Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrasavininkystės sutartis

QUOTE(Rida_R @ 2008 03 20, 14:46)
Susiraskit patinkantį veislyną, nuvažiuokit į parodas, susipažinkit ir pabendraukit su veislyno savininkais, rašykit laiškus - t.y. rimtai domėkitės veislynu. Taip tapsit nors truputį pažįstama. Vėliau galėsit kalbėti apie bendrasavininkystę ar išsimokėjimą.

aciu uz patarima,laiskelius bandau rasineti,o kaip atsirinkti veislyna tai jau neismanau....
Atsakyti
QUOTE(Kopytė @ 2008 03 20, 13:28)
Bet veisėjui tuomet naudos tik "šuns prirašymas prie veislyno". Juk iš tiesų į bendrasavininkystę šuo paprastai įsigyjamas pigiau, todėl gal būtų teisingiau, kad mokestį už kergimus (kokius pirmus tris) pasidalintų per pusę.

Tačiau jei veisėjas pats negali laikyti dar vieno patino ir perleidžia jį į bendrasavininkystę (jei patinas jo veisimo), tada gali būti tikras, kad patinas bus reklamuojamas, dalyvaus parodose bei taip reklamuos ir veislyną. Nes gali labai gerą patiną parduoti, jis sudalyvaus parodose Alytuj ir Panevėžy ir tuo jo parodinė karjera baigsis.

Jalka, bebendraudama tuos veislynus ir atsirinksi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žostautė: 20 kovo 2008 - 17:39
Gal kas norite isigyti ryzensnauceriu patineli bendrasavininkystes budu. Suniukui 2,5 men. Labai gera genetika. Patys negalime auginti 2 patinu, todel ieskome labai geru seimininku, kurie vaikscios i parodas ir tikrai myles suniuka.
Jei ka sudomins rasykit privaciai infogam@infogama.lt
Atsakyti
QUOTE(Fliu @ 2008 01 28, 10:43)

O cia jau kale traumuojama butu... blink.gif  Tokiu metu pas svetimus zmones.  Negerai cia jau, tikrai negerai... mastau.gif


Taigi jei kalę ruošia parodoms ir su ja važinėja visur veisėjai, kurie paskui ją sukergia ir paima, kol išaugins šuniukus- tai jie juk visai ne svetimi jai, ir jų namai taip pat, jei ją vis atsiveža į svečius. taigi, manau, jokio streso jai nėra. mirksiukas.gif
Patiną į bendrasavininkystę veisėjui apsimokėtų pirkti iš kitur- gerai apmąsčius ir parinkus tinkamiausią savo kalėms, bet jei nėra galimybės laikyti jo veislyne. tada patinas( aš taip įsivaizduoju) gali būti perkamas per pusę (tada tikrai gali įpirkti gero veislyno kur nors užsienyje perspektyvų šuniuką), tada jį augina ir rūpinasi karjera šeimininkas, jis gauna pinigų už kergimus svetimų kalių, o veislyno savininkas kergia savo kales už dyką)... rolleyes.gif Bent jau aš buvau sugalvojusi tokį "planą- chuliganą", bet nepavyko.
Šiaip aš irgi neturiu nieko prieš bendrasavininkystę, tik bet kam šuniukų atiduoti nesinori... ax.gif
Atsakyti
Žmonės, labai reikėtų jūsų pagalbos. 4u.gif
Kas esate pardavę ar gavę kalytę į bendrasavininkystę- gal galėtumėte atsiųsti man tokios sutarties pavyzdį? Pažadu niekam neatskleisti jos turinio ir perrašyti ją pagal savus reikalavimus ir t.t. Tiesiog jau pora valandų bandau kažką sukurti ir nieko neišeina. reikėtų pavyzdėlio, nes kai "nugrybausiu" į lankas, tai tikrai LKD tokios netvirtins... blink.gif
rotfox07@gmail.com
Atsakyti