Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno kolegija (KK)

sveikos, gal yra tokiu kurios baige leidyba ir poligrafija maketavima kauno kolegijoj?

Jei yra tokiu labai prasau rasykit man i az. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grelita @ 2012 10 22, 00:40)
Sveiki,galvoju stot i kolegija, domintu toks dalykas, kokiu grafiku vyksta neakivaizdines studijos,kada paskaitos ir kada sesijos. Tikiuosi kas nors atsakys  ax.gif
Ir beje,gal yra forume kas studijuoja istaigu ir imoniu administravima, kokie ispudziai,kas is dalyku sunkiausiai sekasi? smile.gif

as studijuoju dieniniame administravima. Na, realiai ziurint - nusivyliau, bet yra kaip yra. Pirmam kurse man buvo sunkiausia su matematika, ekonomika (niekam ten neidomu, kad vidurine baigiau pries 13m., nieko nepamenu, tad teko naktim sedet tikrai daug unsure.gif ). Antram kurse vargstu su apskaita, ekonomine statistika doh.gif yra puikiu destytoju (teises, apskaitos, imoniu ekonomikos vokieciu), kurie supratingi, bet yra ir tokiu, kurie pasakys "neturiu laiko, cia ne vaiku darzelis' kai paprasysi konsultacijos ar bandysi uzklaust kas tau nesuprantama. Sesiju laiko nieks normaliai nesilaiko, skaityk atsiskaitymu maratonas prasideda menesiu anksciau nei universitetuose, medziaga suspausta, nori pateikti daug, skuba, be pertrauku daznai sedim. Pvz.: rugseji - spali paskaitos, vienas kitas kolis, lapkricio men. per savaite kokie 1-2 koliai, paskaitos ir 1-2 savarankisku darbu gynimai, na dar egzai i ta pacia opera ipinami vietoj paskaitu, gruodzio viduryje pageidavimas is destytoju puses, kad viska atsiskaite jau butume, nors oficialiai turetu but sesija lotuliukas.gif su pavasariu - tas pats
Jei buciau zinojus realia situacija, tikrai buciau nestojusi, nes per didelis tempas moteriai, kuri turi seima schmoll.gif pvz. jauni studenciokai nespeja savarankisku darbu daryt, jau nekalbu, kad atsiskaitymu galybe, ka jau apie mane kalbet, kai pagrinde galiu mokytis naktim doh.gif privalumas vienintelis, kad auginant vaika iki 3m. - suteikiamas laisvas grafikas, tad jei vaikas serga, nieks taves neterorizuos del lankomumo. Gal ir isranki esu, bet matau, jog nieks nekalbejo apie sesiju paankstinimus kazkieno pageidavimais, kai kuriu destytoju atsiputima ar net poziuri i mane kaip i bobele, kuri tik pasedet ateina.. labiausiai skaudu grupiniai darbai, kuriuos reikia keliese daryt, aisku jaunimas atsiputes, man stresas, noriu gaut gera ivertinima, to pasekoje pagrinde padarau viena, tie ateina pastovet ir paskaityt mano paruosto teksto ir happy end - destytoja ziuri i tave kaip nieko neveikusia blink.gif niekam neidomu, jog as naktim sedziu, stengiuosi, padarau darbus, net kai kalba apie klaidas - as tuscia vieta pasijauciu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabe @ 2012 11 27, 00:32)
as studijuoju dieniniame administravima.

Na as taip pat studijavau administravima, tai kazkaip labai baisiai cia nupasakojot. Sutinku realiai tik del vieno dalyko, kad viskas buna sugrusta i viena laika sesijos pabaigoj. Kai reikia visus savarankiskus vienu metu atiduot beveik ir dar sesijai ruostis. Nors savarankiskus darbus galima pradet ir anksciau daryt, tada tikrai kruvis butu mazesnis. Nors man patiko, kad sesija anksti baigdavos. Tai viena menesi normaliai "atardavau" ir ramu smile.gif

Del matematikos, apskaitos, ekonomikos tai cia nuo zmogaus priklauso. Man asmeniskai nekilo jokiu problemu, nes patinka su skaiciais dirbt. Su vienais destytojais labai gera buvo dirbt, nes ir susitart iseidavo, ir darbus budavo galima perrasyt, ir nevertindavo labai griestai. Su keliais buvo vargas tikras, nes sneki kaip su siena, i jokias kalbas nesileidzia, vertinimai idijotiski ir pns.

Taip kad cia nuo zmogaus priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos supermamos, gal kuri rašėte referatą projektų vadybai apie naują projektą, kurį reikia pačiai sugalvoti?Su nekntrumu lauksiu atsakymo
Atsakyti
sveiki studijuoju buhalterija ir is imoniu ekonomikos reikia paruosti projekta, pasirinkau tema imoniu rusys ir funkcijos gal kazkas koki darba turit ir galit pasidalinti, buciau lb dekinga. neplagijuociau padaryciau pagal save , bet reikia kad kas ant kelio uzvestu. Ar taip koki darbeli is sio dalyko galetu kas pametei jei nesunku? smile.gif
Atsakyti
Sveiki.sakykit,ar l sunku istoti i studijas mokamas savo lesomis,jei tarkim kazkurio is reikalingu brandos egzaminu nelaikes?Aciu.
Atsakyti
Sveiki smile.gif gal yra studijuojančių viešąjį maitinimą, maisto saugą arba maisto technologijas ir galėtų papasakot kažką daugiau apie studijas?
Atsakyti
QUOTE(Vikuute @ 2012 05 23, 17:04)
na va jau prabego pirmieji studiju metai ir prasidejo praktika net nesitiki  bigsmile.gif  farmakotechnike as

ir kaip sekasi studijos? 4u.gif
as su baigus sias studijas,mastau apie studijas MU ziauriai sunku susirasti darba visi nori universitetinio issilavinimo unsure.gif

gal yra stojanciu i testines studijas farmakotechniku univere? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!! Norėčiau pabendrauti su tomis, kurios studijavo/studijuoja soc. darbą kauno kolegijoje, ištęstinėse (neakivaizdinėse) studijose. Labai daug kas domina mane smile.gif
Lauksiu AŽ
4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Mokysiuos imoniu ir istaigu administravima istestinese. Gal kas mokosi? Ar sunku?
Atsakyti
Sveiki

Gal yra bendramoksliu,istojusiu i maisto sauga istestines studijas ?
O gal atsirastu kas baige ar baigia sia specialybe ir turi daug prisikaupusios medziagos,kuria noretu parduoti ar pasidalinti? smile.gif
Atsakyti
Laba, gal yra studijuojanciu Verslo Vadyba? smile.gif)
Atsakyti