Įkraunama...
Įkraunama...

Paveldeto buto pirkimas,kai yra du paveldetojai

Labai reikia pagalbos,kas ismano situos visus dalykus.

Tai va,mes perkam buta,jis turi du savininkus,nes yra paveldetas.Vienas is savininku turi 16 metu vaika.Siandien jau turejom pas Notara pasirasyti pirkimo-pardavimo sutarti,bet sanderis neivyko,nes pasirodo tas vienas paveldetojas(kuris turi 16 metu vaika) neturi turto daugiau,tai turi gauti is teismo leidima(kad leistu parduoti vieninteli turta,nes vaikas nepilnametis).Jis atkakliai tvirtina,kad turto turi,bet jo dar neiregistraves registru centre(atseit pasistates nama),tai notare liepe jam ta turta iregistruoti ir priregistruoti,ten savo vaika(nes jis dabar niekur neregistruotas).Pardavejai Laaaaaabai supyko,kad notare liepe jiem taip padaryti,atseit kas cia per nesamone. blink.gif Anot notares,jeigu mes nupirktume ta buta be siu dokumentu,tai visai realus butu toks dalykas,kad tas vaikas, kaip jam sueitu 18 metu,galetu pareiksti pretenzijas i ta buta ir teismo keliu ji is musu atimtu unsure.gif Kazin ar gali taip buti,ar yra nusimananciu???????

Tai nezinau,mus irgi jau nervuoja,baisoka pirkti ta buta.Bet jeigu viska susitvarkys g.gif Tiesa net agenturos direktorius(kurios pagalba jie pardavineja ta buta) buvo atejas pas Notare ir putojosi,kad is ju situ dokumentu reikalauja.Beja kaip supratau,tai juos sieja giminystes rysiai.


_Gal kas turi protingu minciu,ar irgi buvo tokioje situacijoje?Arba tiesiog pakomentuokit,gal is salies geriau matosi,nes man jau galva visai susisuko ir jau vaidenasi(o gal ir ne) kad butent taip jie ir norejo padaryti,kaip sake Notare.Tokiu atveju butume mokeja bankui paskola uz nieka,nes perkam su paskola...........
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Parduodant nekilnojamaji turta, kaip buta, nama is pardaveju kurie turi nepilnameciu vaiku ir neturi joki kito turto reikalaujama teismo leidimo. Ir tai jau dauguma zmoniu zino. Ir nieko cia nepakeisi. Jeigu jie turi kita nekilnomaji turta, tai kaip jums ir sake notare, turi jame prisiregistruoti visa seima. Neturint teismo leidimo notare, negali forminti tokio sandorio.
Atsakyti
Civiliniame kodekse yra aiskus straipsnis kad tokio sandorio (Kai yra nepilnametis) forminti negali.Notare tuributi uztikrinta kad vaiko gyvenimo salygos nebus pablogintos ir jis neatsidurs gatveje.
Atsakyti
Būtent taip yra. Netgi norint įkeisti būstą, kad bankas duotų paskolą, jei tai yra vienintelis šeimos nekilnojamas turtas, reikalingas teismo leidimas. Pardavinėjome butą, kai šeima turėjo kitą, tačiau įkeistą butą - teismo leidimo visvien reikėjo sandoriui sudaryti. Teismas priima sprendimą rašytinio proceso tvarka.

bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif Dekui uz atsakymus.Buta jau nupirkom,susitvarke pardavejai visus dok.,kad ir kokie nepatenkinti buvo wink.gif Nesuprantu tokiu zmoniu doh.gif
Atsakyti