Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų kursai Kaune

Gal kas žinote, kur Kaune vyksta kursai nėščiosioms?
Aš žinau šiuos:
Šemetos nėščiųjų mokyklą - mokama
Motinystės mokyklą Aukštaičių g. 10 (tik niekaip nesusirenka grupė schmoll.gif ) info čia - mokama
4 paskaitėlės Krikščioniškuose gimdymo namuose Miško g. info čia - nemokamai


o daugiau įdomių naudingų kursų g.gif

Atsakyti
mazylio gimdymo namuose yra manau kad nemokami, bet gal tik toms kuriuos ten prisirase? nezinau, tai ir antroj ligoninej yra ir klinikose, tik neiko nezinau apir kainas, gal kas zino?
Atsakyti
Mažylio gimdymo namuose, bent jau anksčiau tai tikrai buvo mokami, net jei prisiregistravai nėštumo priežiūrai pas juos.
Atsakyti
klinikose dar yra mirksiukas.gif nemokamai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2006 01 31, 12:57)
klinikose dar yra mirksiukas.gif nemokamai smile.gif


o tiksliau - kada, kur vyksta arba koks tel. kontaktinis?
Atsakyti
QUOTE(lorikas @ 2006 01 31, 14:54)
o tiksliau - kada, kur vyksta arba koks tel. kontaktinis?


registraturos tel 8-37 326827, ten pasakys kuria diena, kokia tema paskaitele. apie gimdymus kiek atsimenu antradieniais buna, aprodo gimdyklas thumbup.gif na pasiskambinus suzinosi tiksliau viska, gal per kelis men pasikeite g.gif
Atsakyti
mano žinios dėl kursų tokios mirksiukas.gif
1. mažylyje visai neseniai buvau ir išsiklausinėjau. ten yra nemokamos paskaitos vadinamam dieniniam skyriui, bet reikia, kad ginekologė pas kurią lankotės parašytų siuntimą. viskas. nereikia būti užsiregistravus. tik mažylio darbuotojai gražiai nupasakoja dieninis skyrius blablabla, o iš tikro tai jie jus formina kaip nėščias su tam tikrom patologijom ir tipo guldo į tą dieninį skyrių. jie užtai gauna pinigus, o jums nemokamos paskaitėlės, kurios trunka 5-10 darbo dienų. jei nori tėčiai šeštadieniais mokamos paskaitėlės kartu su jais. kiekvieną dieną turit eiti nuo 9 val iki kažkur 13val ar pan. dėl kursų kokybės nieko nežinau. pati dabar sprendžiu ar eit ar ne. g.gif

2. II ligoninė. paskaitos nemokamos, nereikia būti prisiregistravus. jos vyksta kiekvieną ketvirtadienį nuo 12,00 234kabinete. akušerijos skyriuje. dėl temos laiko nieko nežinau. taip pat sprendžiu g.gif

3. šilainių poliklinika jei užsiregistravusios - nemokamai, jei ne - viena paskaitėlė 5litai, galima eiti vienai ar su vyru. grafikas toks:
239kab. 18,00 (antą mėnesio pirmadienį) pogimdyvinis laikotarpis. šeimos planavimas.
239kab. 18,00 (pirmą ir trečią mėnesio antradienį) pasiruošimas gimdymui.
239 kab. 18,00 (trečia mėnesio trečiadienį) maitinimas krūtimi. natūralaus maitinimo privalumai.
ir dar yra viena paskaita (nežinau laiko) pavadinimu nėštumo mityba, higiena ir kažkas.

4. kiek žinau kiekviena poliklinika, bei gimdymo namai organizuoja tam tikras paskaitas. tiesiog paieškokit internete tų įtaigų kurių norit, susiraskit telefonus ir pasiskambinkit, tikrai ką nors rasit, kas pasakys apie kursus.

sėkmės nestuke.gif gal kur nors susitiksim mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas dar žino/lankė kokius kursus Kaune?
Atsakyti
apie II ligoninę, jei nori daugiau info pasiskambink šituo tel. 8-37 306062. sužinojau, kad tikrai nemokamai, galima ir su vyrais ir vienom, kiekvieną 4dienį, nuo 12,00val. yra 7 paskaitėlių ciklas. tik va šį nebus - šventės.
Atsakyti
Gal kas nori vaikščioti į kursus į Mažylį? Ketinu viena ten kelis kartus nueiti, po to kokį savaitgalį nusivesti savo vyruką.
Beje, aš ten pat ir lankausi pas gydytoją, eisiu po visų švenčių, viską išsiklausinėsiu, kada kokios paskaitėlės.
Jei bus norinčių eit į Mažylį, parašykit man į AŽ.
Iki
Atsakyti
Turbūt kiekvienoj poliklinikoj vyksta "motinystės mokyklos" ar pan. nėščiosioms ir jų vyrams/draugams smile.gif
Kiek įdomesnės būna Dainavos poliklinikoj kiekvieno mėnesio antrą trečiadienį 14 val. - dėsto gydytoja iš Vilniaus, rodo filmą, pasakoja. Tema "Sveikas mažylis".
Atsakyti
QUOTE(lorikas @ 2006 03 02, 00:15)

Kiek įdomesnės būna Dainavos poliklinikoj kiekvieno mėnesio antrą trečiadienį 14 val. - dėsto gydytoja iš Vilniaus, rodo filmą, pasakoja. Tema "Sveikas mažylis".


teko šitoj paskaitėlėj apsilankyti, tikria labai įdomu buvo thumbup.gif tik gaila, kad viena, vyras negalėjo. siūlyčiau jei tik yra galimybė - šitą paskaitą aplankyti.
Atsakyti