Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras nori dar vieno vaiko

Labukas Mamytes nesupykit kad Esu Naujoke ir Leidau sau sukurti tema...Bet drauge vis sakydavo jai nori su kuom pasitarti ir kuo daugiau sulaukti nuomoniu tai tik SUPERMAMOSE 4u.gif wub.gif Tai gal pradzioje pradesiu nuo savo minciu kurios man neduoda ramiai gyventi verysad.gif Esu vedusi ,turiu mylima vyra ,nuostabe dukryte.Mano vyras uz mane viresnis ir ne pora metu...Ir jau jis nori naujo mazucio zmogeliuko musu seimoje,salygos tam yra ,dukryte jau nebemaziuke ax.gif (kaip ir reiketu jau sesutes ar broliukio) tik va beda ta kad as labai bijau,suprantu vyrui jau pagal metus norisi gausios seimos bet va man tik 21 doh.gif va cia ir slypi didziausia baime doh.gif doh.gif doh.gif Vat ir noreciau mamyciu paklausti ka tokioje situacijoje darytumete?
Atsakyti
Sveikute,
kaip supratau, turi viska ko reikia laimingai seimai, reikia tik tavo pacios noro antram kudikiui. Ko nesupratau ,tai tavo baimes. Bijai savo amziaus kad per jauna ? Juk pirmam vaikeliui baimes nebuvo,tai ko dabar bijot.
Jei tikrai tvirtai zinai kad myli savo vyra ir toki gyvenima tu ir turi kokio norejai, nematau jokios priezasties baimei. Manau bus ateity smagu kai eisi jau su dideliais vaikais ir visi sakys vaikam komplimentus kad turi tokia jauna grazia mama. vaikam irgi pliusas, nebusi labai nutolusi laiku kai reikes savokos "vat mano laikais tai buvo kitaip". Na nebent tu planvai dar mokslus ,karjera susitvarkyt, bet manau ir tam laiko pakaktu, reikia tik NORO, juk turi mylinti vyra kuris tau manau tikrai pades visame kame.
Sekmes Tau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vinipukas: 23 spalio 2010 - 01:13
O jūs bijote ko?Savo jaunystės?
Atsakyti
Labukas.Aciu uz atsakymus 4u.gif Na savo jaunystes nebijau ,kaip tik manau kad gal daugiau kantrybes dabar turiu rolleyes.gif Pirmas vaikelis buvo netyciukas taip kad nebuvo kur dingti reikejo auginti myleti pilvuka ir laukti naujo zmogelio gimdymo nestuke.gif Kazkaiptais ne taip sunku buvo,nes jis jau gyveno manija,o antra vaikeli baisu planuoti ,pilna baimiu abejoniu esu blush2.gif Su pirmu vaikeliu jau man visi sakydavo kad per jauna kam tu gimdysi ir t.t bijau kad ir su antru nebutu taip verysad.gif
Atsakyti
Nekreipkit dėmesio į tai,ką kalba aplinkiniai,Jūs savo gyvenimą gyvenat,o ne jie.
Atsakyti
Manau cia tikrai nereiketu kreipti demesio ka kiti sneka ,o zmones visada turi ka pasnekti ir apsneketi smile.gif O metai manau neturi labai dideles reiksmes ,jai jau viena augini manau ir su antru galima tikrai susitvarkyti 4u.gif Tik reikia noro,o kad 21 metu mama su dviem vaikuciais nieko blogo nematau ,grazu ziureti man kaip jaunos mamos su vaikuikais vaiksto 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo camelia1525: 25 spalio 2010 - 12:07
QUOTE(Dega sirdis @ 2010 10 21, 13:53)
Esu vedusi ,turiu mylima vyra ,nuostabe dukryte.Mano vyras uz mane viresnis ir ne pora metu...Ir jau jis nori naujo mazucio zmogeliuko musu seimoje,salygos tam yra ,dukryte jau nebemaziuke  ax.gif (kaip ir reiketu jau sesutes ar broliukio) tik va beda ta kad as labai bijau,suprantu vyrui jau pagal metus norisi gausios seimos bet va man tik 21 doh.gif

Na, norėti turėtų ne tik vyras. Žiūrint iš tolo, panašu, kad jis bando tave stipriau prisirišti, kad nepabėgtum, juk vyrui amžius ne kliūtis vaikams. Jei tu laiminga namuose su vaikais, jauti norą dar vienam vaikeliui - viskas puiku. Bet jei abejoji ne tik dėl amžiaus, bet ir dėl įsitvirtinimo darbe, mokslų, tai skubėti tikrai neverta, palauk, kol iš tiesų abu norėsit mažiuko.
Atsakyti
Kad patarimo čia kaip ir nėra, gimdyti ar ne, tai patys turit nuspręsti, mylėsit ir auginsit jūs. O vaikams,manau, visuomet yra geriau mažesnis metų skirtumas, daugiau bendrų interesų, kalbos ne tik vaikystėje, bet ir suaugus. Sako, vaikai ateina, kai jie patys to nori, tai galit luktelti, gal viskas susidėlios savaime. O jei vyras, kaip čia buvo išsireikšta, taip nori jus prisirišti, tai čia jau pats netinkamiausias būdas, vaikai turėtų būti meilės pasekmė, o ne priežastis. Sėkmės jūsų šeimynėlei. Jei sugebat auginti vieną, tai dar labiau sugebėsit ir antrą.
Atsakyti
QUOTE(Dega sirdis @ 2010 10 21, 14:53)
Labukas Mamytes nesupykit kad Esu Naujoke ir Leidau sau sukurti tema...Bet drauge vis sakydavo jai nori su kuom pasitarti ir kuo daugiau sulaukti nuomoniu tai tik SUPERMAMOSE 4u.gif  wub.gif  Tai gal pradzioje pradesiu nuo savo minciu kurios man neduoda ramiai gyventi   verysad.gif Esu vedusi ,turiu mylima vyra ,nuostabe dukryte.Mano vyras uz mane viresnis ir ne pora metu...Ir jau jis nori naujo mazucio zmogeliuko musu seimoje,salygos tam yra ,dukryte jau nebemaziuke   ax.gif (kaip ir reiketu jau sesutes ar broliukio) tik va beda ta kad as labai bijau,suprantu vyrui jau pagal metus norisi gausios seimos bet va man tik 21 doh.gif va cia ir slypi didziausia baime  doh.gif  doh.gif  doh.gif Vat ir noreciau mamyciu paklausti ka tokioje situacijoje darytumete?


na mes beveik bendraamžės (man 23), ir mano vyras vyresnis beveik trylika metų. mes turim du vaikus ir dar pametinukus. mirksiukas.gif nors kartais sunku, bet džiaugiusi, kad esu jauna mama, nes žinau, kad kai vaikai jau bus pevei užaugę aš vis dar būsiu jauna! drinks_cheers.gif tai va. o vyrą vyresnį turėti yra thumbup.gif mažiau vargo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo memelietė: 11 sausio 2011 - 09:26
aš pasakysiu kitaip. abejonės nebūna iš niekur. jei pirmas vaikas neplanuotas, ypač sunku ryžtis antram.
siūlau atsisėst ramiai vakare, nusiramint, apmąstyt apskritai artimiausius tikslus gyvenime. kitų mamų pasisakymai "jauna mama", "mažas amžiaus skirtumas tarp vaikų" skamba banalokai. tai TAVO gyvenimas, ir jis unikalus. juk gyvenimo tikslas ne vien pametionukų auginime.
atėjęs vaikas kad ir daug vėliau, atneša visai kitos prasmės.
gal tu db pvz nori, labiau subręsti, pilnai atsiduot šitam vaikui, pakeliaut, pastudijuot, kažkokį hobį sukurt/ su vienu vaiku keliaut, žmonėt be galo smagu, ir lengva (lengviau nei su daugiau, ta prasme), na ir sau lieka daugiau laiko.

aš tik už tokį mąstymą: kad MAN reikia vaiko (ta prasme, mama turi norėti VAIKO0, o ne gimdau vaiką BROLIUI/SESEI... ir ne kad vyras spaustų.
bet kokiu atveju, linkiu ramybėje apsispręsti, ir vis kassyk iš naujo, nesiremiant savo baimėmis 4u.gif
Atsakyti
sveikutes man 23 metai ir turiu 2 mazus vaikucius ir man netrukdo tai kad esu jauna atvirksciai daug lengviau jaunai ir smagiau juk kai vaikuciai paugs tures jauna mamyte biggrin.gif apskritai tu pati turi jaut ar nori dar vieno leliuko ar ne o ne vyras turi spresti kada jau laikas
Atsakyti
atsiprasau, bet cia tikriausiai virtualus apsisaukelis :
esu vedusi : moterys isteka
turiu paugusia dukryte ir man 21: kada ji spejo paugti ?
tekste daug rasybos klaidu, tas rodo kad rasytojas matyt dar mokyklinio amziaus.

Jei cia paugliski zaidimai, prasau, zaiskite kitur.
Atsakyti