Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmingos mėnesinės

Nezinau kas tai ,po gimdymo per menesines visai negaliu steneti nes be galo skauda pilvo apace,ir kaip slapinuosi ir gi taspats,o kaip norisi rimceu tai net iki asaru,gimdymas buvo nesunkus ,bet mane kirpo ,padekit prasau kas tai labai laukiu jusu atsakymo, aciu is anksto.
Atsakyti

Tarpvietės kirpimas įtakos neturi.Išsitirkite lytinių takų infekcijas.Reikėtų pasidaryti pasėlį iš gimdos kaklelio,išsitirti dėl chlamidijų,mikoplazmų ir ureaplazmų.Pasirodykite ginekologui.O taip pat terapeutui-ar nėra šlapimo takų infekcijos.
Atsakyti
Laba diena, jau kelis ciklus is eiles, likus mazdaug 10 d. iki sekanciu menesiniu, mane vargina maudziantys skausmai pilvo apacioj ir nugaroj. Taip pat krutys pabrinksta ir pasidaro galnetinia skausmingos. Ar tai yra priesmenstruacinio sindromo simptomai? Ar tai normalu, ar vertetu susirupinti?
Dekoju uz atsakyma!
Atsakyti
Tai gali būti susiję su PMS.Bet dėl viso ko pasitikrinkite dėl infekcijų.
Atsakyti
Pries menesi laiko artejant menstruacijoms prasidejo stiprus pilvo apacios ir kiausidziu skausmai. Menstruacijos pora dienu velavo, vargino bendras silpnumas ir lengvas pykinimas. Praejus menstruacijoms skausmai ir kiti blogumai nurimo. Toks atvejis pasitaike pirma karta.

Ar tai yra normalus reiskinys, budingas priesmenstruaciniam laikotarpiui?
Atsakyti
Taip, tai normalu.
Atsakyti
Gerb. gydytoja,
ar normalu, jei po mėnesinių nepraeina priešmenstruacinis papilvės ir kiaušidžių srities maudimas. Pilvas truputį papūstas ir kietesnis nei visada. Mėnesinės buvo normalios ir laiku. Niekaip neapleidžia jausmas, kad tuoj vėl prasidės mėnesinės.
Dėkoju už atsakymą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viotinola: 02 spalio 2005 - 11:19
Kartais tokie nemalonūs jutimai išlieka ir po mėnesinių. Neužilgo tai turėtų praeiti.
Atsakyti
Laba diena,
šį mėnesiuką mano mėnesinės visai pablūdo. Visada sirgdavau 5 dienas, kelias naktis net "plaukdavau", o po to patepliodavau kokias 2. Šį mėnesį sirgau tik 3 dienas ir negausiai, šiandien ryte dar truputuką patepliojau ir viskas blink.gif Va pilvo skausmai neduoda ramybės. Tokie skausmai man primena ovuliacinius, be to pilvas išpūstas,kietas ir skauda kairėje pusėje ties ta vieta kur yra apendicitas dešinėje. Krūtinė padidėjusi 4 cm, kadangi turiu prolaktinomą, tai manau , kad nuo to. Tokie pojūčiai pirmą kartą. Atsakykite prašau... Dėkoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viotinola: 02 gruodžio 2005 - 15:23
Be apžiūros tikrai nieko konkretaus atsakyti negaliu. Ovuliacija negalėjo įvykti. Jei nekarščiuojate, skaumai nėra labai stiprūs, palaukite keletą dienų, tačiau būklei blogėjant, kreipkitės į gydytoją.
Atsakyti