu leliukai 6-8savaiciu ismiega nakti?

Manoji mergina mazdaug nuo 5 savaiciu ismiega visa nakti. Buna 2-3 naktiniai pavalgymai, bet nepabunda jau, miegodama megaujasi pienuku smile.gif
Atsakyti
Sveika, Egloja bigsmile.gif Tu tiesiog istarei garsiai mano mintis: Su antru vaiku tikrai viskas paprasciau, jokio nerimo, smagu tiesiog Vakar vyrui sakiau, kad su pirmu vaikeliu man buvo sunkiau, nors jis buvo ramesnis nei dukryte.Neverke be reikalo smile.gif pavalgo, paguli, pamiega...o mazoji zirziliukas truputi rolleyes.gif Ypac vakarais! Bet vistiek ja auginti yra lengviau, smagiau... Netgi jos verkimas, yra man mielas.. na, tiesiog nesu pavargusi, suirzusi, jauciuos laiminga. bigsmile.gif Nors ir du vaikai, daugiau rupesciu, tvarkymo, o kur dar maisto ruosimas doh.gif
Beje, jai jau vel grizom apie jausmus savo vaikiukams, sakykit, kaip jusu vyrai reagavo i pirma, o kaip i antra vaika?? Ju jausmai? Mano mielas vakar prisipazino, kad jam viskas atvirksciai.. jam pirmas vaikelis nuo pirmu minuciu mylimas, o su antru kitaip.. meile, jausmai leciau ir veliau ateina. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Egloja @ 2010 11 01, 11:57)

Manoji mergina mazdaug nuo 5 savaiciu ismiega visa nakti. Buna 2-3 naktiniai pavalgymai, bet nepabunda jau, miegodama megaujasi pienuku smile.gif


Jau keleta dienu mazoji (8savaites) ismiega nuo 23val iki 6val. bigsmile.gif Tai jau ir as issimiegu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CarpeDiem: 01 lapkričio 2010 - 11:48