Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Dalytė Variakojienė

QUOTE(Bambyziukas @ 2012 06 14, 11:46)
Kaip daktare gali buti is didziosios raides jeigu ji ima kysius????

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vidahex @ 2012 01 13, 15:04)
Nuostabi Gydytoja is didziosios raides! 4u.gif

Pritariu smile.gif 2 kartus pas ja gimdziau (CP) - nenusivyliau smile.gif jokiu ji kysiu neima, neissigalvokit - jei patys ibrukat, tai jau visai ne kysiai smile.gif o jeigu tariates su gydytoju, tai galite oficialiai moketi i kasa pinigus - ten yra toks punktas: gydytojo pasirinkimas gimdymo eigos prieziurai smile.gif
Atsakyti
Sveikos mielos gimdyves!
Man nepaprastai skaudu skaityti apie VGN skyriaus vedeja Dalyte Variakojiene, kai neteisingai komentuojama. As ja pazistu nuo 18 metu, kai ji atvyko i Vilniu, baigusi aukso medaliu vidurine m-la :hautri, svelni, lyriska, pilna dvasiniu klodu. Isaugo mano akyse, nes as buvau ganetinai vyresne, likome drauges iki sios dienos. Zinau, kiek ji atiduoda saves visoms ligonems, neziurint ju socialinio statuso. Ji tobulejo savo profesinemis ziniomis, atiduodama saves. Gerai, kad ji turi tiek stiprybes, atseiketa jai gana daug...tad nebandykite sumenkinti. Jai tikrai nerupi atsidekojimo uz gimdyma dydis, ji kiekvienam padeda, vaziuoja savaitgaliais, iseiginemis ziureti isoperuotas, po sunkesnio gydymo, pati nuperka reikalingus vaistus, negalincioms nusipirkti. As jos pergyvenimus puikiai zinau, nes nepraeina nei vienos dienos, kad as nepasidalinciau su ja mintimis. Nenoriu apie tai net daug rasyti, o tai atrodys pagyros. Taciau viena atveji galiu aprasyti, kada 2013 metu birzeli vaziavome kartu ant jos A.A Tevelio kapo. Vaziuojant kaimo keliuku, pamate anksciau operuota paprasta kaimo moteriske ravincia darza. Ji susuko:MARYTE! thumbup.gif Greit sustabde automobili, neziurint i tai, kad ji vaziavo tiesiai is darbo (apsirengusi baltu graziu kostiumeliu, gerais batukais), bego per pieva, kad galetu ja apkabinti, paklausti kaip sveikata. Apkabino, pabuciavo, pasiteiravo apie sveikata, o as sedejau automobilyje ir nejucia man byrejo asaros!
Tad tokia Dalyte VARIAKOJIENE! Tad baikite pilti mielosios pamazgas ant jos, o jei jus duodate gydytojui, jis visada paims, nes net neivertinate, kiek kainuoja gyvybe ir jos issaugojimas gydytojui. Neduokite-nieks nereikalauja. Bukite geresni vieni kitiems, o ne tokie pagiezingi. wub.gif :
Atsakyti
smile.gif labas, galbūt kas nors gali duoti šios gydytojos kontaktus?
Atsakyti
Man labai patiko ši gydytoja!!! Gulėjau nėštumo patalogijų skyriuje dėl gresiančio persileidimo. Rūpestina, profesionali, maloni, konkreti ir tikrai niekad nemačiau, kad jai pinigėliai šviestų akyse.
Atsakyti
Gimdyti planuoju VGN. Kadangi noriu tartis del CP, greiciausiai cia bus tik mano pageidavimu, be komplikaciju, esant priziurimai per nestuma ne VGN, ar galima tartis pas Variakojiene? Nes kiek suprantu, ji nera uzkietiejusi naturaliste, ir su ja galima susitarti. Bet ji dirba patologiju skyriuj ir vedeja dar, turbut nelabai iamnoma siaip pas ja pakliuti tam "tarimuisi"... g.gif
Bukit geros, pasidalinkite patirtimi kaip vyksta tas "tarimasis"? kur skambinti, ar i registratura, kad pas ja rasytu, ar ieskotis tiesiogiai jos? moketi tai suprantu, kad is anskto jai uz CP reikes, ir plius dar i kasa kad ji butu kada reiks? kaip tuos pinigus jai paduoti? per stala vokeli pastumti? ar kaip? blush2.gif niekada neteko niekam moketi tai ir nemoku doh.gif
Atsakyti
Labai ačiū šiai gydytojai-akušerei už dukrytės atėjimą į šį pasaulį, puiki, profesionali, švelni ir rūpestinga!

Atsakyti
QUOTE(Saule_S @ 2014 10 05, 22:30)
Bet ji dirba patologiju skyriuj ir vedeja dar, turbut nelabai iamnoma siaip pas ja pakliuti tam "tarimuisi"...  g.gif


2006 gimdziau 1-a karta-ji dar buvo atrodo II skyriaus vedeja, 2008 patologinio sk. vedeja-Pirma karta atejau tiesiai i skyriu, radau ja pacia per sesele, pasakiau ko atejau, ji pati dave man savo telefono numeri ir toliau bendravau, po gimdymo taip pat lankiausi.
Atsakyti
QUOTE(T.A.K. @ 2015 02 23, 10:11)
2006 gimdziau 1-a karta-ji dar buvo atrodo II skyriaus vedeja, 2008 patologinio sk. vedeja-Pirma karta atejau tiesiai i skyriu, radau  ja pacia per sesele, pasakiau ko atejau, ji pati dave man savo telefono numeri ir toliau bendravau, po gimdymo taip pat lankiausi.

Dekui 4u.gif
Atsakyti