Įkraunama...
Įkraunama...

Kulviečio vid. mokykla

Sveikos, smile.gif
Planuojame šiemet eiti šioje gimnazijoje į pirmą klasę. Kokie mokytojai bus - kol kas niekas nekalba, tik sakė, kad pradinių klasių mokytojų trūksta. Tie, kas išleidžia šiemet ketvirtokus, dar neapsisprendę ar liks ir ar ims pirmokus. Pernai buvo 4 pirmokų klasės, dvi mokytojos naujos... Tai viskas ir toliau lieka nežinioje... Jei kas ką nors sužinosite, - parašykite čia, ar AŽ. smile.gif Ačiū smile.gif
Atsakyti
sveiki,


gal yra mamyčių, kurių vaikai šiemet baigė 1d klasę pas mokytoją Violetą ir galėtų man parašyti AŽ ?
Labai būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

keliu temą į viršų. Domina ar į šią mokyklą papuolama tik pagal gyvenamąją vietą, ar jie patys atsirenka mokinius, atlikdami testus? Būkite malonūs, pasidalinkite informacija, po kiek vaikučių pirmose klasėse? pažiūrėjus mokyklos internetinį psl., matosi, kad vyksta aktyvi veikla mokykloje, ką reiškia prie auklėjamosios klasės raidės AD? Kai kur klasė turi vieną raidė, kai kur AD? Pasidalinkite savo patirtimi, būčiau labai dėkinga. Pagrindinis klausimas, ar sunku papulti ir ar vyksta patyčios?
Atsakyti
sveiki,

ad - reiškia su dailės pakraipa. Atsirenka vaikus, jei nepriklauso pg. gyvenamą vietą. Mokinių, pradinukų ir vyresnių skaičiai standartiškai kaip visose valst,. mokyklose.
Atsakyti

Gal kas turite žinių iš ko susideda motyvacijos mokytis vertinimas? :)

Į 5 klasę.

Atsakyti

Gal kas turite žinių iš ko susideda motyvacijos mokytis vertinimas? :)

Į 5 klasę.

Atsakyti